Middag :)

Ja då har vi precis ätit mat här borta, det vart lite sent idag och det beror på att vi väntade in pappaMagnus så att han fick vara med oss och äta idag :). Jag gjorde potatismos och ungsbakad falukorv, måste faktiskt säga att det blev väldigt gott :) jag som faktiskt inte brukar gilla falukorv i ugnen :). Melwin springer runt här och busar lite och skall snart borsta tänderna och gå och lägga sig och jag skall försöka plugga lite, sen blir det nog sängen tidigt idag också för kände att det var väldigt skönt att få sova i tid :) Hoppas ni får en bra kväll i fall jag inte skriver mer :) Puss och Kram


Lycka!!

Ibland lönar det sig att kämpa :) nu kan jag stolt säga att jag läste sju ämnen på distans förra terminen, och jag är godkänd i alla :) plus att jag då också varit hemma med min/våran son ensam på heltid. Nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv :) hihi. Dags att kontakta csn :). Det lönar sig att slita :)

Förbannad!!

Nu är jag faktiskt inte så glad ;). Vaknade av att Melwin väckte mig runt halv nio så kollade vi lite på film sedan åt vi frukost. När vi hade lekt och busat lite så var det dags att gå ner till tvättstugan eftersom tvätten som jag tvättade igår inte blev riktigt torr. Så jag tog den stora tunga tvättkorgen, för alla vet ju att blöt tvätt blir mycket tyngre...och så tog jag Melwin i famnen och bar ner alltihop för alla trappor. När vi väl kommer till tvättstugan då är det någon idiot som tagit min tvättid hur vågar man liksom ;) haha. Jag menar om jag satt min bokningscylinder på bokningstavlan på rätt datum och rätt tid hur kan man då vara så fräck och bara gå ner och sätta sin egen cylinder i själva dörren och börja tvätta liksom!! Fan så hur skall jag nu få tvätten torr när det inte finns någon tid på en hel vecka...jaja får bli hela lägenheten full i tvätt. Men nu är det tvätt krig, så nästa gång jag behöver tvätta och den personen har sin cylinder uppe skall jag då sno hans/hennes tvättid?? Nej eftersom att jag är så snäll så kommer jag ju inte att göra de, men ändå såååå irriterande!!

snipp,snapp,slut

Ja då börjar denna dagen att lida mot sitt slut, och jag har ännu inte fått svar om jag klarade svenska provet eller inte så hoppas på att jag skall få besked i morgon, börjar änna bli lite tajt nu.
Jag var och hämtade Melwin hos min mamma, min pappa var inte hemma utan han var i Göteborg så honom fick jag inte träffa idag. Melwin blev ganska glad när jag kom :) det märks så väl att han trivs hemma hos sin mormor och morfar, känns så himla skönt. Blir nästan lite glad när det blir så för då vet man liksom att han har det skit bra hade ju varit värre om han kom springandes och grät och bara ville åka hem liksom.
Jag och Melwin tog bussen hem och där var pappaMagnus :) så Melwin och pappa myste sedan var det dags för Melwin att sova för natten och han somnade som en stock och har bara vaknat till en gång. Nu tar jag också natten, hyfsat tidigt idag faktiskt för känner att jag behöver det efter att suttit uppe i går natt. Men sov så gott när ni väl lägger er och hoppas att ni haft en underbar dag :)

Prov!

Ja då har jag gjort provet i Svenskan och inväntar nu bara resultatet och håller verkligen tummarna att jag blev godkänd! Känner verkligen inte för att behöva göra om det en gång till. Jag har också tvättat idag började klockan 7 och har hunnit med fyra maskiner, tyvärr är ju torkningsmöjligheterna så värdelösa så ingenting hann bli torrt, helt sjukt men men. Jag har bokat en tid i morgon också så får se till att torka de i morgon och även tvätta lite handdukar. Nu skall jag snart åka för att hämta Melwin, som tydligen hade varit lite lessen igår när han skulle sova och ropat efter mamma, sånt skär ju lite i mamma hjärtat måste jag ju erkänna. Men snart kommer mamma Melwin :) Åhh vad jag älskar min son!! Och min Man :) Puss och kram på er sålänge hoppas ni haft en bra dag än så länge trots skit vädret :)

