konstig känsla

Idag så har jag varit nere med lilleman till sin morfar och mormor, klockan halv fyra ungefär var vi framme i deras llägnehet. Melwin gav en liten present till mormor och morfar som var en varsin svart sten som det stog I LOVE YOU på :). Dom blev glada. Melwin skall nämligen sova där fram tills på söndag förmiddag/eftermiddag så att jag får en chans att försöka hinna ikapp. Så jag har pluggat nästan hela kvällen sen jag kom hem vid halv åtta, och i morgon blir det upp i tid och plugga heeela dagen förutom när jag skall äta och så då självklart. Men det känns lite konstigt att vara helt ensam hemma....hmm egentid, och så måste jag spendera den med att plugga haha men det gör inget känns skönt det med. Saknar mina hjärtan jätte mycket men samtidigt känns det skönt att få tid till att komma ikapp. Puss på er och hoppas ni haft en bra fredag.


natti, natti

Nej nu tänkr jag faktiskt ta natten tidigt idag, är trött och känner mig seg och inte alls på humör för att plugga så det får vara idag och så skall jag köra stenhårt till helgen istället då jag förmodligen blir helt ensam hemma....haha det var mycket längesedan de hände. Idag har jag och Melwin astädat lite blev dock inte hela lägenheten vi var ju tvugna att hinna med lite mys också hihi
Idag frågade jag Melwin "Melwin, vem älskar mamma?" varpå Melwin pekar på sig själv med ett jätte leende  Sööötnosen. Nu skall jag krypa ner i sängen och sova gott  hoppas att ni haft en bra dag idag, det har vi  Puss och Kram på er alla!!!


Jippi

hihi nu har jag fått ordning på internet på min mobil tack vare en kommentar här på bloggen. Tackar Cecilia Uhr på Tele2 för hjälpen :) hihi. Men hemma surfar jag ju¨på vårat hemnätvärk :). Men nu kan jag också surfa när jag är ute. hihi.
Igår var en ganska lugn dag vi handlade lite grann och sen så tog vi det ganska lugnt hemma. Idag är melwin inte jätte pigg och inte jag heller för den delen. Det blir lite små plockande här hemma och så får det nog bli ganska mycket mys och någon bra film. Magnus jobbar idag, och när han kommer hem blir det tacos.
Hoppas ni får en super bra dag så skall jag försöka skriva lite senare.

Just det för er som undrar så har jag köpt en Samsung Galaxy Ace :) och jag är än så länge super nöjd :) hihi

Bilder :)


Melwin vill gå in i källaren :)
Denna bilden är från helgen när vi var i Göteborg och hjälpte mamma och pappa, marcus och Emma att flytta, melwin hade somnat i mormors säng och när min pappa skulle gå in och lägga sig så hittade han melwin såhär :)
Bilden är tagen i helgen när vi var i göteborg och hjälpte till att flytta. Min mamma hade nattat melwin i sängen och när min pappa kom in för att lägga sig så hitta han Melwin så här.... :)

Här hjälper Melwin mamma att boka tvättid

Melwins nya skor, kunde inte motstå dessa söta skor

Så här blir resultatet om Melwin får bestämma vad som skall handlas.

Idag har lilla familjen Lensén målat och så här såg det ut.

Melwins tavla :)

Min tavla

Magnus tavla

Picasso :)

Haha jag frågade Melwin om han kunde göra en fulmin då gjorde han såhär :)


Jätte Grattis!!

Då har det hänt det som vi trodde aldrig skulle hända ;) haha nej skämt och sido idag har min lillebror Marcus klarat uppkörningen, så nu håller vi alla tummar som finns att hålla så han klarar teorin på fredag!!!!

Nytt

Så nu kommer första inlägget från nya telefonen. Bara en snabb test som ni får nöka er med :) hoppas ni har de bra. Kram på er!!

Godmorgon!

