Torsdag!

Grattis mamma och pappa till nycklarna till erat hus!! Så himla kul för er!!

 

Så vad har vi gjort idag inte så jätte mycket vaknade klockan 10.00 och då åt vi lite frukost och kolla lite på barnkanalen, de är ju så dåligt väder idag så inget kul att vara ute. Melwin ligger och sover, kors i taket han har sovit i lite mer än en timme han som brukar sova så himla dåligt eller typ inte alls på dagarna.

 

Kattungarna blir modigare och modigare just nu springer som runt här i vardagsrummet och möter Zimba lite då och då och än så länge lever dom allihop :). Obelix har ännu inte fått träffa dom mer än på avstånd. 

 

Så vad händer idag...hmm inte så mycket har ont i hela kroppen idag men det beror nog på vädret har ju problem med reumatism eller som diagnosen gav kronisk ledvärk men de skall tydligen vara ungefär samms sak. 

Idag skall vi även köra ett lass till huset med grejer så kanske det känns som att de händer lite saker. 

Kram på er nu skall jag hmm nä jag vet inte vad men skall försöka sysselsätta den lille.


Onsdag

Så idag har varit en tuff dag, lilleman var ju som sagt dålig idag på morgonen men det har gått över han spydde bara 3 gånger sen blev det inte mer. Sen vart han pigg och glad så undrar omd et inte var någonting som han åt som inte riktigt passade hans lilla mage.

Vi gjorde hemagjord pizza idag och de var skit gott :) Hemmagjord kebbabpizza.

Sen har jag varit ute och köpt presenter till lilleman idag så jag hoppas att han skall bli nöjd med dom när han väl får dom, inte bestämmt ännu när vi skall ha kalaset faktiskt.

 

Imorgon så får förmodligen pappa och mamma nycklarna till huset så vi äntligen kan börja att flytta grejer ska bli skönt för dom att de händer lite grejer och att dom blir av med saker här så dom kommer någon vart med sin flytt. 

 

Det går framåt med katterna och Zimba (mammas och pappas katt). Vi har ännu tagit det lugnt att introducera dom för Obelix dom måste känna sig lite trygga först innan. 

Nu är jag jätte trött så nu skall jag gå och sova men först vill jag bara skriva till två personer och den första är min storebror och hans familj! Grattis såg bilderna på era små änglar i dag Leon och Leah så himla sööta verkligen ett stort Grattis från oss alla, vi längtar efter att se dom!!

 

Sen vill jag skriva till min lillebror Marcus och tacka för all hjälp idag med dom små du är underbar som vill hjälpa mig!! Det betyder mycket även om du kanske inte förstår de ;)


Dålig liten kille

IDag har vi en liten sjukling här hemma, den äldsta killen (magnus son) har spytt tre gånger nu på morgonen men nu har det gått en liten stund sedan som han spydde, efter lite avslagen cola och äpplejuice så får hoppas att de går över fort och det bara var en tillfällighet. 

När jag tänker på detta så tänker jag på min fantastiska mamma som hade fyra barn ganska tätt in på varadra. Magnus jobbar idag och jag har hand om två men det är lite svårt att vara överallt för man vill ju vara hos den som är sjuk men samtidigt så måste man hålla koll på den andre så han inte stoppar sladdar i munnen eller reser sig upp mot saker som han kan slå sig på. Och samtidigt två små kattungar och en hund som skall ut :). Så nu är det lite jobbigt men skönt att känna att man lever. Tänker bara på den stackars lilla plutten som inte mår bra :( hoppas det går över fort!!

 

Skall se om jag får tid att skriva lite senare men annars förstår ni varför :) 

Kram på er!!


Tisdag!

Igår hann jag inte att skriva någonting, för det var en del att göra, bland annat så kom Magnus son till oss igår så himla kul att se honom det var ett tag sedan man såg han och kändes som han hade blivit större sen sist.  Men det hade han ju han var ju 5 nu sist var ahn bara 4 hihi.