Godmorgon

Yes då var man vaken, inte fick man sova ut när man var barnledig ;) men vad gör det om hundra år. Pigg kan man ju inte säga att jag är satt uppe bra länge och pluggade igår. Jag har varit nere i tvättstugan med tvätt så nu snurrar två maskiner. Tänkte vila en halvtimme och sen läsa igenom inför provet en eller två gånger, fixa lite till med tvätten och sen blir det att gå till skolan och håll tummarna nu att jag klarar skiten och kan lägga Svenska A bakom mig och påbörja mina andra kurser :). Tror att terminen blir tuff men rolig, då jag endast läser ämnen som jag tycker är roliga :) så vi hoppas på det bästa :) Puss och kram till er hoppas att ni får en underbar dag trots de dåliga vädret.

Idiot!!

Ja nu har jag tänkt att ta atg i mitt bloggande igen på riktigt, nu när skolan börjar så kommer jag ändå spendera så mycket tid här vid datan att jag kommer hinna att slänga in ett par inlägg också :)
Ja så vad är det då för kurser som gäller denna terminen kanske ni undrar och nu skall ni få svaren :) :
Administrativ data
Webbdesign
Företagsekonomi B (fortsättning från förra terminen eftersom den är uppdelad på två terminer)
Marknadsföring
Redovisning och Beskattning.
Det är alltså detta jag skall sysselsätta mig med i pluggväg under hösten.

Så vad har hänt idag? Jo jag och Melwin vaknade vid nio tiden, då hade pappaMagnus redan gått till jobbet för länge sedan, vi kollade lite på film på datorn, melwins favorit är Lejonkungen :) och mamma tycker det är perfekt med lite film på morgonen för då kan Melwin titta och mamma kan halvsova :) och gosa hihi. Sen åt vi lite frukost och gjorde lite nytta här hemma. Vid klockan halv ett så hade jag tänk att Melwin skulle sova lite middag men vi var tydligen inte överrens om det så det fick bli ca 1 timmes försök och sedan frågade jag Melwin:
Skall du vara vaken hela dagen, då nickade Melwin och så frågade jag: Ska Meliwn inte sova, och då skakade han på huvudet, så nu skulle han få känna på hur det skulle funka att vara vaken hela dagen.
Vi gjorde oss i ordning packade lite saker som Melwin skulle ha med sig till mormor, och så tog vi en promenad ner till stan handlade lite på Ica och sedan gick vi mot bussen, det var här dagens händelse hände...vi klev på bussen och ni vet där man ställer vagnen precis ovanför där så finns det två säten och ungefär alla 30 gånger som vi åkt bussen så har vi suttit där jag och Melwin men denna gången så var dom sätena upptagna av en herre i 40 års åldern, så vi satte oss bakom honom för jag tänkte att det kanske skulle duga för Melwin, men Melwin börjar och skrika för han är ju van vid att han skall sitta där. SÅ jag förklarar för Melwin"Melwin vi kan inte sitta där för det är upptaget så vi får sitta här istället" Då börjar idioten framför att skrika till mig "Håll pli på din ung jävel" och jag tänker att det är ingen ide att lägga sig i så jag håller om Melwin och försöker lugna ner honom, men han känner ju av att det är någonting som inte riktigt stämmer och idioten framför börjar skrika ännu mer " skall det vara så svårt att få käft på en unge?" återigen tänker jag för Melwins skull att det är bäst jag är tyst och inte reagerar men började själv tycka att det var lite obehagligt. Plötsligt reser sig idioten framför och skriker "JAg hörde vad du sa om platsen, ta den då låt ungjäveln få sin plats här kan man ju ändå inte sitta när de låter så" och så går han av.

Busscauffören kommer bak till mig och frågar vad som hädne och jag förklarar för honom att jag bara förklarade för min son att han inte kunde sitta där han alltid brukar sitta och då reagera han på det han som satt framför och börja skrika och bete sig illa. Då sa busschauffören " duger det inte får han ta en taxi". Som tur var kom han inte tillbaka till bussen mer och vi kunde åka våran busstur ut till mormor och morfar(som dock inte var hemma) i lugn och ro.