Ja de vart inget inlägg från mobilen igår, fick inte orken att ta tag i det skall försöka ordna det idag :). Blev en uppgift gjord igår innan det blev kvällen för oss.
Melwin väckte mig klockan 8 i morse, då blev det lite filmmys. Idag är pappaMagnus hemma och är sjuk så Melwin blev jätte glad när han för första gången på länge såg pappa när han vaknade hihi. Nu skall vi snart göra oss i ordning funderar på en tur till unga föräldrar idag men får se om kroppen tillåter det idag. Har nämligen ont i hela kroppen. Men i alla fall nu skall jag avsluta dett inlägg och busa lite med min underbara son :) Skall se till att ordna lite bilder till ikväll också :) Puss och Kram hoppas att ni får en bra start på veckan.

NU var det ett tag sedan!

Ja nu var det faktiskt ett tag sedan som jag bloggade, men tiden har inte räckt till och jag har inte riktigt hunnit med, men hopppas att jag skall kunna bättra mig :) nu har jag också en telefon som jag kan blogga ifrån så behöver inte vara bunden att jag måste ha en dator för att blogga :) skall bara få internet att funka på den...vet inte varför det inte funkar men får väll gå till Tele2 i värsta fall och få lite hjälp :). Så hur har ni haft det och vad har ni haft för er?? Här har vi hunnit med att flytta två lägenheter och en massa andra saker. I morgon skall jag även ta tag i skolan ordentligt då jag ligger en del efter och nu i veckan blir det nog också ett provbak av melwins 2-års tårta :) bara hoppas att den blir lika bra på riktigt som bilden av den är i mitt huvud :).  Nu skall jag och Melwin göra oss i ordning för att möta pappaMagnus som är påväg hem från jobbet.
Puss och Kram på er så hörs vi. Måste ju testblogga från min telefon lite senare sen :)


Godnatt!

Yes nu är klockan väldigt mycket känner jag och min kropp bara skriker gå och sov medan min hjärna vill plugga inför provet i morgon, men jag tror faktiskt att det får bli kroppen som bestämmer idag eftersom att jag skall orka med morgon dagen också. Jag skall orka att köra härifrån (Trädet) in till Falköping i morgon så det blir att inta säng position jämte mina två prinsar :)

Så vad har vi gjort idag?? Vi har burit en himla massa kartonger och påsar och grejer som stog i mammas och pappas källare och ställt in dom i ett rum på första våningen så att det inte skall bli fuktigt och börja mögla, plus att mamma och pappa har andra planer för källaren....! Melwin har busat jätte mycket med min morfar idag och dom har haft det jätte mysigt, himla kul att se hur mycket alla älskar Melwin de är så man blir varm i hjärtat.

Så vad är planerna för morgon dagen, jo att ha prov i morgon bitti klockan 9 :( usch så är tvungen att gå upp senast klockan 08.00 och sen på eftermiddagen kommer mamma och pappa hit till huset, och Magnus åker hem framåt kvällen för att jobba på tisdag. Det blir ganska dåligt med pluggande nu som vanligt när skolan börjar, men skall försöka att bättra mig!!

Men nu måste jag rusa i säng innan jag somnar här sittandes :) Puss och Kram på er!!


Bjuder på en fin bild på min lilleprins också, dock inte tagen idag.


Hmmm...

Ja idag blev en ganska tuff dag för oss här hemma, en dag som skulle bli bra och mysig....Vi tog bussen till resecentrum och bytte där buss för att hoppa av vid Statoil och pumpa däcket som min underbara älskling hade lagat. Vagnen blev sjukt skön att köra när däcket var på plats och fullt med luft :). Så vi gick fram till stan där vi köpte ett presentkort på blomsteraffären för att ge den snälla kvinna som lånade ut däcket till mig på Babyproffsen igår, och självklart lämnade vi också tillbaka däcket.
Vi gick ett varv på stan och tittade lite och sedan promenerade vi ner till Resecentrum där vi tog buss 203 mot Skara :). Vi gick sedan från busstationen i skara till City Gross på vägen pyste luften ur i däcket igen....vi gick tillbaka till statoil som vi precis hade paserat och pumpade upp däcket igen...det höll ca 500 meter sen var de hål i den slangen också....Vi fick turas om att bära på Melwin eftersom han var trött och inte ville gå och hade vi honom i vagnen så gick det inte att köra!
När vi hade handlat klart och satt oss på bussen tillbaka mot busstationen bestämde vi att vi skulle köpa något att äta och det fick bli en varsin kebabrulle. Väl hemma började vi undersöka däcket men kunde inte hitta något som skulle kunna ha orsakat hålet.

