Lördagsutflykt

Ja idag ringde klockan redan klockan 06.00 det var ett tag sedan som man gick upp så tidigt. Vi gjorde i ordning lite picknick och packade med lite saker så som blöjor, extra kläder m.m och sen väckte vi lilleman och gjorde honom i ordning. 08.00 gick bussen från resecentrum i Falköping till Ulricehamn där vi bytte till bussen till Borås. När vi kom fram på torget i Borås så fick vi byta buss ytterligare en gång och sen var vi framme vid Borås djurpark :). Någonting som jag har sett framemot väldigt länge så det var riktigt kul att komma dit. Jag och Magus köpte oss ett varsitt säsongskort så nu kan vi gå in hu rmycket vi vill under hela säsongen. Jag menar antingen betala 195 kr i inträde eller betala 250 kr för att kunna gå in hela säsongen, bor man nära så tycker inte jag att valet är så himla svårt faktiskt.
vi hade jätte mysigt och såg en himla massa djur och Melwin var väldigt faccinerad och gick väldigt mycket, så när vi kom ut från parken och på bussen ville han sitta i mitt knä och det tog nog inte ens 30 sekunder så sov han min lille prins. Bilder kommer inte idag för jag orkar inte välja ut vilka av alla bilder jag skall lägga upp....men jag har ännu inte bestämt om det skall bli ett bildspel eller en massa bilder. Men ni kan ju rösta vad i tycker. Kommentera gärna vad ni tycker!! Nu måst ejag sova är helt utslagen. Puss och Kram

Helg

Ja idag mjukstartade vi helgen med att göra så lite som möjligt. Både jag och Melwi var trötta efter gårddagen, men vi var nog tröta av lika anledingar :) jag för att jag gått så mycket och Melwin för att ha hade varit med om så mycket nya intryck :) Vi var också och tog en fika idag på eftermiddagen med mina föräldrar :) det var jätte mysigt.
I morgon händer det något riktigt skojigt, så eftersom vi måste vara riktigt utvilade så skall jag nu gå och sova, det enda jag tänker avslöja är att klockan ringer i morgon halv sju så puss och godnatt!!

Torsdag!!

Ja idag vart det en tidig dag, Melwin vaknade redan 06.20 absolut inte vanligt när det gäller honom, men han vaknade med ett ryck och satte sig upp och skrek och grät och vart helt hysterisk, mardröm misstänker jag, och sedan ville han inte somna om mer....så vi kollade lite videosnuttar på youtube. Sedan käkade vi lite frukost och när frukosten var klar ca 08.30 tog vi mormors bil och åkte ner till pressbyrån för att köpa mig ett Regionen Runt 30 dagar, sedan fick bilen åka tillbaka ut till Trädet ( vi hämtade den igår för att kunna storhandla ). När vi lämnat bilen som pappa/Magnus var med och lämnade så tog vi bussen tillbaka till Falköping för att ta tåget 10.50 till Göteborg. Magnus jobbade och jag och Melwin har roat oss i Göteborg, med vänner och mormor och morfar :) vi har haft jätte mysigt.
Klockan 20.02 gick tåget hem mot Falköping igen, fullsmockat med människor så det blev verkligen en utmaning för mig i värmen. Men halv tio var vi hemma och Melwin somnade direkt och nu skall jag ta en lugn stund sedan blir det att sova direkt har varit vaken som sagt sen 06.20 och hållt igång hela dagen och gått en himla massor.
Imorgon väntas städning här hemma så måste samla lite krafter, puss och kram på er

Fin dag!

Ja idag är det då Onsdag och vädret verkar vara kanon ute idag. Jag och lilleman vaknade runt 9.20 och har tagit det lite lugnt ätit frukost legat och myst och lyssnat på musik. Han var på gos humör hela morgonen. Nu håller han på och försöker dammsuga dock en avstängd dammsugare då Memlwin är jätte rädd för dammsugaren när den väl är igång.
Idag blir det storhandling, sen blir det nog inte så mycket mer idag. Känner mig lite slö idag. Puss och kram till er

Lugn dag!!

