Onsdagskväll

Så var det onsdag och även denna dagen har gått till enda helt sjukt faktiskt vad tiden går fort, jag vet inte riktigt vad det är med mig heller det känns som att jag inte gör någonting och jag vill verkligen ut och träffa folk...känner mig väldigt nedstämd just nu och egentligen vet jag väll inte riktigt varför heller. Men jag tror att en bidragande orsak är att jag inte hittat så många att umgås med och många av mina vänner har lämnat min sida, flyttat eller dött så måste försöka hitta en ny bekanskapskrets. Behöver bli lite social.

Vet inte riktigt vad jag skall skriva mer idag eftersom jag inte har gjort så mycket, men skall skriva i morgon. 

Kram på er!!


God morgon

God morgon allihopa idag är det en fin dag ute och jag vill verkligen komma iväg någonstans och hitta på något men jag vill ju inte gå till öppna förskolan när han är dålig och smitta andra barn.

Jag har i alla fall ringt till BVC idag och enligt dom så är Melwins hosta ingen fara, eftersom att han är pigg och äter som han skall så är det tydligen inte något att oroa sig för, hon tyckte till och med att jag kunde gå ut med honom så han får frisk luft, så länge han inte har feber och så.

så kanske blir en promenad i slottsskogen fast det vore ju kul med lite sällskap så vi får väll se om de blir så eller om det blir nått annat.

Så jag uppdaterar er under dagen vad som händer här idag.

Kram på er!!


Godnatt

Nu skall jag gå och sova här, tänkte bara önska er en godnatt sömn fast ni kanske inte är vakna just nu ändå men hoppas då att ni sover gott :). Melwin ligger och sover så himla gott i soffan men skall snart lyfta upp honom och in i sovrummet, han är fortfarande dålig och jag har försökt att få tag i BVC idag men jag fick inte tag i dom lämnade ett meddelande men ingen som har ringt tillbaka så jag skall ringa igen i morgon. Så det blir ingen öppna förskolan i morgon heller :( Vilket är lite tråkigt för jag skulle vilja hämta hem hans hand och fotavtryck men hasn hälsa är viktigare så vi får ta och vara hemma lite till.

Men nu skall jag hoppa i säng så sov gott och dröm sött i morgon skall jag se till att lägga in lite bilder på Melwin också som jag har tagit med mammas kamera eftersom att våran Är spårlöst försvunnen......

Natti natti


Tisdag

Idag började dagen med att vi åkte och köpte hundmat och med vi så menar jag ja, min pappa och lille Melwin :). På djuraffären så hittade jag ett jätte fint halsband till Obelix som jag vill köpa, det var ett läder halsband med nitar på som var väldigt snyggt. Sen var jag på apoteket och köpte avmaskningsmedel så nu har vi gett Obelix första dosen och även Zimba som är mammas och pappas katt, fast från början var det min som jag lurade hem till mamma och pappa och pappa sa att den absolut inte skulle vara kvar...haha och nu har den bott här i ca 4 år och när jag flyttade hemifrpån så fick jag absolut inte ta med mig den...nu skulle pappa aldrig kasta ut den, den sover i deras säng får skinka varje dag och lyxmat från djuraffären för flera hundra...en katt som absolut inte skulle vara kvar mer än tre veckor det är bra jobbat av katten. Sen så var jag och min älskling och handlade lite efter han slutade jobbet meningen var att vi skulle göra våfflor men så blev det inte utan det blev´kyckling, tortillabröd, ris och sås väldigt gott faktiskt. Efterrätten blev ostbågar och coca cola.

Idag är min mamma och pappa och min ena lillebror iväg och kollar på ett hus så vi får väll se om det blir husköp för dom eller inte det återstår att se. Nu skall jag kolla på tv med min älskling och kramas lite ;) men vi kanske hörs senare det beror på om lillebrorsan snor skärmen ifrån mig eller inte vilket är troligt att han gör :). Sen tycker jag ju att ni är väldigt dåliga på  att komentera mina inlägg ;)

Puss på er


Måndag kväll

Så var denna dagen också slut och idag har man inte heller gjort så jätte mycket, bakat bröd och fixat i köket annars har det varit väldigt lugnt, Melwin måste bli frisk så att jag kan få komma ut, i och för sig måste jag med bli frisk..

