Tomt

IDag jobbar min älskling kväll och eftersom han börjar tidigt i morgon så sover han hos mina föräldrar i Göteborg eftersom det inte går några tåg så tidigt på morgonen på söndagar!!

Saknar min älskling jätte jätte mycket, det är så tomt utan honom speciellt i sängen när jag skall sova. Hatar att sova ensam, jag menar vi har legat jämte varandra i över 2 år nästan varenda kväll så när vi väl är ifrån varandra så blir det jätte tomt!!

Jag älskar min älskling och att få dela mitt liv med världens underbaraste man känns helt underbart! Vill inte missa en dag eller en minut med dig älskling du betyder så himla mycket för mig!!

 

Melwin mår lite bättre idag inte lika mycket som rinner ifrån ögat men baddar hans öga med ljummet vatten en gång i timmen, inte så poppulärt men det verkar som att de har gjort susen!!

Mamma älskar dig!! Skönt att de börjar bli bättre!!

 

Vet inte vad jag skall skriva om mer kanske skriver senare om jag inte kan somna men nu skall jag försöka att få lite sömn för i morgon tänkte jag städa!!

 

MÅste säga att jag är lite besviken att jag inte fick en enda fråga på min frågestund :(

Godnatt på er och hoppas att ni får ett bra slut på helgen!! Kram på er!!


Frågestund

Jag har sett att det är många som har frågestund på sina bloggar :) så nu måste jag göra samma sak för att se om jag får några roliga frågor att besvara :). Ni får fråga exakt vad ni vill!!!


Saknad!!

Idag åkte lilleman hem, känns tomt utan honom. Och vi hoppas att han snart skall komma tillbaka och hälsa på oss. Skulle vara kul om det kunde bli lite mer regelbundet och lite oftare, skulle nog var akul för oss alla!!

 

Så vad har vi gjort idag?? Jo Magnus har jobbat. Jag fick som tur var en tid till BVC idag klockan 10.45, eftersom Melwin haft problem med sitt höger öga har typ runnit någon äcklig gegga och så är han röd och irriterad i ögat så var lite orolig, Men när vi kom dit så såg hon direkt att han hade en Ögoninflamation, så Melwin fck ögon droppar. Men nu har jag hört från många olika håll att man hellst inte skall använda dom för att dom är väldigt starka för såna små bebisar. Men även hon på BVC sa att vi bara skulle använda dom om vi behövde men hon tyckte det var bättre att vi hade de hemma eftersom att det är helg och så så skulle vi slippa behöva åka in till akuten.

Men nu har Melwin stackaren fått det i båda ögonen och tydligen smittar det väldigt lätt så vi får hoppas att vi andra här hemma klarar oss utan detta.

Så massa tvättning med ljummet vatten blir det på lilleman och många kramar och pussar så hoppas vi på att det går över.

hon vägde honom också och han väger 9630 g och är 78 cm lång och har 48,5 cm i huvudomfång. Shit vad stor han har blivit mammas lilla plutt.

Sen måste jag också säga att denna BVC sköterskan som vi fick idag var jätte gullig, vi har haft väldigt otur med dessa dom flesta vi har mött har varit oförstående och otrevliga. Nästan som att bara för att jag är en ung mamma så är jag dum och kan ingenting. Men den här kvinnan var jätte gullig.

 

Sen när vi hade varit på BVC så var det hem och packa Ludwigs saker, hoppas att jag fick ner allting bara, annars vet han ju vart han har dom :). Sen kom morfar och lämnade lite saker och dom åkte iväg. Då passade jag och Melwin på att ta en litten tupplur för att sedan laga lite mat eftersom vi hade bjudit hem Melwins mormor och morfar och morbror Marcus på mat. Så maten var klar lagom till min älskling kom hem.

 

Nu har vi kollat på en film på 4:an och nu är det nog dags för sängen, är jätte trött. Så hoppas att ni haft en bra dag och godnatt på er!!


Städdag idag

Idag har vi verkligen städat ordentligt, vi har gått igenom allt ifrån grunden och böjat röja i dom kartonger som fortfarande inte är uppackade.

Väldigt mycket skräp man samlar på sig, bara ett litet problem att vi vet nte vart vi skall kasta detta eftersom det inte verkar finnas något grovsoprum här.

Min mamma och pappa var här också på en kvälls fika efter deras långa biltur från Uppsala där dom hade varit och tittat på pappas nya barnbarn :) Så himla söta!! Min bror har nämligen fått tvillingar för er som inte läst detta :) Dom var ju så himla söööta, jag vill också åka upp och pussa på dom små.

 

Imorgon måste jag verkligen ringa till BVC för Melwin verkar ha något problem med sitt öga...det är rött och irriterat och så rinner de något konstigt därifrån nått geggigt. SÅ måste ta reda på vad det är som händer mammas lilla älskling.