Idag fick det lov att bli en lugn dag hemma, vädret har inte varit jätte fint. Meningen var att här skulle städats och så men har inte orkat så mycket mer än vika in kläderna som Magnus tvättade igår....men men det är ju alltid något. Meningen var att vi idag skulle åka till Borås djurpark, men på grund av det dåliga vädret så hoppas vi på att vädret är med oss på fredag.
Så har era dagar varit mer händelserika idag?? Berätta gärna.

Måndag!

Ja idag är det en ny vecka med nya möjligheter och några kul grejer är planerade för veckan, bara hoppas att allt går efter planerna!! Idag åkte Ludwig hem, hans mamma kom och hämtade honom. Måste säga att efter 17 dagar så blir det väldigt tomt!! Han är en väldigt snäll och omtänksam kille med starka muskler i munnen :) så det märks väldigt tydligt att han inte är här längre och vi saknar honom jätte mycket. Tråkigt att det är så långt och att han inte kan komma så ofta, ännu mindre lär det bli nu när skolan börjar....men men huvudsaken är att han har det bra.
Annars så har vi inte gjort jätte mycket vi tog en promenad in till stan och tittade lite och jag köpte mig en almenacka för det är ju bra att ha nu när det inte är så lång tid kvar till skolan börjar!! Vad har ni gjort idag då?? Har ni gjort något kul?? Puss och Kram till er alla och hoppas att ni somnar gott när ni somnar. Min lilleprins somnade precis efter ca 2,5 timmes nattning så nu skall jag gå ut och sätta mig på soffan ca 20 minuter sen blir det sängen för mig också :) ska försöka hålla på att lägga mig innan 01.00 även när skolan börjar....bara hoppas att det funkar för känner mig mycket piggare när jag somnar lite tidigare och man orkar mycket mer!!

Tyst minut!!

Ja idag har vi haft en tyst minut här hemma! Vi satte på tv:n och höll en tyst minut tillsammans med Norge!! Våra tankar är där, till alla anhöriga, till föräldrar som förlorat sina barn!! Hemskt på grund av en sinnesjuk idiot, var människor tvugna att mista sina liv!! Jag hoppas verkligen att denne man får ett riktigt hårt straff! Jag läste aftonbladet precis och 94 är döda och 96 vårdas på sjukhus och en del av dom är kritiskt skadade.
HUr kan man göra så? Hur kan man liksom gå in på en ö full med ungdomar och bara skjuta hejdlöst. Jag har nog fortfarande inte fattat. Och alltså det har nog tagit alla lite hårt men alla vi som inte miste någon kan ändå ta en liten paus och försöka tänka på någonting annat, men alla dom människor som mist, ett barn, barnbarn, syskon, vän m.m. Kan inte ta en paus i sitt sorgarbete deras hjärtan blöder och kommer blöda ett bra tag!!

Mina tankar är hos er och jag vill ge en stor varm kram till alla er som sörger någon!!!

Hemska människor!!

Jag är inget skilsmässobarn, vilket jag är mycket tacksam och glad för. Att fortfarande kunna säga att mina föräldrar är tillsammans och lyckligt gifta känns väldigt skönt. Väldigt många av mina vänner är skilsmässobarn, och jag vet inte riktigt hur dom har kännt sig under sin uppväxt men i den åldern som jag är i nu så självklart tror jag man tycker det är tråkigt att äns föräldrar inte är gifta men man har liksom accepterat det.