I morgon hade jag tänkt att jag skulle gå till Öppna förskolan men jag vet inte om det kommer att bli något utav det eftresom att Melwin fortfarande hostar och snorar en del. Men ut måste jag i alla fall i morgon för Obelix behöver mat och sen tänkte jag köpa avmaskningsmedel, börjar nämligen undra om det kan vara det som gör att våran lilla Obelix inte går upp i vikt, har inte skrivit så mycket om det men vi var dumma nog och köpte Friskis i en vanlig mat affär för er som inte vet vad det är och Obelix började tappa mer och mer i vikt men det har ju också varit en kostnads fråga....tyvärr jag vet att det inte skall vara de men kan ju försvara oss lite med att innan köpte vi den i alla fall på lantmänen och den var faktiskt bra!!!

Men så var jag i alla flal inne på en djuraffär i Sisjön och pratade lite med dom och då fick jag ett tips på en hundmat som skulle vara bra för magen, och just när jag var inne så hade dom ett erbjudande att man fick prova på 3 kg gratis och valde man sen att köpa den sorten eller något annat från just det märket så får man 50 kr i rabatt. 

Så i morgon tänkte jag åka och köpa en stor säck på 15 kg eftersom att han verkar må mycket bättre på den problemet är ju nu då fortfarande att han inte går upp, magen mår bra och så men han är alldeles för smal....Så skall snacka med dom och fråga vad dom tror att det kan vara så får vi se men jag tror att en avmaskning kan vara en ide att prova. 

En annan sak som jag tycker skulle vara roligt det är att få höra vilka det är som läser min blogg :) som om ni vill så får ni jätte gärna skriva en komentar med vem ni är, om ni känner mig och vad ni tycker om min blogg om det finns nått ni vill att jag skall skriva om osv så blir jag jätte glad!! Så får jag något roligt att göra i morgon! Och har ni frågor och sånt ni vill ställa så får ni gärna göra det också :) Godnatt på er och sov så sött


Helt sjukt

Idag är det måndag och början på denna nya vecka som antagligen kommer att gå lika fort som förra veckan, det känns som att veckorna bara rinner iväg och man hinner inte göra någonting, vart tar all tid vägen??

Så vad har man för planer för veckan då?? Faktiskt inte sådär jätte mycket jag väntar på att lilleman skall bli frisk och hoppas att det blir snart så att vi kan ta oss ut och hitta på saker, som t.ex öppna förskolan så vi kan kolla om bilderna från fotograferingen har kommit. Är så nyfiken på hur dom bilderna blev.

Sen är min älskling ledig på fredag och lördag då kanske vi kan försöka hitta på något roligt. Sen på söndag har dom någon barnmarknad här nere på Axel Dahlströms Torg som jag tänkte att vi skall gå på, kanske man kan hitta något fynd vem vet.

Nej skall passa på att göra någonting medans lilleman sover för ahn sover inte länge nu förtiden speciellt inte nu när han är dålig.. :( Inatt har han vaknat massa gånger och hostat och snorat, lille plutten!! Som sagt hoppas att det snart är över!!

Vi hörs ha en bra dag i det fina vädret!!


Lördag

Idag är det då Lördag och jag måste ju säga att det har nog varit den långtråkigaste och jobbigaste Lördagen på väldigt väldigt länge, här har inte gjorts sådär jätte mycket vi har torkat klart tvätten som inte blev klar igår och vikt den och lagt in den på sin rätta plats, sen har det inte hänt såjätte mycket mer här faktiskt. Men måste ju berätta hur dagen började, jag och Melwin låg i sängen och halv sov och klockan ringde så jag frågade min andra hälft om han ville gå till tvättstugan eller om han ville ligga kvar och ta hand om Melwin men hans beslut blev att gå och ta tvättstugan även om jag tror att han gjorde det för att vara snäll mot mig :)

Men i alla fall sen kom han in rusndes efter ca 20 minuter med datorn i handen, som såg hemsk ut, den hade gått sönder det var som en färg spricka i hela skärmen och det går inte att använda den men då kom jag på att vi kan ju testa och se om det är så att det bara är skärmen som är trasig för då är det ju bara att sätta in en extärn skärm och använda sig av så det är det vi har gjort nu men nu har vi bara lånat en av min lillebror medans han är ute så den skall han få tillbaka nu när han kommer hem, så nu kommer det åter igen att bli dålig uppdatering på min blogg, skall försöka skriva i alla fall en gång om dagen men ni får ursäkta mig för detta men skall fuixa en skärm i slutet av månaden så att vi kan använda våran dator. Men nu är snart maten klart så blir det lördagsmys med tacos och kanske någon bra film vem vet :)

Puss på er allihop!!