Det blev film mys med melwin "På andra sidan häcken" tror jag filmen hette, vi låg alla tre i sängen och myste och kollade film och Melwin var jätte glad att få ha både mamma och pappa jämte sig :). Melwin hoppade i säng vid åtta men somnade inte förrän vid nio. Jag och Magnus käka lite kräftor och sedan när jag låg i soffan och pratade med min mamma så låg jag och kände innuti däcket för femhundrade gången för att se om jag hitta nått och mycket riktigt då fann jag något väldigt litet men väldigt vasst, kan ha varit någon tagg eller liknande. Så Magnus plockade ut det och i morgon åker Magnus till stan för att köpa ytterligare en ny slang...

Nu funderar jag på att ta natten eftersom jag är jätte trött, vart ju inte sova tidigt för mig igår då jag satt uppe och skrev inbjudningskort till Melwins kalas till klockan var halv tre inatt.....Och vi skall tvätta i morgon bitti klockan 07.00 och jag tar första passet så bäst jag går och lägger mig tror jag. Men hoppas ni haft en super bra dag masssa kramar till er!!

Skit dag!!

Ja idag blev inte dagen riktigt som jag hade tänkt mig, jag och Melwin promenerade ner till stan för att handla pennor på bokia och så kollade vi runt lite, när vi skall gå mot bussen för att åka upp till Ica märker jag att vagnen börjar bli svår styrd och nästan lite seeg. Kollar ner och upptäcker att det finns ingen luft alls i däcket....vad gör jag liksom med en rymmare till son, som springer vilt hur som helst om man släpper ner honom.
Så jag fick snällt bära honom och köra vagnen och så gick jag bort till Babyproffsen och pratade med dom och hon försökte hjälpa mig pumpa upp det men det gick inte luften gick ur lika fort så jag fick köpa en ny slang så min kära man kunde laga däcket när vi kom hem men hur skulle vi ta oss hem tänkte jag haha. Snäll som hon var kassörskan så lånade hon ut ett däck till mig så jag kunde ta mig hem!! Här snackar vi riktig service liksom!! Så himla gulligt :) S¨å vi åkte hem fick hoppa handlingen men kom hem i alla fall käkade pizza med mina underbara hjärtan och Melwin badade med pappa :) hihi mys nu skall jag hoppa i sängen är jätte trött så blir inget pluggande idag. puss och kram på er!!


Misshandel!!

Jag läste idag på nätet om en kvinna som misshandlade sin man, hon rispade honom med en nyckel när han låg och sov, tydligen skall hon ha haft problem med alkoholen. Men när mannen kommer till sjukhuset och berättar sin situation så ifrågasätter sjuksköterskan vad han gjort för att det skulle ske.
Här börjar min reaktion...först och främst blev jag lite nyfiken och sökte lite på google och då kommer det faktiskt upp en artikel där det står att lika många män ungefär varje år misshandlas som det är kvinnor som misshandlas av män. Är det så mycket hysch hysch när männen blir misshandlade och varför? Jag menar varför skall det vara rätt att slå en man och inte en kvinna i såna fall??
Bara för att män fysiskt, oftast är starkare än kvinnor betyder ju inte det att vi har rätt att slå dom. Vart är då respekten. Min åsikt när det kommer till misshandel oavsett kön är att här har man tappat respekten, man är en så liten och feg människa som inte kan ta diskussionen utan istället väljer att slåss, misshandla. Och vad då vad har mannen gjort för att få kvinnan att slå honom va f*n är det för fråga egentligen, det är väl aldrig någonsin rätt att slå någon, och om man nu har det resonemanget borde man då inte i frågasätta kvinnan vad hon gjort för att få mannen att slå henne?

Oavsett vilket kön som blir slaget är det aldrig rätt att misshandla någon ALDRIG!! Dessa människor som gör det är ju bara fega små människor som inte kan använda sitt ordföråd för att prata. Så nu slutar vi där, skulle förvisso kunna skriva ett jätte långt inlägg om detta men jag stannar här så de slipper bli några sura miner....