Nu tror jag inte att detta gäller alla skilda föräldrar, men vad är det för fel på dom som anv'nder sina barn som några shack pjäser....era barn är inget spel och inga leksaker. Man skall inte använda dom som ett redskap i att förstöra för den andre föräldern. Att ge sina egna barn ångest och beslutsångest är sååå fel!! Att ställa dom i obehagliga situationer är inte en förälders uppgift. Eran uppgift är att skydda dom från dessa jobbiga situationer. Att snacka skit om varandra inför era barn, eller berätta saker för era barn och den andra föräldern bara för att skada relationen mellan far-barn eller mor-barn, det är ju bara egoistiskt!! Jag menar om man skaffar barn så är det meningen att man skall skydda sitt bar. Vem är det som mår dåligt av att hela tiden behöva ta ställning till vart skall jag vara? Tänk om pappa blir lessen när jag inte är här? Tänk om mamma blir lessen när jag inte är där!? Självklart saknar man sitt barn när dom är borta men är det då rätt av mig som förälder att säga, jag saknar dig jätte mycket eller är det inte bättre som förälder att säga åhh vad bra att du har kul!? Är det rätt att sabotera ens barns relation med den andre föräldern bara för att man själv skall känna ett välbehag och för att man själv vill se den andre sårad och må dåligt???

Ge er, tänk på era barn!! Gör det som är bäst för ert barn. Man behöver inte vara vänner med alla men man kan acceptera sin föredetta partners liv, den nya partner den valt och glädjen i att ens barn har kul och sin andre förälder!!!! Skulle jag vara i denna situation skulle det säkert vara jobbigt om man skulle säkert ha svårt för vissa saker som om mitt barn kommer hem och snackar jätte gott om pappans nye partner. Men istället för att bli avundsjuk och snacka massa skit om pappan och göra allt för att barnet skall bli så anti pappa som möjligt skulle jag glädjas i att jag visste att han/hon har det bra när han/hon är där. Och glädjas i att han/hon har en fin relatio med sin förälder!!

Tänk inte på er själva!!! Tänk på era barn och vad som är bäst för dom!!! Dom är inga shack pjäser, inget spel!! Dom har känslor och lika starka känslor som vi har!! Dom älskar både sin mamma och pappa och skall inte behöva välja mellan dessa bara för att behaga någon annan!!!

Lördagsmys!!

Idag har vi haft en riktig mys lördag!! Vi började morgonen med städdag :) och diskade dammsög och tvättade golv. Sedan åkte Magus och pojkarna in till stan och inhandlade det sista inför kvällens middagsbjudning :) vi har nämligen haft mina underbara föräldrar på middag idag :) Magus gjorde jätte goa biffar av nötfärs och hjortfärs och till det tsatsiki, sallad och rusti jätte gott :). Sedan hade jag gjort en jätte good Amerikansk citronpaj!! Den var verkligen jätte god hihi. Nu har jag precis lagt lilleman som slockande på bara några sekunder, vart en hård dag idag :). I morgon får vi hoppas på fint väder så vi kanske kan vara lite nyttiga och gå en liten promenad. Men nu skall jag gå ut och äta lite lördags mys och kolla lite på tv. Puss och Kram till er alla!! Och en extra tanke skänker jag till Norge och alla dom som förlorad eller sörjer någon!!! Jag undrar verkligen hur vissa människor kan vara så rubbade!!!!

LEON och LEAH Grattis



Idag fyller fasters små älsklingar Leon och Leah 1 år!! Tiden går verkligen super fort!! Jag hoppas att ni får en jätte fin och mysig födelsedag, med mycket tårta, många paket och massa kärlek. Jätte tråkigt att vi inte kunde vara med idag och dela eran dag med er!!
Älskar er små änglar jätte mycket!!!!







Tand diskussion

Åhh jag har tänkt på detta förut men sen så har det liksom fallit bort i mitt minne tills för någon dag sedan då jag och Ludwig hade en diskussion hemma om hur väl han borstar tänderna. För jag sa till honom att han borstar tänderna slarvigt och då tala han om att det gjorde han inte alls....men som vuxen såga jag ju då att han gjorde det men istället för att tjafsa om sake så berättade jag för honom att när jag var mindre så fanns det röda tabletter som man tuggade på och så blev det rött där man inte borstat ordentlig, så sa jag att vi skall ha en tävling han borstar sina tänder och jag mina och sen tar vi en varsin sådan och så ser vi vem som borstat mest ordentligt....(vill då tillägga att jag inte haft ett enda hål i tänderna och Ludwig haft ett par stycken)
Så tittade jag runt lite på nätet och hittade dessa tabletter på www.tandapoteket.se så nu har jag skickat efter två paket sådana och dom borde komma nästa vecka så hoppas dom hinner komma innan han skall åka hem :)