Godnatt

Nu blir det snart till att sova för dagen, idag har det inte hänt sådär jätte mycket vi har tvättat alla våra kläder och sen så lagade jag mat och det resulterade i kyckling med ris, blev faktiskt väldigt gott om jag får säga det själv. Tvätten blev inte klar så det blir till att gå upp tidigt i morgon bitti och fortsätta att se till att det blir torrt, som jag har skrivit tidigare så har dom vidrigt dåliga torkrum i det här huset. Nu på kvällen så har vi käkat lite godis och myst framför en film som gick på 5:an

 

 

Men jag skall väll vara ärlig och säga att det var absolut inte den bästa filmen jag har sett! Men men man kan ju inte veta det innan man har sett en film, men nu vet vi och den lär vi inte se mer. Men det var mysigt att nästan hela familjen var samlad.

Nu skall vi snart gå och lägga oss i vårat n städade rum som vi äntligen har fått i ordning på så nu blev det ganska mysigt faktiskt, Melwin sover redan i mormors knä, men han kanske vaknar och vill ha lite mat nu när vi flyttar honom. Men det har verklgen varit det bästa att ge honom gröt på kvällen för det gör att han vaknar inte alls lika ofta på kvällen och vill äta så det känns jätte skönt.

       

Så han har sina små rutiner mat vid tolv som idag bestod av

 

 

Bilerna är tagna ifrån

http://semperbarnmat.se/sv/product/productdetail/4/45

http://www.nestlebaby.com/se/baby_nutrition/products/

där kan ni hitta lite olika alternativ till mat och sånt till era små sötnosar :)

 

Go natt på er!! Jag älskar mina pojkar Melwin, Magnus och Obelix


Helg

Så nu var det då fredag igen :) Känns som tiden bara rinner iväg, i helgen är min älskling ledig så vi tänkte att v skall försöka hitta på något kul hoppas bara att det fina vädret får vara kvar och att jag och Melwin får lov att bli friska, ingen av oss har feber längre men snoriga och hostiga speciellt lilleman.

Så vad hände igår efter jag hade skrvit...hmm inte sådär jätte mycket vi åkte hem och jag och min lillebror hjälptes åt att steka pannkakor och sen så kollade vi på en film allihopa förutom min ena lillebror och Melwin som somnade efter ca halva filmen i sin mormors knä.

Filmen var faktikst väldigt bra, fast den började lite tråkigt eller lite sorgligt, men verkligen en film att se måste jag ju säga :) Men jag gillar verkligen disney filmer fast jag måste väll säga att jag tycker att klassikerna är bättre, som Lejonkungen, Snövit osv, så jag längtar tills Melwin kommer upp i den åldern då han börjar att uppskatta dessa filmer.

Så några planer för denna fredagskväll finns faktiskt inte mer än att jag skall försöka krya på mig och ta hand om min lilla andra sjukling. Nu kommer snart min älskling hem på lunch så skall pussa lite på honom men skriver kanske senare!! Puss på er!!

 


LoVe LoVe

MAGNUS OCH

 

MELWIN LENSÈN

 

JAG ÄLSKAR ER!!!!!!!

 


Torsdag

Idag är det då Torsdag och just nu sitter jag nere på pappas kontor´, vi var nämligen och käkade glass jag och min mamma och tänkte då att vi skulle överraska min pappa och köpte med lite glass till honom också. Han verkade bli glad för våran omtanke :)

Idag har jag varit på öppna förskolan i Frölunda och fotat lilleman för det var en fotograf där idag så det skall bli väldigt kul när bilderna kommer om ca 2 veckor. Melwin var jätte fin i sina vita byxor sin vita skjorta och en grå väst skall försöka skanna in den bilden här på datan sen när den kommer, jag tror att min pappa har en sådan skanner.

Efter fotograferingen så slank jag och mamma in på 421 som är ett köpcentrum som ligger här i Högsbo för er som inte vet, där skulle vi kolla efter en keps till Melwin eftersom att det börjar bli lite för varmt med mössa.

Men vi kom inte från 421 med enbart en keps utan dom hade rea på kläder, lättare sagt halva reapriset så hittade tre bodies som kostade 25 kr styck rena klippet liksom då kan man ju inte låta bli att handla om man har pengar :).

Så nu skall vi snart åka härifrån tänkte bara att jag skulle skriva några rader nu när jag ändå fick tillfälle :) Skall försöka skriva lite mer ikväll puss på er och njut av det underbara vädret, första gången idag som jag gör det eftersom Melwin har haft lite feber och varit dålig och jag med så vi får se för egentligen borde vi nog inte vara ute idag heller någon av oss men Melwin har i alla fall ingen feber.