Så vad händer annars då....hmmm inte så mycket idag mer än städning och städningen kommer att få fortsätta men inte nu.

 

Just det sen lite uppdatering angående katterna och hunden, för er som inte har läst det så har vi just nu två kattungar här meningen är att mina föräldrar skall ha en men dom vill inte ta hem den förrän dom flyttat till huset så vi lovade att vi kunde ta hand om den så länge. Och nu i några dagar har dom fått vara ute lite var och turats om, men idag bestämde vi att vi skulle prova att släppa ut dom tillsammans och det har gått jätte bra. Visst är det lite gnäll och lite fräsningar åt olika håll men inga som helst tendenser till att skada varandra. Så jag tror att detta kan bli bra ett nytt försök skall göras i morgon. Men den lilla pojkkatten kommer än sålänge bäst ihop med Obelix.

 

Nu skall jag gå och sova så natti natti på er!! OCh hoppas ni sover gott


Frukostens samtalsämne

Ludwig = L och Magnus = M

 

L: Pappa gillar du musar?

M: Ja då

L: Har du sätt en mus någon gång?

M: Ja några stycken. Har du?

L: Ja, jag skulle vilja ha en mus.

M: Jasså vad då för mus?

L: En stor hårig mus!! Pappa har du någon mus?

M: Ja jag har en.

L: Pappa kan jag få se den?

M: Nej den har gömt sig förtillfället.

L: Pappa gillar du håriga musar?

M: Nej.

L: Vad gillar du för musar då?

M: (Här kommer ett stort gapskratt fårn både mig och Magnus)

 

Diskussionen fortsatte ett bra tag om att det finns stora, små, tjocka och smala musar. Problemet var nog bara att vi vuxna var lite trötta och omvandlade denna diskussion till någonting helt annat. Är helt säker på att vi inte menade samma sak.


Nyfiken

Skulle bli jätte glad om alla som läser ville skriva en kommentar till mig skulle vara kul att veta vilka ni är!! Snälla :) TACK


Städdag!

Idag blir det en städdag :) väntar bara på att Magnus skall komma hem ifrån stan för han har varit och köpt snus. Senare sen skall jag även skriva om ett roligt samtalsämne som vi hade vid matbordet idag!! Idag blir det en städ dag är vekligen i behov av det här hemma :) egentligen skulle vi också försökt att få tag i en tvätt tid denna veckan men det verkar som att alla andra också tänkt den tanken, det finns inte en enda tvättid ledig.....så himla skumt.

 

Lilleman ligger och sover sött ett litet tag till i alla fall får vi hoppas :) skriver lite mer senare men nu ska här städas!!

 

Puss och Kram på er!!


Myskväll

IDag har det verkligen varit en slapp dag har inte gort så mcket mer än att vila eftersom jag har haft as ont i magen. älsklingen lagade jätte god mat till oss, fisk, potatismos och äggsås och stuvad spenat. Fast jag äter inte spenat men alla tre pojkarna tyckte det var gott. Melwin tckte det var jätte gott han mumsade i sig jätte mycket :).

Och Melwin sover :) kors i taket, hoppas att han sover en stund nu då för vi skall kolla på film och bara mysa, det var ett tag sedan vi fick tid till att bara kolla på film och ta det lugnt.

Så ni får ha en underbar kväll och kram på er!!


Ingen bra dag!!

IDag är det ingen bra dag, har legat i sängen nästan hela dagen! Har jätte ont i magen och som tur är så är Magnus hemma idag så jag behöver inte ha 100% uppmärksamhet på dom små och hunden och katterna. Så idag blir det nog inte så värst mycket bloggande men det får ni nog ha överseende med :).

 

Kram på er så länge så kanske jag försöker skriva lite mer ikväll!!


Mamma älskar dig!

Måste bara skriva nu när jag sitter och tittar på lilleplutten!! Fan vad jag älskar dig Melwin du betder världen för mamma du betyder allt!! Du är det finaste jag har och det finaste som någonsin hänt mamma hittills!!! Mamma älskar dig av hela sitt hjärta!!!

 

 

  


Tisdag!

Idag vaknade jag när Magnus vaknade och skulle till jobbet det vill säga klockan 04.45 sen hade jag lite svårt att somna om. Så låg och funderade lite när jag helt plötsligt började höra massa dunstanden och dunkanden....när jag gick ut och tittade så visade det sig att Ludwig var vaken och sprang runt och jagade katterna, så jag sa till honom att så fick han inte göra så fick stänga in katterna på toaletten eftersom han inte kunde låta dom vara ifred. Så sa jag till honom att han fick somna om för klockan var inte så mycket, men han sa att han inte kunde somna om. Jag bara jo du måste för de är mitt i natten :) Han la sig ner och somnade om och vaknade inte förrän klockan 11.00.