Ekulf Färgtabletter
http://www.tandapoteket.se/se/art/ekulf-fargtabletter.php?grp=413397


Lunch avklarad :)

Ja då var dagens lunch avklarad och lilleman ska försöka sova lite. Det var ett tag sedan jag såg båda pojkara äta med god aptit :). Jag gjorde spenatpannkakor och dom hade en strykande åtgång :) u ska jag försöka få lillprinsen att sova lite, puss och kram till er!!

nytt Melwin bildspel

Nu verkar det som musiken till bildspelet på Melwin funkar :) blev väldigt glad när jag såg det :)


Egoism!!

Ja då kommer den där ständiga frågan....varför skall man vara egoist?? Varför skall man bry sig om enbart sig själv?? Jag tror att en liten del egosim är bra, att ändå bry sig om sig själv och sitt eget välmående, men inte på bekostnad av andra. OCh det tror jag alla har, lite egoism. Men när den blir sjuklig och man bara bryr sig om sig själv och skiter i andra människor och skiter i vilken skada det tar på ens omgivning, då har det ju gått riktigt snett.
Varför blir man en egoist?? Är det bara så att det väljs ut eller hur blir vissa människor så fruktansvärt egoistiska?? Jag tycker egosim blir hemskast när man till och med låter den gå ut över sina barn och deras välmående. När ens egna behov sätts före sina barns välmående. Att säga saker till sina barn av egoistiska själ eller enbart för att man själv vill såra en annan människa på vägen!! Är det verkligen rätt?? Hur är sådana människor skapade egentligen. VArför skaffar man barn om man ändå inte bryr sig  om dom??

Ursäkta för mitt lite iriiterade inlägg, men är bara så trött på människor som bryr sig om sig själva och skiter i andra!!!

Ankmatning

Igår kväll gick jag och Magnus och Melwin iväg för att mata ankorna, meningen var att alla skulle gå iväg men Ludwig ville hellre vara kvar med sia kompisar på gården och eftersom det bara är 500 meter ungefär till dammen så bestämmde hans pappa att det var okej. Men här kommer i alla fall en liten film på en liten kille som tyckte det var väldigt roligt. Problemet var bara att Melwin försökte se till så att alla ankorna åt....


Snart helg :)

Ja då är det helg i morgon :) känns skönt att Magnu skall vara ledig lördag och söndag och vara hemma med oss :). vi får se vad det blir för något i helgen, vi väntar mamsen och pappsen på besök någon dag i alla fall. :)
Idag har vi inte gjort jätte mycket, jag har diskat och frostat av frysen och en avfrosning av frysen var verkligen i väldigt stort behov då det nästan inte gick att stänga skiten....nämligen så att vi har en liten kille som lärt sig hur man öppnar och han går där och rycker i den ibland när vi inte ser. Men nu är den som ny igen :) Och helt plötsligt fick det plats mycket mer. Sedan tog vi en promenad ner till stationen och mötte Pappa/magnus.
Idag serverades här hemma köttbullar och potatis med gräddsås. Det var gott och stackars trötte lilleman deckade klockan 20.20 nyduschad :) Så nu ligger han här i sängen och jag och Magnus funderar på en film :) Sen blir det sova. Skall se om jag kan få in bilderna idag också annars lovar jag att ni skall få lite bilder i morgon :) Puss och Kram och hoppas att ni också haft en kanon torsdag :)

Bildspel Melwin

Hade gjort ett jätte fint bildspel med musik, men fick tydligen inte ha den musiken... :( så nu gjorde jag ett utan musik hoppas ni blir lika nöjda ändå :)


Onsdag :)