Så igår var det även full städning hemma hos min mamma och pappa, och så var vi ute och lekte lite med Ludwig och Melwin och min lillebror var med. Sen käkade vi glass och de åts pizza :) mmm gott. Min pappa köpte en egen pizza till Ludwig eftersom han inte visste om han åt det som vi andra åt, gulligt.

 

Idag har vi tagit det lite lugnt Magnus har jobbat och Ludwig har busat runt med Marcus och med Melwin. Sen kom pappa Magnus hem och Ludwig och Magnus fick lite egen tid medans jag och Melwin åkte iväg med morbror Marcus för att möta upp hans söta flickvän på Backaplan, där vi gick runt lite och handlade bland annat mat till kattungarna och lite leksaker till dom, sen köpte jag ett nytt koppel till Obelix och så köpte jag även lite kläder till Melwin. I morgon blir det nog presenthandling till Ludwig eller kanske senare i veckan beror på när jag kan låna bilen av pappa. 

 

Och som ni redan förstårr så har vi fått kattungarna idag sååå himla söta, en till min mamma och pappa och mina syskon och en till våran lilla familj mig, Magnus, Ludwig och Melwin. Dom är så himla små och söta så det är helt sjukt att dom kan vara så söta. 

Nu vet jag inte riktigt vad som händer men det blir nog snart sova för blir upp tidigt i morgon igen för att sysselsätta dom små pojkarna :)

 

Puss och Kram på er!!


Perfekta paret

 

 

  

Är dom inte fina!!!??? Verkligen det perfekta paret!!!

Älskar er sötnosar!!!


Kommande vecka

Så till veckan eller närmare bestämt på Måndag så kommer Magnus son hem till oss skall bli jätte kul, var ett tag sedan man såg honom nu.

Finns en del planering inför dessa ca två veckor som han skall vara hos oss men kommer inte att avslöja så mycket eftersom att en hel del av planeringarna är beroende av vädret, och vill ju inte ge några förväntningar i onödan.

Men en sak som är säker är i alla fall att vi skall ha kalas för den lille killen eller kanske skall man kalla honom stora killen nu han fyllde nämligen 5 år den 18e Juli, men vet fortfarande inte riktigt vad man skall köpa i present jag har några funderingar men vi får väll se vad det blir.

Mina jätte söta föräldrar har i alla fall köpt en jätte fin present till honom som jag tror att han kommer att bli jätte nöjd med :)


Kamera!

Nu har jag hittat en kamera jag tänkt att jag skall köpa nästa månad, för er som inte läst det så blev ju min kamera stulen när vi flyttade ifrån Karlstad. Och eftersom det inte finns någon som vill kännas vid detta så måste jag köpa en ny vilket känns jävligt pissit med tanke på att den jag hade kostade mig ca 3000 kr med minneskort och allt. Men nu har dom ju gått ner en del i pris men det spelar ingen roll för när jag betalade den med mina besparingar så kostade den så mycket.

Kanske är det sjukt tycker ni att jag fortfarande inte har släppt det men det kommer jag aldrig att göra eftersom kameran blev bestulen i mitt hem så kommer det att störa mig hela tiden.

 

Men i alla fall den nya kameran som jag/vi skall köpa kommer jag att hålla hårt i och gömma undan när det kommer folk och hälsar på eller så skall jag ha den i fickan :).

 

 

1/4

www.netonnet.se

och kameran heter Nikon Coolpix s3000.

Så himla snygg men den kommer inte att kunna ersätta alla bilder  den förra kameran och inte eller min gamla kamera men ändå!!


Bebisar!!

Igår föddes de två små änglar :) Mina

 

brorsbarn, vi vet inte så jätte mycket ännu mer

 

än att det blev en pojke och en flicka, så himla

 

kul!!! GRATTIS ROBERTH OCH JESSICA till

 

era små änglar!!