När vi vaknade så lekte vi lite grann sen åt vi lite frukost för att sedan gå ut en promenad med Obelix. När vi hade lämnat in Obelix i lägenheten så gick vi ut och lekte lite på gården.

 

Sen gick vi hem och lagade lite Kycklingben med pommes lagom till när pappa Magnus skulle komma hem, och undertiden vi väntade på maten så åt vi lite smörgås, och Melwin åt middag.

Annars har här inte hänt så jätte mycket idag faktiskt, känns som jag är kroniskt trött, känns som jag skulle behöva sova lite grann. Men sova får man väll göra när man dör så jag får väll vänta ett bra tag till :)

 

Just nu springer dom små kattungarna runt i lägenheten och luktar runt, vi får låta dom turas om att vara ute, för vi har ännu inte vågat dom möta varandra. Vi har glasdörrar i vårat vardagsrum så jag tog och stängde in Obelix i vardagsrummet och så ställde jag katterna på andra sidan dörren och jävlar vad katterna fräste, Obelix såg bara lycklig ut och ville typ leka. Så tänkte att vi skall göra så nu några dagar och sen kanske de går bra att låta dom möta varandra :)

 

Men nu skall jag ta och göra mig i ordning för natten för jag är vekligen jätte trött och har jätte ont i magen. Så sov så gott och dröm så sött :)


Måndag

Så vad har man gjort idag?? Jo har packat alla grejer och gjort i ordning i det rummet som vi har sovit i hos mina föräldrar, sen packade vi in i deras lilla bil för att sedan ta tåget hem till Falköping, men det var helt fullt på tåget så eftersom jag bar på Melwin var det en snäll kvinna som flyttade på sig :) Ludwig satt på golvet och stackars Magnus fick stå upp. När vi väl kom fram så gick vi till ICa och köpte lite sweet chilli sås som vi skulle ha till Chicken Nuggetsen :) som vi gjorde när vi kom hem.

Ludwig fick se lägenheten för första gången och han verkade tycka att lägenheten var fin. Och han har fått en jätte fin och mysig sovplats, men han hade lite svårt att somna.

Sen kom min mamma och pappa med våra grejer och det var skönt att slippa bära runt på dom på tåget.

Skönt att vara hemma men saknar dom i Göteborg!!

Nu vaknade lilleplutten så jag måste gå och ta honom!! Men ni får ha det så bra och sov gott på er!!


Ny vecka

Så en ny vecka och nya möjligheter, dock börjar denna veckan väldigt segt. Är jätte trött och skulle väldigt gärna vilja ta en helg och bara sova ut. Nu börjar det att kännas att man inte har sovit en enda hel natt på 9 månader. 

Men men det är mysigt också på sitt lilla sätt :). Så vad är planerna för dagen, jo att packa ihop våra grejer och åka hem till Falköping. För nu har vi hjälpt mamma och pappa att packa och flytta lite grann men pga det dåliga vädret så gör vi ett uppehåll i flytten och åker hem så vi får vara hemma några dagar innan lilleman skall åka hem igen. 

Det är dock inte så jätte mycket kvar att göra innan dom kan flytta allt men finns ändå lite kvar.  Så det är väll vad vi ska göra idag packa och göra oss i ordning för hemfärd :) kommer kännas tomt men ändå skönt. 

Puss och Kram på er!!


Kalas

Sen när dom trötta krabbfiskarna kom hem så hade jag dukat i ordning för kalas och blåst upp lite balonger och gjort klart tårtorna som jag bakade kvällen innan. Så här såg det ut när allt var klart med dukning och tårtor. Och sen finns de lite bilder på födelsedagsbarnet och även på lillebror som fick leka med omslagspappret när storebror hade öppnat paketen :)

 

                


Krabbor

När vi hade ätit klart kilade dom iväg och fiskade krabbor. Marcus, Emma, Magnus, Ludwig, min mamma och pappa. Tyvärr fick dom bara en krabba :(

 

                  


Ica Maxi

När vi alla hade varit på museum så var det dags för någonting att äta Så vi åkte till Ica Maxi eller pappa körde dit, där vi handlade hamburgare, bröd, lite grönsaker och lök och även smältost.

 

                        

 


Aeroseum

Idag var Magnus ledig och vi tänkte att vi skulle hitta på någonting speciellt dels för att han var ledig och dels för att vi skulle göra denna dagen till Ludwigsdag!

Så då åkte vi till Aeroseum som är ett museum som är en tidigare topphemlig militär berganläggning, där man som besökare får följa flygets historia.

Det är en 22 000 kvadratmeter stor underjordisk berghangar. Vi fick se ett 30-tal olika flygplan och helikoptrar. Man fick provsitta i Draken, Viggen och helikoptrar. Man fick även klättra igenom motorrummet på en Viggen.

Så detta var en upplevelse och många bilder togs men kan inte lägga ut allt.

 

                                      


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!