Idag blev vi väckta jag och Melwin av Ludwig som oftast vaknar före oss :) Men det kan ju bro på att Melwin inte ville somna förrän klockan 23.00 igår och att jag inte somnade förrän klockan 02.00.
Då gick vi upp och käkade lite frukost och tog det lite lugnt och Ludwig var ute och busade med sina vänner, sen tog vi tre en promenad ner till stan och tog ett varv där och tittade lite. Sen gick vi till tågstationen för att vi skulle möta pappa Magnus men han kunde inte åka det tåget som var tänkt för man fick inte åka med Regionen Runt på de tåget. Så han är väll snart hemma. Men vi andra promenerade så fint hem igen :). Tåg några fina bilder på vägen som jag tänke att jag skall visa lite senare ikväll och så håller jag på med Melwins bildspel. Igår fick ni ju se ett bildspel på Ludwig :) Så söta pojkar.
Men nu skall jag passa på att laga lite mat medan den store killen är ute och leker med sina kompisar och den lille ligger och vilar i sängen, han var verkligen helt slut. Puss och Kram på er så länge

Ludwig :)


Film :)

Ja ihelgen var vi då i huset hos mina föräldrar och alla utom en av mina små bröder var samlade i huset, till och med den äldsta brodern med familj fanns på plats. Vi hade en jätte mysig helg med mycket bus och lek :) Vi var också på riddarveckan i Hova, som är varje år. Det var verkligen kul och intressant :) så det får nog bli ett besök nästa år också :). Jag har klippt ihop en liten film av bilderna som togs, och alla bilderna är tagna av min storebror Andreas :)


Myshelg!!!

Denna helgen har verkligen varit jätte mysig, tyvärr har jag inte hunnit blogga någonting det har verkligen varit full rulle hela tiden, och nu är jag verkligen för trött för att skriva något längre inlägg, men i morgon skall jag försöka hinna med att skriva och berätta om våran helg och även hinna få in några bilder :) men nu blir det natten för mig är jätte trött. Puss på er!!

GRATTIS Emma!!!

Grattis världens finaste Emma som idag fick besked vad hon skall göra dom närmaste åren!! Fan va kul :) GRATTIS!!!!!!!!
Älskar dig gumman!! Du är BÄST!!!


Lugn dag.

Idag är en lugn dag, Ludwig är ute och leker med sina kompisar :) och Melwin ligger just nu och sover lite. Var så tröt tjag med när han väl somnade så jag fick sätta mig upp annars hade jag nog också somnat där jämte honom, vilket hade varit jätte mysigt och skönt men eftersom jag har en till kille på utsidan att hålla koll på så funka inte det idag tyvärr....Så vad har vi gjort idag? Ja inte så jätte mycket Ludwig har varit ute sedan halv tolv så honom har jag bara sett små snabba stunder när jag gått ut på balkongen för att se så allt är bra. Melwin har varit lite gnällig idag, men det har gått bra vi har myst lyssnat på musik och bara tagit det lugnt.
Problemet är bara att jag känner min rastlöshet krypa på....jag vill göra någonting men jag vet inte vad...och det känns inte som det finns så jätte mycket här att göra heller och jag kan inte ta mig någonstans. Blir bättre i slutet på månaden när jag kan köpa ett regionen runt kort för då kan jag åka dit jag känner för, göra små utflykter jag och min lilla prins :) hihi. Så jag får längta tills dess. Dela gärna med er vad har ni gjort idag än så länge?
Kram på er nu skall jag plocka lite här medans det är lugnt hemma.

Ny dag!

Ja då var det onsdag idag...och vad vi skall göra idag det vet jag faktiskt inte...jag känner faktiskt inte för att göra något speciellt....känner mig lite trött. Men men skall nog piggna till snart och då blir det att diska lite och plocka lite här hemma för att sedan tvätta klockan 17.00 och sedan kommer Magnus hem och då skall han ta över tvätten och så blir det nog att jag och Melwin åker ut till huset och att Magnus och Ludwig kommer ut i morgon. Men vi får se. Igår blev bullarna klara ganska så sent men måste säga att dom blev väldigt goda :) Nu skall jag gå och titta till lilleman som var helt utsliten efter att ha somnat sent igår så jag låter honom sova en stund. Puss och Kram på er!