Melwin blev kvar hos mormor eftersom att jag har prov i morgon bitti klockan 9 och Magnus jobbar så var min mamma snäll och tog hand om Melwin. Nu har jag pluggat hela kvällen och tänkte gå och lägga mig för att gå upp vid 7 och tvätta och fortsätta plugga inför provet som jag måste klara!!! Det är ett restprov från förra terminen som måste klaras innan csn behagar att ge mig några pengar, så håll tummarna för mig.
Massa pussar och kramar till er och hoppas att ni sover gott om ni redan sover :)

Allt är bra!!

Glömde faktiskt att uppdatera angående Zimba, men allt gick bra det var inget större fel på honom, mer än att han var lite öm men det måste man ju förstå om man är dum nog att hoppa från fjärde våningen. Veterinären rekomenderade vila och lugn och ro, så han fick följa med mina föräldrar hem till huset där han kan krypa undan och ligga i lugn och ro. Igår natt så satt jag och pluggade en del inför provet som jag skulle ha idag.
Dagen började med att vi gjorde oss i ordning och åkte tillsammans med Magnus ner till centralen där han tog tåget för att jobba och vi, jag och Melwin tog bussen ut till mamma och pappa där Melwin ska tillbringa dagen och kvällen och morgondagen eftersom jag som sagt hade prov och i morgon ska här storhandlas och eftersom melwin trivs så himla bra hos sin mormor och morfar så tyckte dom bara att det var kul att få ro om honom lite :)
Provet tror jag gick sådär, jag hoppas att jag klara den halvan för på måndag har jag den andra halvan så på måndag kanske jag äntligen blir godkänd i Svenska A håll tummarna med mig :)
Nu skall jag gå och lägga mig är jätte trött, har gjort lunch till min älskling till i morgon :) en mycket smarrig kräftbaguett :) hoppas det skall smaka. Älskar dig min underbara man!! Massa pussar och kramar till er andra :) sov så gott om ni inte redan sover :)

Uppdatering

Yes då var det lite uppdatering igen :) I måndags så glömde jag berätta att våran lilla kisse hoppade från vårat fönster, och vi bor på tredjevåningen plus att det är garage under så det blir extra högt. Men vi såg ingenting på honom då mer än att det blödde lite från näsan men det tror jag beror på att han fick stryk från en annan katt för jag såg någonting springa därifrån. Igår märkte jag ingenting på honom förrän på kvällen när han var lite lugnare så jag kunde känna igenom honom och då kände jag någonting på tassen, så på morgonen idag så ringde jag min mamma och berättade eftersom Zimba faktiskt egentligen är deras, så vi tog ett gemensamt beslut att Zimba skall tas till veterinären. Så klockan 14.00 skall vi vara där och håller verkligen alla tummar att det inte är någonting allvarligt.
Annars igår hände inte sådär jätte mycket jag var helt ensam hemma och tog igen en inlämning som jag var tvungen att skicka in så nu är jag Godkänd i ett ämne till från förra terminen så bara svenskan kvar som jag för övrigt hade prov i igår men fick 9 poäng från godkänt :( så har bokat provet igen i morgon men då har vi kommit överrens om att jag kan göra hälften av alla ordklasser i morgon och sen ett prov till med resten, så jag hoppas verkligen att jag klarar det för ju längre tid detta tar desto längre tid tar det innan jag får csn.

Men nu måste jag börja göra lite i ordning här, först mig och Melwin eftersom vi måste gå ner till källaren och hämta kattburen som Zimba skall ha. Som sagt jag håller tummarna att det inte är något allvarligt med honom, och så uppdaterar jag mer ikväll!! Puss på er

Måndag!