Puss och Kram syns på stan :)


Ny vecka nya möjligheter

Nu är måndagen slut och ytterligare en ny vecka har börjat. Idag har Melwin varit dålig, han har haft lite feber och näsan bara rinner, och han har varit väldigt trött och gnällig mammas lilla plutt. Jag bara hoppas att han skall klara sig och hålla sig frisk till på Torsdag för då är de ju fotografering och vore väldigt tråkigt om vi missade de!!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, eftersom Melwin haft feber så har vi varit inne idag :( det har ju varit så himla fint väder så känns jobbigt att ha behövt sitta inne och bara gå ut snabba promenader med Obelix, men men förhoppningsvs så håller detta vädret i sig så att det kommer fler varma fina dagar som vi kan vara ute i. Häromdagen åkte Melwin rutchkana med sin pappa förrästen och det verkade som att det uppskattades från båda håll.

I morgon är älsklingen ledig och tanken var att vi skulle ta en promenad i slottsskogen men eftersom att Melwin inte är så pigg får vi se hur det blir med den saken. Jag säger inget om att ta ut honom om han är lite snorig för det kan man ju göra eftersom han ändå alltid sover så gott i sin vagn men jag vill inte att han skall behöva gå ut om han har feber.

Men i alla fall nu skall man kanske försöka få sig lite sömn så man orkar med morgondagen! Godnatt på er!!


Irriterad

Fy fan vad irriterad jag är idag!! Idag har vi flyttat alla våra saker ifrån de förrådet som vi hade fått ställa in alla våra saker i in tll lägenheten. Och jag måste ju säga att en ny lägenhet måste verkligen sökas för det var i minsta laget, vi skall vara glada om vi får in våra sängar i det som kallades sovrummet....Men men alla saker står på plats förutom en sak som irriterar mig så in i HELVETE!! När vi packade alla saker så försvann någonting!! Och det har inte försvunnit på vägen eller i förrådet utan försvunnit i lägenheten under packningen!! Och eftersom vi gick igenom lägenheten innan vi åkte därifrån att det var helt tomt både jag, min storebror och min mamma minst två gånger var så vet vi att KAMERAN inte låg i lägenheten! Och varken min bror, mamma, pappa, min man eller våran son har kameran, och då är ju min fråga vart har den tagit vägen.....??? Det värsta av allt är att korten som fanns på minneskortet inte är sparade, alla nyfödd bilder på Melwin ligger i det minneskortet, förstå om det hade varit ni som blev av med dom!! Jag önskar verkligen att den kunde komma fram och att jag kunde få den tillbaka!! Jag skiter i själva kameran jag kan spara ihop till en ny men minneskortet med alla bilder på är ovärdeligt!!

Jag hoppas och önskar att någon snäll själ skall ge mig det tillbaka, för hoppet är ju det sista som överger oss människor, men jag lär väll hoppas i onödan!!!!

Jag lovar att skriva mer om dagens flytt i morgon men nu är jag bara så fruktansvärt irriterad och lessen på detta så jag orkar faktiskt inte skriva mer!!


Godmorgon!

Hej och godmorgon, det är första gången på väldigt länge som jag är uppe så här tidigt, haha vaken har man ju varit vid den här tiden och så men det var länge sedan jag var uppe vid den här tiden.

Just nu sitter jag här på golvet och tittar på Melwin som gör allt för att försöka ta sig framåt, man ser frustrationen i ögonen när han istället för att ta sig frammåt glider bakåt. Så som sagt han tar sig bakåt och tar sig åt sdorna och han har vänt sig några gånger från mage till rygg. Han lyfter också på rumpan ibland men han har ännu inte kommit fram till hur han skall ta sig framåt.

Men nu skall här ätas lite frukost och min man skall ta och gå ut med våran hund sen bär de av en timmes bilfärd till Falköping för att flytta in alla våra saker i lägenheten.

Så jag önskar er alla en bra dag! Puss på er


Onsdag

Igår var det lillebrorsans födelsedag :) lillebror och lillebror han fllde 20 år, helt sjukt i mina ögon är han fortfarande den där lille pojken som springer runt och leker. haha men men han kommer ju alltid att vara min lillebror. Så igår var det mys med kakor och pizza osv.

Det blev ingen öppnaförskola för mig igår kom lite annat i vägen , men idag har jag faktiskt varit iväg, och det var jätte kul. Det var också uppskattat av lilleman som älskade sångstunden.Han skrattade och hade jätte kul, så det är definitivt någonting som vi skall göra om redan nästa vecka. Vi gjorde också handavtryck och fotavtryck i gips som skall torka så de är förhoppningsvis klart till nästa vecka.

Nästa vecka kommer även en fotograf till öppna förskolan och det fanns en lista där man kunde skriva upp sig på en tid, så jag skrev upp Melwin så på torsdag 15 aprl klockan 10.20 så skall Melwin fotograferas, så himla kul.