Vaniljbullar :)

Ja idag har vi haft som jag skrev tidigare en ganska jobbig dag så det blir sängen för mig tidigt idag så att jag kan vila ut mitt huvud till i morgon :). Men jag var så sugen på bullar förut såna goda vaniljbullar med socker på :) så det är just vad jag håller på att göra just nu...har aldrig gjort det innan så jag hoppas verkligen att dom blir goda. Melwin sover och Ludwig håller på och skall försöka sova. Men nu måste jag återgå till mina bullar :) hoppas att ni haft en bra dag idag :) Puss och kram


Ingen bra dag idag!!

Idag är det ingen bra dag för mig, jag är trött mår illa har ont i magen och känner mig allmänt lättirriterad. Det är inte ofta jag känner så och det var ju väldigt olyckligt att det skulle komma just idag när Magnus inte är hemma förrän klockan halv sju och jag är hemma med två pojkar helt själv var av en av dom tjatar så huvudet går nog alldelles snart hål i. Jag vet inte om det är typiskt för den åldern att tjata om exakt allting, eller om det bara är jag som hatar tjat.... :). Men men nu sover lilleman middag och jag passar på att ta det lite lugnt i soffan, och förösker att nonchalera tjatet i mitt öra :). Hoppas ni har en bra dag, jag räknar timmarna till Magnus är hemma :) Puss och kram

Ny vecka nya möjligheter!

Idag är det måndag, och en ny vecka och nya möjligheter. Vi har varit ute och lekt och matat fåglarna :) Magnus jobbar idag, så jag är ensam hemma med Melwin och Ludwig idag. Magnus slutar 14.30 så det är inte så långt kvar men sen skall han ju ta tåget hem också. Melwin slocknade som ett litet barn vid halv två ungeför han var jätte trött efter att ha varit ute och busat :)
Nu har jag en kille här som tjatar halvt hål i mitt öra så jag vet inte riktigt vad jag skriver ;) haha får nog vänta med att skriva till senare när Magnus kommer hem!! Puss och Kram på er och hoppas att ni får en fortsatt bra dag idag i det fina vädret :)

Godmorgon :)

Godmorgon, eller kan man säga det när man varit vaken i lite mer än två timmar...ja de borde man ju kunna säga :) Melwin väckte mig idag klockan 8.20. Så då var det bara att mysa lite och sedan gick vi upp runt nio. Det första han gjorde när han kom ner på nedervåningen var att han gick in i det rummet där mormor satt och jobbade :). Och så åt vi lite frukost och nu är alla utom jag och min pappa ute i trädgården. Pappa håller på att göra frukost till sig och jag sitter bara här just nu för att samla energi....känner mig lite seg idag, kanske för att jag fick gå upp lite tidigare än vanligt...eller så är de bara allmäntrötthet ;). Men nu skall jag försöka motivera mig att gå upp på övervåningen och skrapa ner den sista tapeten så att jag kan spackla lite :) Puss och Kram på er och hoppas att ni frå en kanon bra dag idag :)

Trädet

Idag tog Magnus och Ludwig bussen ut till Trädet medan jag och Melwin blev hämtade av min pappa runt ett tiden så åkte vi och handlade och sedan ut till huset. Vi har varit ute nästan hela tiden, sen har jag och Magnus skrapat lite tapet, och så blir det till att spackla i kväll förhoppningsvis och så blir det att måla i morgon hoppas vi. Sen har vi ätit köttfärssås och spaghetti och lite lördags mys och nu sitter jag på mammas och pappas trappa och skriver lite. Jag glömde tyvärr min kamera hemma så det kommer inte att bli några bilder från dagen eller morgon dagen men skall ta lite bilder i veckan som kommer. :)
Nu håller magnus på och läser saga för Ludwig och min mamma nattar Melwin som förmodligen redan har somnat :) Så kanske det blir någon film ikväll med alla :) Kram på er så länge och hoppas att ni haft en super mysig lördag :)


Lördagsmorgon!

Ja då var det morgon och lördag. Ludwig vaknade klockan 8 i morse och väckte Magnus så dom gick och spelade lite och sedan kollade dom lite på barnkanalen, medans jag och Melwin låg och sov till klockan 10.20. Så nu skall vi ordna med lite frukost, plocka i ordning och sedan åker vi ut till Trädet :). Så kanske skall ta med mig datorn vi får se annars så skriver jag i morgon! Hoppas att ni får en jätte bra dag idag!!