 

Så nu är man faster och Melwin har fått två 

 

små kusiner på sin mammas sida :)


Fredag :)

Så vad händer idag...?? Gick upp runt halv elva sen har vi bara tagit det lugnt, Magnus är ledig idag. Funderar på en tripp ner till Frölunda Torg men vi får se hur det blir, har inte så jätte mycket intressant att skriva faktiskt.

Har en liten hemlis men kan inte skriva om den ännu...förrän vi fått höra lite mer!!

 

Puss och Kram på er skriver nog lite senare!!


Packning

Idag har jag packat en hel del kartonger och plockat ner en bokhylla som skall kastas. Shit alltså vad man samlar på sig saker genom åren, jag menar mamma och pappa har en hel 5 rumare att tömma på 140 kvadratmeter det är ju klart att det finns saker att packa ner liksom. Har sammanlagt kanske packat 20 kartonger med bara porslin :) och då är inte vardagsporslinet med räknat utan nu pratar vi fin porslin.

Sen var jag på Förlunda Torg en sväng med min lillebror, hans tjej och Melwin.

Min lillebror skulle en sväng till Arbetsförmedlingen, och medans dom gick dit så tog jag en titt på Torget och hittade en hel del fina kläder på rean framförallt till lilleman som växer så att det knakar, helt sjukt hur fort han växer ut sina kläder.

 

Har precis fårr lilleman att sova efter mycket skrik och många tårar han kan ju missa nått om han somnar!! Men som sagt nu sover han äntligen och jag skall sätta mig en stund framför Tv:n med min man sen skall jag också gå och nana med mina två prinsar.

 

Natti Natti på er!!


Haft mycket att göra

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men har varit em hel del att göra, vi är just nu nere i Göteborg och hjälper mina föräldrar att packa och göra i ordning inför flytten till huset. Och sen så hade jag en jätte mysig måndaga och tisdag tillsammans med min lille bror och hans flickvän, vi lagade lite mat och spelade monopol och var allmänt flummiga :) Kul att hitta på något annat än att bara packa och fixa. Melwin var också med, stackars Magnus jobbade så han fick inte följa med :P. 

Hmm något annat som har hänt, nej inte så mycket faktiskt har bokat biljetter för Magnus son som skall komma till oss nästa vecka, det skall bli kul. Håller på och planerar inför det också så att vi kan hitta på lite saker. Första gången för honom att se lägenheten också. Sen har han ju fyllt år så vi skall ha lite kalas för honom också en av dagarna som han kommer. Är det någon som har ett förslag på vad man kan köpa till en 5 åring?

Som sagt annars är de inte så jätte mycket som har hänt.

Vet inte om jag har skrivit det men Melwins andra tand håller på och växer fram så nu har han två tänder längst ner som håller på att komma fram :)

 

Sen måste jag bara skriva lite om min minsta lillebror och hans tjej, dom är ju så söta med varandra och jätte kul att dom har hittat varann Grattis till er båda :).  

Min lillebrors tjej gjorde en jätte fin present till mig med en bild på mig och Melwin där hon hade skrivit lite fina saker till mig, verkligen en jätte fin gåva blev verkligen jätte rörd när jag fick den!!! Tack så jätte mycket!! Så det betyder att man inte är jätte tråkig som syster när ens lillebror vill umgås med än :) Så Måste bara säga till er att ni måste hålla i hop ni är ju verkligen det perfekta paret!! Puss på er SÖtnosar!!


Min älskling!

Nu är han äntligen hemma min älskling :) efter mycket slit på jobbet och en lång resa hem med krångel på sj tågen som vanligt....varför skall de alltid vara försenngar på Sj jag fattar inte de. De är inte alltid det handlar om många minuter det kan vara typ 5 minuter men jag tror fan aldrig jag har åkt tåg och tåget har kommit i tid eller avgått i tid alltid är det något!! Men men skitsamma älsklingen är hemma efter 25 minuters försening. Och jag har saknat honom jätte mycket idag!!