Torsdag

Idag spenderar vi dagen med städning och lite senare blir det iväg att handla lite mat och så på affären. Blir kanske en liten tur på stan också. Sen har vi för övrigt lovat Melwin Nam Nam idag (pizza). Melwin springer just nu runt med sin Muuu och leker, min stora prins, shit vad tiden har gått fort vart tar den vägen liksom.
Nej nu måste jag sluta hitta undanflykter till att städa och sätta lite fart :) Puss och Kram på er!!Och förrästen tack Marcus och Emma för en underbart mysig dag igår :)


Mysdag :)

Ja igår hade vi en jätte bra dag jag och Melwin, tyvärr jobbade pappaMagnus så han kunde inte vara med oss. Men dagen började med att Melwin väckte mig klockan åtta, så vi myste kolla en filmsnutt (mitt sett att få blunda några extra minuter). Sedan åt vi frukost och tog en promenad ner till Resecentrum där vi köpte busskort och seda satte oss på tåget mot Göteborg :).

Väl framme i Göteborg blev det en tur på Backaplan där vi hittade en snygg tröja till Melwin, ett par byxor och två par skor vilket var det vi skulle köpa då Melwins skor var alldeles för små, han var jätte stolt över sina skor som han visade upp för alla :) hihi. Vi träffade också en väldigt nära vän till mig som följde med oss till ToysRus där vi tittade runt lite :) vi köpte två stycken MUu i hårdplast som blivit Melwins favoriter, han släpper dom knappt lekte med dom på tåget hem(hela vägen). Sedan fikade vi lite och övergav min vän för att åka till Magnus jobb och överlämna ett par skor, då hans hade gått sönder så han fick ett par nya.

När vi busat lite med pappa så gick vi vidare ner mot morbror Marcus och Emma för att möta upp Emma som vi skulle åka med till Backaplan där vi skulle möta upp Marcus för en tripp till IKEA. Vi käkade mat, brännde pengar haha (köpte glas vilket var behövligt) vi hade verkligen jätte mysigt! Sedan tog vi bussen mot stan för att jag och Melwin skulle hinna med åtta tåget, men problemet var att vi missade det med bara några minuter, så vi hängde med Marcus och Emma till affären och sedan åkte vi tillbaka till stationen och tog tåget 21.30. Tyvärr vart vi då hemma lite för sent och Melwin slockanade på 30 sekunder.

Melwin har nämligen svårt att somna när vi inte är hemma eller inne i alla fall, för det finns ju såååå mycket att titta på man kan ju missa någonting liksom. Melwin sov kanske 20 minuter igår på hela dagen så han var väääldigt trött när vi kom hem.

skitväder

Ja idag var egentligen tanken att vi skulle gått ut och busat men så blev det ju inte när man tittar ut genom fönstret så vill man ju absolut inte gå ut, då vill man bara stanna inne och mysa :). Så idag får det bli en dag full med, lek, bus och mys. Sen får det bli en del pluggande ikväll också fick gjort en del igår hoppas på att få gjort minst lika mycket idag.
Tog några fina kort igår på Melwin när han pussa på en av katterna (Ozzy) så dom skall jag försöka lägga ut senare tänkte jag. Men nu skall vi se om Melwin vill sova lite middag så att jag kan diska :) Puss och kram på er aiilhop.



Bilden tagen för några månader sedan :)


Bustroll

Åhh idag har jag haft världens bustroll här hemma, han tror att han är jätte pigg och orkar vara upp hela dagen, men när skall han inse att han behöver sova en liten stund i alla fall för att orka....för nu börjar gnället istället, och skrikandet hmm. Ibland önskar jag att jag hade sånna hörlurar som min pappa har med musik i haha så jag kan sätta på mig dom och bara komma iväg en liten stund ;). Men men nu väntas mat och sedan får de bli massa bus så att jag håller lilleman vaken till klockan 20.00 då det blir sängdags för prinsen.

Min stora prins är också på väg hem :) efter att ha varit borta sen i lördags. Saknar dig älskling skönt att du kommer hem där du hör hemma :) Massa kramar till er alla hoppas ni får en fortsatt bra start på den nya veckan :)

Världens bästa pappa!!

Ja idag fyller min pappa år!! Världens bästa pappa!! Han är verkligen den finaste och bästa pappan man kan ha, och för att inte prata om hur underbar morfar han är!! Vi älskar dig pappa/morfar och hoppas att du får en jätte bra dag!
Vi älskar dig!!!!


plugga, plugga och åter plugga...