Nu sover dom!

Ja då har båda pojkarna kommit i säng och somnat. Den minsta tog betydligt lång tid idag också. Märktes att han verkligen ville vara uppe med dom andra och absolut inte vara den som var först i säng...man kan ju missa någonting liksom.
Så idag kom min morfar med Ludwig som är Magnus son. Så när dom kom så bjöds det på rosa pannkakor med grädde och sylt. Sen blev det kaffe på maten för dom som ville ha det medan små pojkarna busade runt en del. Sen kollade vi på film och myste med chips och dricka. Jobbigast vart det när sängen skulle intas....men men så är det väll man vill vara vaken så länge som det går. Så nu blir det snart sängen för mig också :) men skallnog försöka lägga in lite gamla inlägg först så ni har lite att läsa ;) Puss och kram och hoppas att ni också har haft en jätte bra dag!

Test!

Nu ska jag bara testa om detta inlägg kommer in på facebook, om jag lyckats att ställa in rätt :) hihi Puss och Kram på er. Bjuder på en bild också :)


Blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Städning

Ja då är vi nästan klara....Ska bara dammsuga en gång till nu när jag tvättat golven.Tack LInda för du underhållt Melwin medan jag skurat :). Nu sover Melwin snart på min arm, han behöver nog en liten stunds vila.

Som dom flesta vet då så bor vi bara i en två och Melwin har fått ha alla sina leksaker i en korg i vardagsrummet
så han har liksom inte lekt med dom kanske för att det har varit svårt att leta fram vad man vill leka med...men nu har vi tömt klädkammaren och gjort en liten hörna där han har sina leksaker :)





Godmorgon :)

Idag är det då fredags morgon, och det som står på schemat är att dammsuga tvätta golven och att diska för att sedan ta en promenad med Linda in till stan. Och sedan senare ikväll kommer Magnus son Ludwig hit tillsammans med min snälla morfar som hämtat honom i Skoghall och kör honom hit ner. Mycket snällt. När dom kommer så serveras det lite pannkakor sen vet jag inte om min morfar stannar här över natten eller om han åker till mamma och pappa i Trädet.
Melwin vaknade sent idag, vilket kanske beror på att han somnat sent några nätter irad och kände att han behövde ta igen sig. Men han vaknade bara en gång i natt och det var när vi gick in för att lägga oss och han somnade på ca 10 minuter, så nu hoppas vi på att det inte var en engångsföreteelse utan att det håller i sig :)
Nej nu blir det att diska lite och göra lite lunch till lilleman :) Puss och Kram skriver senare :)

Go kväll :)

Ja då var det kvällen, och här har städats och putsats, finns lite kvar att göra men det är inte mycket så det känns nice. Sen kom ju Linda hit idag :) mysmys. Så vi har varit och handlat lite idag och sen så har vi städat och Linda har varit snäll och underhållt lilleprinsen :) som tyckte det var väldigt kul med en lekkompis som bara leker med honom och inte koncentrerar sig på något annat :) Nu sover han gott och än så länge har han inte vaknat någon gång :) hoppas att han fortsätter så :) Nu skall jag försöka fortsätta lägga in lite fler gamla inlägg här på bloggen och sen blir det sängen för att ta disken i morgon och dammsuga och tvätta golv det är mitt uppdrag i morgon och så skall jag steka pannkakor i morgon också :)
Natti natti på er och hoppas ni sover gott när ni väl går och lägger er.

Lillprins sover.

Ja då ligger lille prinsen och sover efter att vi har tvättat hela förmiddagen, tyvärr vart det lite kläder som inte blev torra men med tanke på hur mycket som tvättades igår så är det ett under att allt hann att bli torrt, så får hänga upp dom få plaggen här i lägenheten. Nu skall jag bara skriva lite snabbt här för jag skall passa på att städa lite nu när Melwin ligger och sover. Han var helt slut stackaren, så han fick lite mellanmål (rödavinbär och vaniljsås :) och sedan somnade han direkt typ. Vad gör ni för någonting idag då? Skriv gärna och dela med er :)

Tisdag!