Ja idag var det då en ny vecka och nya äventyr. Dagen började med att vi gjorde oss i ordning och tog bussen 11.05 ut till mina föräldrar, för att hjälpa dom lite grann i trädgården och sedan låna bilen och åka hem, eftersom jag skulle vara i Lidköping 17.30. Fick stressa lite för vi komiväg lite sent från Trädet. Melwin blev kvar över natten hos sin mormor och morfar och även morbror andreas och min morfar var där så Melwin får nog full uppmärksamhet :). Väl hemma så fick jag stress duscha, slänga i mig en macka snabbt och sedan sticka iväg, kom i tid till min första träff i Administrativ data :) kändes kul faktiskt dock ett ämne som kommer gå ganska lätt nu i början då jag redan typ kan det mesta känns det som :).
Nu skall jag ta och plugga inför mitt prov i Svenska A i morgon! Eftersom Melwin sover hos mina föräldrar så lär det bli ordentligt pluggat också för då har jag ingen att passa på som vaknar hela tiden :).
Ha en bra kväll om jag inte hinner skriva mer idag så lovar jag att skriva i morgon :) puss och kram


Älsklingen hemma!!

NU är min älskling hemma igen efter att ha arbetat bora sen i torsdags och eftersom han jobbat morgon på lördag och hela söndagen från 07.00-22.00 så sov han i mammas och pappas lägenhet i Göteborg då det inte går så tidiga tåg från Falköping. Men nu är han på plats igen. Har saknat min älskling jätte mycket. I morgon är han ledig :) för att sedan jobba 6 dagar tror jag irad :(. Men men jobbigt nu skönt när lönen kommer.
Vi har inte gjort så jätte mycket idag jag och Melwin vi har plockat lite, Melwin har varit lite hängig, tror han kände att han behövde få vara hemma idag :) har ju varit en del flängande och farande. Göteborg torsdag och fredag och sen var vi ju hos mormor och morfar på lördagen så söndagen tillbringade vi hemma och plockade lite, hade myspys med film och matade ankorna vid dammen :) ¨
I morgon tar vi bussen 11.05 ut till Trädet för att lämna Melwin som skall sova hos sin mormor och morfar, jag skall låna bilen för att åka på lektion i Lidköping. Men uppdaterar mer i morgon. Skall nämligen försöka nu att göra ett inlägg varje dag :) vädret är ju sämre och skolan och hösten har börjat så nu är vi tillbaka till rutinerna :) Puss och Kram :)

Lekobuslandet

Igår var jag Melwin och Linda på lek och buslandet i Göteborg och hade de verkligen jätte mysigt Melwin sprang runt och var mer eller mindre helt slutkörd efter ett träningspass där. När vi varit där så fick Melwin käka lite McDonald och vi åt en hamburgare för syns skull för att käka pizza när vi kom hem :) hihi mys mys.




Vänskap!

Vänskap för mig är en person man känner att man kan lite på, en nära vän. Någon du kan prata med om det mesta, någon du kan känna tillit och förtroende för. Vänskap för mig är viktigt, men jag har hellre få och nära vänner en många vänner där jag inte riktigt vet vart jag har någon av dom. Självklart har man ju vänner som man pratar med lite då och då men oftast har man bara en handfull äkta vänner som kommer finnas där i vått och torrt, vänner som ställer upp för dig lika mycket som du ställer upp för dom.

Jag har inte många sådana nära vänner, men en utav dom är en underbar tjej, en tjej som får mig att skratta, en tjej som får mig att känna tillit en tjej som får mig att känna att jag kan vara precis den jag. Jag behöver aldrig spela, jag kan vara jag. Vi kan prata om allt, vi kan gråta tillsammans, vi kan skratta tillsammans. Vi lyssnar på varandra och gör saker tillsammans som vi båda tycker är kul!! Denna tjejen har också kommit att bli min syster då jag inte har någon och aldrig haft någon, men alltid kännt att jag velat ha någon tjej att dela dom där tjejiga sakerna med som du inte riktigt kan med en bror. Men jag har funnit henne och kommer inte släppa taget om henne. Så nu vet du det Linda!! Du är den bästa vän man kan ha och om folk inte kan se det så är det deras problem, du är en underbar människa med ett hjärta av rent guld!! Här är en fin dikt jag hittade också endast till dig Linda!!