Ja när skall det ta slut liksom....hmm vet ju svaret själv förhoppningsvis om två terminer haha. Shit hur skall jag hitta motivationen för att plugga så länge. Det skall nog gå. Magnus har åkt till jobbet och Melwin ligger så sött och sover här i sängen, så jag tänkte jag skulle slå upp mina böcker i marknadsföring, men känner mig lite irriterad på den kursen och den läraren...kursen började 16e augusti men jag fick inget meddelande från läraren så den 25 augusti skickade jag ett meddelande till läraren och frågade när kursen började, då fick jag svaret att kursen har redan börjat, och kursplaneringen hitta du på webben. Och ja jag hitta kursplaneringen men det gick inte att få upp den eftersom att det var fel på filen...men han verkade inte förstå vad jag menade efter att ha skrivit ett antal mejl till honom och fått ett antal tillbaka där det enbart stog vart jag kunde hitta filen så tröttnade jag och tog kontakt med en annan lärare som jag har på Campus i Lidköping, han förklarade vad som var fel och jag vidarbefodrade det mejlet till honom men inget svar då pratade jag med en annan lärare som jag har i en annan kurs och då visade det sig att han var arbetsledare för den gruppen där han ingick så då löste det sig. Problemet är ju bara att detta var typ 4 dagar sedan och jag fick även samma dag mina böcker, och så kolla jag planeringen idag och då visa det sig att jag ligger 9 kapitel efter haha hur F*N är det möjligt liksom, hur skall jag hinna ikapp.....och eftersom Melwin varit sjuk två dagar så ligger jag inte bara efter i MArknadsföring utan i alla mina kurser hmmm. Bara att bita ihop och kämpa på. Har ju legat efter förut...Kram på er, nu blir de plugga lite tills melwin vaknar sen får vi se vad vi hittar på :)



Nu tar jag natten!

Ja nu tar jag natten, jag känner att John Blund är nära, men tänkte först tala om vad som hänt här hemma idag. Vi har städat hela lägenheten och tvättat golv och så. Lite små saker kvar för mig att plocka undan i morgon. Melwin och Magnus har varit på äventyr utan mamma och bland annat matat fåglarna. Medan mina två prinsar var ute så lagade jag maten som var klar precis lagom till dom kom tillbaka (kasslergratäng). Melwin somnade klockan åtta prick, kanske beror på att han inte ville sova middag idag.
Jag har precis skickad in två inlämningar i Webbdesign så nu är jag väll ikapp i det ämnet kan man nog säga nu är det bara fyra ämnen till som jag måste ta mig i kapp i. Har i alla fall fått mina böcker nu så de är bara sätta fart. Nu blir det sängen för mig, hoppas ni haft en bra fredag och massa kramar till er alla!!

Bra film!!

Jag har länge varit skeptisk till dom nya disneyfilmerna men jag måste faktiskt säga att många av dom är väldigt bra. Jag har varit helt fäst vid dom gamla traditionella så som Lejonkungen, Dumbo, Skönheten och Odjuret osv. Men nu när man själv har en liten som faktiskt börjar att intressera sig för rörliga saker på tv:n, respektive datorn så har det äntligen blivit dags att få kasta sig in i disneyvärlden igen :) Jag som älskar Disney.
Så för hmm 4 gången tror jag har vi nu sett Trassel, en film som har fångat både mig och Melwin,fast Melwins favorit verkar fortfarande vara Lejonkungen som vi igår såg 2 gånger när han var sjuk och så såg vi Lejonkungen 2 en gång haha.
Men som sagt Trassel är en film som faktiskt får fem av fem utav mig tycker verkligen de är en fin film så se den om ni inte redan sett den! Vad tycker ni om den ni som sett den?


Godmorgon!

Eller ja godmorgon var det här hemma klockan 8.45 i morse då Melwin väckte mig och pekade på datorn :) så det fick bli lite film på morgonen idag. Och för ovanlighetensskull så var också pappaMagnus hemma idag när vi vaknade och han är ledig idag :). Tyvärr lyckas han ju då pricka in städdagen, tur för mig otur för honom ;). Så det är vad som finns på vårat schema idag. Storstädning och sen har Magnus lovat Melwin att gå och mata ankorna idag. Nu skall jag sätta lite fart här så det händer någonting :) Puss och kram till er!!