Igår kväll ville Melwin inte somna förrän klockan var halv två och det värsta av allt var att han vaknade igen klockan halv fyra. Men jag börjar bli van för dom flesta nätterna den senaste tiden har sett ut så. Jag avundas föräldrar som har barn som sover hela natten. 

Idag var vi uppe klockan halv tio, och idag har inte vädret varit jätte fint och jag har varit väldigt slapp efter många nätters vakenhet så vi har bara slappat och tagit det lugnt. Melwin har legat en hel del på golvet och börjar att dra sig frammåt inte bara bakåt så snart kryper han nog våran lille skitunge. 

Maten serverades nyligen av min underbara man och det resulterade i sidfläsk, potatis och löksås så himla gott. Det var ett tag sedan 

Just nu  ligger Melwin i soffan med sin mormor och myser men han somnar nog alldeles snart. En trött liten hjälte. 

I morgon är det onsdag och jag tänkte försöka ta mig iväg till öppna förskolan för att göra ett hand och fot avtryck till Melwins mormor och morfar! Sen såg jag att det var en mamma som hade gjort ett med sitt barns hand i sin egen hand och det var väldigt fint så ett spnt måste jag ju också göra :).

Sen skall vi lämna in lite böcker på biblioteket som går ut i morgon. Det är planerna för morgondagen i alla fall pch planerna för kvällen de vet jag inte ännu men jag skall försöka att uppdatera er.

Kram på er!!


Godmorgon

Ja då har man vaknat för andra gången... jag vaknade vid 04.00 för att gå ner till tvättstugan och bära upp det som var torrt innan Magnus skulle sticka till jobbet. För det är så svårt att bära upp tvätt när man har lilleman med sig, jag menar han väger ca 13 kg och kan inte riktigt gå ner för trapporna om man inte håller i honom och det är svårt att hålla i honom och bära en stor klumpig tvättkorg. Men men det måste göras. Sen har vi våra förbannade tre stora spiraltrapper. Men men nu börjar vi dagen och hoppas att vi får mer tur med dagen än vad vi har fått med vädret, för det är ju ingen höjdare idag i alla fall. Puss och kram.

Nu hoppas vi på att det blir natten!

Nu är det tänkt att vi skall försöka sova efter en hård städ och tvättdag. Tyvärr blev vi inte helt klara med varken städningen eller tvättningen. Men svårt att få ca 10 maskiner att hinna torka. Men det är bara att fortsätta i morgon fast då blir jag själv eftersom att MAgnus skall jobba. Sen vet jag ju inte när Linda kommer men. Melwin är fortfarande vaken efter att jag har försökt natt ahonom sen klockan åtta....varför blir det så här var och varannan natt....han har bara sovit middag i typ 40 minuter idag. Någon mer som har detta bekymmer att era små inte sover...?

Nu har jag hunnit också att lägga in gamla blogg inlägg från min tidigare blogg men jag har bara hunnit att lägga in till februari 2010 så ni får ha tålamod :) det tar ju sin lilla tid. Men är det någon som är nyfiken och vill läsa äldre inlägg så gå in på min andra blogg mammatillmelwin.bloggplatsen.se som kommer att läggas ner så fort alla inlägg är flyttade.

Nu blir det sängen. Natti natti på er alla och hoppas att ni haft en bra dag!!

Första inlägget :)

Ja då kommer här mitt första inlägg, en del känner igen mig från bloggplatsen, där min gamla adress var mammatillmelwin.bloggplatsen.se. Har bytt plats eftersom det verkar vara lättare att göra en snyggare blogg här, ska se om jag kan lyckas flytta mina inlägg hit. Så bloggen kommer vara lite under reparation nu ett par dagar så ha överseende och har ni kommentarer eller förslag på hur jag kan göra det bättre så skriv gärna en kommentar.
Puss och kram så länge :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!