Annars har det inte hänt sådär jätte mycket faktiskt, Melwin somnade för en liten stund sedan efter mycket om och men, och min minsta lillebror har åkt till Karlstad till morfar. Han hade en kompis där som tydligen fyller år på måndag så han skulle dit och umgås med lite polare.

I morgon blir det till att flytta in alla sakerna i lägenheten, skall bli intressant att se hur den ser ut och hur området ser ut osv, jag lovar att uppdatera er i morgon kväll.

Nu skall jag ta de lugnt och kolla runt lite här på datorn men kanske skriver senare får se, för de blir sängen tidigt idag för i morgon skall vi åka härifrån klockan 9.00.

Puss på er!

 


Måndag

Så nu var det måndag, eller egentligen är det ju en söndag, vädret är tråkigt och energin ligger på nivå 0.

Är det detta dåliga vädret som gör att energin faller och man inte orkar göra någonting....i morgon skall jag i alla fall få tummen ur och gå iväg till öppna förskolan. Måste försöka hitta lite andra mammor att umgås med. Jag är en väldigt social människa och börjar nu känna att snart deprisionen tar över om jag inte får komma ut och träffa lite folk, börjar väll snart att prata med både väggar och annat.

I morse har jag tvättat klart det som inte blev klart igår och som jag skrev dom här tvättstugorna är verkligen jätte dåliga.

 

Sen har jag idag skickat ett mejl till en kvinna som är ansvarig för volontärerna på Ronald McDonald huset här i Göteborg, skulle verkligen vara kul att få hjälpa till där och stötta barnen och familjerna som bor där.

 

Och Melwin är på kanon humör och pratar och myser med mormor och morfar, just nu försöker han stjäla morfars iPhone! Haha teknik nörd redan, han älskar ju redan att kolla på tv och fingra på datorn liksom.

 

Det var allt för stunden skriver lite senare :) Puss på er


Seeg

Usch alltså denna dagen är verkligen jätte seg, känns inte som att den skall ta slut, hur mycket man än gör. Har tvättat lagat mat och tagit hand om lilleman som alldeles för en stund sedan däckade i sängen och var helt slut efter att ha tvångs hållit sig vaken typ hela dagen.

Sen måste jag få klaga lite också, hihi den tvättstugan som finns här där mamma och pappa bor den är ju skrämmande dålig!! Alltså tvättade en tvätt klockan 14.00 som var klar klockan 15.00 och den har hängt i torkrummet sen dess och är fortfarande inte torr än när jag var nere och kände klockan 19.00. Det är ju sjukt att man skall kräva hyra från folk och grejer när man inte ens kan se till så att ens hyresgäster får sin tvätt torr när dom tvättar.

Men skulle man däremot komma försent med hyran typ 2 veckor så skulle dom bli galna ganska sjukt egentligen tycker jag.

Till middag idag blev det i alla fall revbensspjäll och potatsgratäng mycket gott :). Nu sitter jag bara här och vet verkligen inte vad jag skall hitta på Melwin ligger och sover och Magnus är och hjälper min storebror att bära lite möbler in på lagret.

Nu känns det som jag bara skriver en massa skit så jag skall sluta och skriver lite senare om jag har något vettigare att skriva :P Puss på er!!


Söndag!

Nu har det varit mycket igen och jag har glömt av lite att blogga.

Det är nämligen så att jag har en liten plutt som är jätte mammig, det är just nu nästan bara mamma som gäller, visst det är jätte mysigt men det tar också lite på krafterna för även om man inte vill erkänna det som förälder utan många vill få det att verka som allt är perfekt och att man flyger på rosa moln och visst så är det men inbland känns det också jobbigt och man känner att man behöver lite egen tid,vilket är väldigt svårt att få med ett litet barn som nästan bara nöjer sg med mamma.

Igår åtMelwin köttfärssås och spaghettei :) Det verkade som att det var populärt, igår låg han även på magen på golvet och hasar sig bakåt. Han kan fortfarande inte ta sig framåt men man märker frustrationen och hur arg han blir när han inte kommer framåt.

Annars har det inte hänt sådär jätte mycket idag är älsklingen ledig första dagen på länge och vi skall tvätta lite så att vi har kläder att ta på oss :).

Det är jätte fint väder och morgonen idag började med en långpromenad på nästan 1 timme med Obelix, det var verkligen jätte mysigt det känns som att våren är på väg och den är verkligen mer än välkommen!! I morgon fyller Obelix 2 år, stor pojke :). Nu vaknar lilleman så nu måste jag avsluta men skall försöka få tid ikväll att skriva mer. Puss på er


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!