Piggare

Ja nu så här på kvällen är Melwin lite piggare och han har fått behålla maten som han åt sen lunch så det har varit väldigt skönt. Men det jobbiga är att nu är han grymt pigg och har vägrat att somna började kampen vid åtta om att han skulle sova men nu är han ute och ger pappa uppmärksamhet i vardagsrummet. Kan det vara att han inte träffar pappa så ofta som gör att han vill tillbringa lite tid med honom så här på kvällningen :) Vem vet. Nu skall jag i alla fall försöka sova jag har faktiskt lämnat sheppet utanför sovrummsdörren, får se hur länge det dröjer innan Melwin kommer in i sovrummet. Puss och Kram på er!!

Mammas sjukling!

Ja idag har vi en liten sjukling hemma :( det började redan igår han var trött och slö och även lite varm. Men i morse när vi vaknade jag och Melwin så spydde han. Sen ville han ha vatten och de kom upp lika fort som de gick ner. Men så hade vi vätskeersättningspåsar hemma som man blandar med lite vatten och de har han faktiskt fått behålla.Inget att äta vill han ha heller men ska se om han vill ha välling sen, men nu myser vi och tittar på Lejonkungen.

´
Min lilla sjukling :( (kortet ej taget idag)


Tummen ur!

Så nu har jag fått tummen ur att ändra min design, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig nu heller men eftersom klockan lite drog iväg så får det duga så länge :) Men eftersom jag nu läser Webbdesign så kommer väl jag framöver inte att använda mig av andras designer som jag gör nu utan att börja göra mina själv.
Natti natti och kram på er för nu kryper jag ner hos mina två prinsar.


nu ger jag upp..

Nej nu får det bli natten för mig, efter två online lektioner och en massa kämpande med en inlämning som inte verkar vilja ge sig så gå rjag och lägger mig jämte min man. Melwin kom inte hem idag, mamma ringde mig vid halv nio och frågade är det okej om Melwin stannar till i morgon. Och mitt svar blev ja vistt, för då såg jag min möjlighet att få gå ner till tvättstugan i morgon med all tvätt utan att behöva bära på honom också :) och jag fick chans att plugga lite extra. men jag saknar ju min lillaprins jätte mycket så i morgon får han se till att komma hem :). Nu går jag som sagt och kryper ner jämte min stora prins :) Puss och Kram till er och hoppas att ni sover gott eller somnar gott om ni är vakna :) Puss och kram


Avslutar med en bild på min lilleprins :) Mamma älskar dig!!!


Lektioner

Ja idag har jag inte gjort sådär jätte mycket faktiskt, tog det lugnt och pluggade lite på förmiddagen och sedan har jag städat lite nu på eftermiddagen. Melwin är hos sin morfar och mormor och Magnus jobbar men är på väg hem så han är väll här om ca 40 min kan jag tro.
Själv sitter jag just nu och väntar på att klockan skall bli 17.30 då min lektion i företagsekonomi B börjar här på datan :) till klockan 19.00 och 19.30 börjar lektionen i Administrativ data fram till klockan 21.00.
Så min kväll är fullproppad. Vad händer hos er ikväll då?? Något kul? Kanske tittar ni på idol :).
Puss och Kram till er skall se om jag hinner städa badrummet innan lektionen börjar. Ha det bäst :)

Grattis!!

Grattis morfar på födelsedagen!!! Hoppas att du får en jätte bra dag!!


Chokladbollar :)

På kvällen ganska strax innan Melwin skulle sova så vart det chokladbolls bak eftersom min morfar fyller år idag måndag :) Melwin tyckte det var roligare att äta chokladbollarna än att rulla dom :) så det överlät han till mig och mormor :)


Bilder :)