When it start and Im alone. Nobody there, who can help me now, the life is not fair.
I have to run, I run. And there she stand, and say:
-Girl, we gonna win, everyday and everytime, we wont hide,
we gonna fight til the end.
And we always be together, in the dark and the light.
Dont you know, Im here for you, when you need someone by your side.
I never let you go, cuz sister, I love you soo.





Nu är det slut!!

Yes nu är det slut på sommarlovet för min del, der är med blandade känslor jag kastar mig in i morgondagens första skoldag....känns skönt att få lite struktu och lite rutin igen och att vardagen liksom kommer tillbaka, samtidigt känns det tufft, fem ämnen, en son som blir äldre och kräver mer tid med mamma. Men jag skall klara det, heltid med skolan och heltid med Melwin, Nej Melwin kommer inte att börja på dagis denna terminen heller föör er som undrar. Utan vi kommer bli flitiga besökare på öppna förskolan och hitta på andra mysiga saker tillsammans på dagarna.
Jag har en plan för denna terminen och jag hoppas verkligen att jag skall kunna vara stenhård mot mig själv och hålla den planen. Det kommer att bli tufft men jag vet att jag kommer att klara det. Som sagt i morgon har jag min första onlinelektion klockan 17.30. Och nu hör och häpnad så skall jag ta och lägga mig, är trött och mår lite illa så de får bli sängen nu. Puss och Kram på er och hoppas att ni får en super mysig kväll och ni som redan sover hoppas jag drömmer jätte sött.

Just det i och med att skolan börjar nu så kommer också mitt bloggande att förhoppningsvis bli lite mer regelbundet :) jippi tänker nog vissa hihi Puss och Kram

Dålig uppdatering

Ja nu har det varit dålig uppdatering igen, men skyller på att det är slutet på sommarlovet, men skall bättra mig nu när skolan börjar och man kommer tillbaka i rutiner. Det har inte hänt jätte mycket faktiskt det senaste har varit några vändor till Göteborg. Igår var jag hemma nästan hela dagen förutom en fikapaus med mamma och pappa uppe på mössebergsgården. Mewlin följde med mormor och morfar hem till huset, och jag blev ensam hemma till Magnus och LInda kom vid halv ett. Kändes konstigt, men fick städat hemma i lugn och ro.
Idag vart det en tur för mig och Magnus ensama utan Melwin till Göteborg, och fixa lite saker. Hade jätte kul och trevligt. Magnus stannade kvar i Göteborg för att jobba i morgon mellan 07.30 och 15.00. Melwin är hemma och somnade som en utmattad prins vid 20.15 och har inte vaknat en enda gång :) jippi.
Så nu skall jag med snart passa på att gå och lägga mig :) puss och kram på er och hoppas att ni haft en bra fredag :)

Mysdag!

Idag vaknade vi klockan 09.00 ungefär, vi myste lite innan vi gick upp och käkade lite frukost. Magnus tog tåget till jobbet 10.50, men vi andra var inte riktigt klara så Magnus fick tyvärr åka själv ner till Gteborg :(. Vi kom med tåget som gick 11.50. När vi väl kom fram, resan gick faktiskt bra. Den brukar göra det när vi är flera som kan underhålla lilleman. Väl framme käkade vi lite glass på Gustav Adolfs Torg där vi fick syn på ett tåg som hette Melvin hihi. SEdan tog vi spårvagnen upp till sjöfartsmuseet, där vi gick en liten stund. Sen bar det av att leta reda på posten vid masthugget där jag hämtade ut ett paket åt min mamma.
Sedan åkte Linda till Lerum för att uträtte lite ärenden, och då passade jag och Melwin på att hälsa på en person som ligger mig varmt om hjärtat, en väldigt nära vän.
Meningen var att vi skulle åka tåget 19.02 jag och Melwin från Göteborg men när vi stressat ner till centralen och jag till och med fick springa sista biten så visade det sig att det inte ens gick ett tåg dååå....måste ta för vana att alltid kolla en extra gång. Men vi tog ett tåg till alingsås där vi mötte upp bästaste Linda. Sedan fick vi hoppa på ett fullproppat tåg från Alingsås till Falköping. Väl hemma käkade Melwin lite mat sen vart det bumbs i säng och den lilla stackaren däckade direkt. Nu kommer det ett litet bildspel från dagens äventyr, hoppas ni haft en supermysig dag!! Puss och Kram på er!! Och tack till er idag som gjort denna dagen mysig :)