Helgen snart slut :(

Ja då vart det ytterligare en helg snart till enda, och ytterligare en helg utan älsklingen, får hoppas att han kanske kan få ledigt nästa helg :). Igår tog jag och Melwin bussen vid klockan 13.00 ut till mormor och morfar där vi möttes av två glada morföräldrar :) Det är verkligen himla underbart att se hur dom lyser upp när dom ser Melwin, hur det kan vända från kanske en ganska dålig dag och så kommer Melwin och det är som att bekymrena flyger iväg i farten Melwin tar upp för att springa fram till dom :)
Vi hade mysmys igår under dagen och gjorde lite alla möjliga små saker, Melwin och mormor var bland annat ute i trädgården en bra stund medan jag fick tid att faktiskt sätta mig ner och plugga. Sedan vart det lite lördagsmys för lilleman, med film och kexchoklad innan det blev dags för honom att somna. Men innan han somnade så satt han med morfar framför datorn och lyssnade på musik :) sedan somnade han så gott i mormors famn.
När lilleman hade somnat så tog vi fram glass, grädde och kladdkaka och kollade på film (the international) en bra film faktiskt :) sedan fick det bli lite mer plugg som resulterade i all jag inte kom i säng förrän klockan 05.00.

Idag vaknade jag klockan 09.00 och Melwin kom in till mamma vid 10 :) så söt min underbara lilla ängel. Sedan har vi bara varit idag, medan Melwin sov middag pluggade jag lite till och det blir lite mer nu efter maten som snart är klar. Pappa har gjort kött, potatis och sås ser riktigt gott ut och luktar riktigt gott också. Melwin och mormor är ute i trädgården och jag börjar få lite huvudvärk, kanske beror det på brist på sömn. Men tänkte faktiskt lägga mig i tid ikväll :) Kanske blir det någon bra film ikväll också :) Puss och Kram på er så länge :)

Kvällsmys!

Ja kvällen bjöd på massa mys, kladdkaka och grädde och Lejonkungen :) Vad mer kan man begära liksom, snacka om att jag är världens lyckligaste mamma när man får krypa ihop i sängen och bara gosa :). Melwin hade lite svårt att komma till ro och somna, kanske var det inte bara jag som tyckte det var mysigt att mysa. Så nu har Melwin somnat och jag plockat fram mina böcker så nu blir det att plugga lite Företagsekonomi B en stund och sen blir det sängen. Saknar min Älskling som jag inte kommer få träffa förrän på måndag. Så himla jobbigt att vara utan dig älskling! Men det kommer en period då vi kommer kunna umgås mer men just nu måste vi kämpa med jobb och skola så att vi kommer någonstan :) Älskar dig sjuuukt mycket Magnus Lensén :)
Massa kramar till er andra och ha en bra fredagskväll :)

Kladdkaka

Då har vi bakat kvällens myspys som blir kladdkaka :)


Igår!

Ja igår åkte jag och Melwin med bussen ut till mamma och pappa för att hämta nycklarna till lägenheten i Göteborg där Magnus är tvungen att sova i helgen eftersom att han jobbar hela helgen, femte helgen på rad. När vi kom fram till mamma och pappa så fikade vi lite med ostkaka, grädde och sylt :) något Melwin faktiskt inte ätit förut men som allt annat nytt han testar så åt han det :) hihi. Sen var det att gå ut i trädgården och pyssla lite, och det var ju ganska varmt igår faktiskt så Melwin badade pool igår faktískt för första gången och han tyckte det var jätte kul :). Klockan 17.00 så körde mamma och pappa hem oss, vi gjorde lite mat och sen myste vi lite innan det var dags för sängen. Här kommer lite bilder från dagen igår :)


Godmorgon!!

Ja då var vi också vakna och har ätit frukost. Melwin väckte sin mamma halv nio i morse, men är faktiskt glad för han sover liksom från ca åtta till halv nio på morgonen kanske vaknar en eller två gånger om ingen är i samma rum som honom, men sitter man i samma rum som honom då sover han hela natten :). Just nu sitter jag och Melwin och myser och kollar på Trassel, en film som faktiskt rullat några gånger här borta :) en väldigt bra film faktiskt. Igår kväll kollade jag och Magnus på film vi såg Good luck Chuck, haha den var ganska rolig faktiskt måste jag säga :).
Men men nog om de, magnus jobbar idag och hela helgen så jag och Melwin blir ensama hemma, så blir lite städning, pluggande och en hel del bus och mys.Sen får vi se om det händer något annat. Nu börjar Melwin tröttna så får sysselsätta honom lite :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!