Natti, natti

Alltså nu kanske ni undrar vad jag gör uppe så här sent, och tro mig det är inte bara ni som sitter och tänker den tanken. Det har även ramlat ner en sådan tanke i mitt huvud. Men Magnus och LInda kom hem vid ca halv ett och jag blev uppe en liten stund för att sitta här och vara lite social, men nu känner jag att det börjar rycka lite i ögonlocken och skratten blir åt allt dummare saker så nu får det fan bli sängen för mig. I morgon väntar nya äventyr att upptäcka.

Men innan jag slutar att blogga så vill jag bara skriva att jag älskar dig Magnus Lensén. Du är min och bara min man, du är den finaste mannen man kan ha. JAg är jätte lycklig som träffade dig och väntar med spänning att få leva resten av våra liv tillsammans.

Nu blir det sängen, puss och kram syns på stan :)

Ny vecka!

Ja då var det en ny vecka och nya äventyr väntar, förhoppningsvis får jag göra mitt Svenska prov på torsdag eller freddag, hade varit skönt att avsluta det. För nästa vecka börjar allvaret för den här tjejen...
I helgen jobbade Magnus en mass så jag och Melwin åkte ut till mamma/mormor och pappa/morfar, och hade det mysigt. På lördagen kom också min storebror Andreas dit, och vi åkte in till Falköping där dom hade parkfestival och jack vreeswijk uppträdde där, så det var ganska kul att lyssna på faktiskt.
På söndagen vart det massa mys och runt halv sju tog jag och Melwin bussen hem. Melwin somnade snabbt och på kvällen kom Linda och sedan kom Magnus :)
Magnus jobbar idag också även Linda jobba idag så jag och Melwin blev återigen ensamma :) Men idag har vi tvättat och myst, melwin har varit väldigt gosig idag och vi har kollat på film och bara tagit det lugnt. Nu skall jag försöka hitta motivationen att diska lite så puss på er!!

Läkaren!

Ja i morse klockan 9.00 var jag hos läkaren och tog lite prover så får vi se vad dom visar när dom kommer tillbaka förhoppningsvis inget allvarligt. Sen när jag kom hem så gosade jag lite med min lilleprins. Och Magnus åkte iväg till jobbet vid halv elva. Jag har precis diskat klart och nattat lilleman och skall plocka lite nu sen skall vi åka ut till mamma och pappa över helgen, eftersom Magnus jobbar kvällar hela helgen så kommer vi inte se så mycket utav honom så vi tänkte umgås lite med mina föäldrar och melwins mormor och morfar :). Vädret är ju inget vidare idag heller :( så det var ju tråkigt hoppas bara det blir uppehåll senare när vi skall åka iväg. Puss och Kram på er hoppas ni får en bra dag idag trots regnet.

Skärpning!!

Nej nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera men jag tänker faktiskt skylla på det fina vädret, för har valt att vara ute och hitta på kul och mysiga saker med min lille prins istället. Vi har varit hos mamma och pappa och vi har varit i Göteborg och umgåtts och haft det jätte mysigt. Och kommer säkert att fortsätta vara dålig uppdatering den veckan som är kvar innan skolan och allvaret börjar, för nästa vecka börjar det då är det slut på latmansdagarna, så till helgen måste jag också börja med att plugga inför ett prov som jag inte fick Godkänt på förra terminen som måste göras nästa vecka.
Hoppas att ni har det bra och att ni njuter av det fina vädret, så lovar jag att försöka uppdatera lite bättre under veckan som går :) Puss och Kram på er!!

borås djurpark

Här kommer lite bilder från våran utflykt till borås, men tog ca 200 bilder :) så jag har valt ut några :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!