 

Så vad har man gjort idag då!!?? Inte så jätte mycket Melwin har sovit ca 1 timme på hela dagen helt fruktansvärt, vad skall jag göra med honom egentligen? Sen har jag kollat lite grann på nätet efter kalas grejer, det är nämligen så att Magnus son, inte Melwin utan hans äldre son Ludwg fyller år nu på söndag och i slutet på månaden kommer han till oss i två veckor så jag håller på och kollar runt lite efter olika tårtdekorationer och sånt för jag tänkte jag skulle baka en fin tårta och göra lite fin dukning med nått roligt tema men vet inte riktigt vad de skall bli så avslöjar ingenting ännu. Men lovar att lägga ut bilder sedan när allt är klart alltså efter kalaset :)

Nu skall jag göra mig i ordning för att snart gå och lägga mig så ni får ha de kanon bra!!

Sov så gott och dröm så sött :) I morgon bär det av till Göteborg för att hjälpa mamma och pappa.


Mammas lilla hjälte

Då sov han äntligen efter 30 minuters skrik och massor med tårar, men det går bättre och bättre. Läste igår om separationsfasen eller vad det heter och den kommer tydligen någonstans i denna åldern, kan det vara därför som han inte vill somna för att han är rädd att vi skall vara borta när han vaknar...Eller är de bara så att han har ärvt mammas och pappas envishet och bestämdhet och att ingen annan skall säga vad han skall göra haha??!!!

Han blir liksom skit sur om man tar någonting ifrån honom som han inte får ha eller om du säger nej till honom och flyttar honom från en plats till en anna så kan han krypa tillbaka dit hundra gånger även om man flyttar bort honom 100 gånger.

Ja vi får väll se när han blir lite större :) Nu skall jag i alla fall passa på att göra lite nytta medans min ängel sover!!


Saknar min älskling!

JA för er då som inte läst det tidigare så jobbar ju Magnus kvar i Göteborg och det innebär lite mer än en timmes tåg resa varje dag plus en 30 minuters spårvagns resa och 20 minuters promenad så idag jobbar han kväll och börjar 13.30 och måste då gå hemifrån klockan 10.30 och är inte hemma igen förrän 00.40 ungefär.

Visst det är jätte bra att han jobbar och så men trågit för mig och Melwin eftersom han jobbar väldigt mycket så ser vi inte honom så jätte mycket.

 

Men samtidigt så tror jag att det är bra för ett förhållande att få sakna varandra lite grann!! Fast jag saknar honom sjukt mycket!!!

Känns liksom tomt här hemma utan honom de stämmer liksom inte när han inte är här. Men men det blir en himla massa sms varje dag och massa pussar när han väl kommer hem min älskling!!


Nu skall jag underhålla Melwin sen är de snart dags för honom att sova igen försöker att sätta in lite sovrutiner på de busfröt för han vill inte sova men nu är mamma hård!!

 

Puss och Kram på er så länge!!


ytterligare en dag borta!

IDag känner jag mig faktiskt mycket bättre har dock lite ont i halsen fortfarande men ingen feber. Melwin har inte heller feber men slemmhosta och snorig.

Magnus jobbade idag efter att ha varit sjuk i ett par dagar och så har han jobb hela veckan enda fram tills på lördag.

 

Så vad har jag gjort idag inte så himla mycket faktiskt....jag har städat köket hade maten klar till min man när han kom hem, vart på promenad med Obelix och bytt ett antal blöjor.

På Torsdag eller fredag så bär det av tll Göteborg för att hjälpa till lite därborta och så saknar ju Melwin mormor och morfar och sina morbröder :) Så det skall bli mysigt. Vi kommer att vara där nere ett tag för att hjälpa dom röja och så inför deras flytt.

Just nu sitter jag bara och njuter av lugnet, Melwin somnade vid 23.30. Så vi får hoppas att han sover en stund för nu skall hans mamma också gå och nana för i morgon har vi en del att göra. Och Magnus jobbar kväll så han är inte hemma förrän 00.30 så det blir tråkigt men men får ju en chans att sakna min underbara man :)

Snacka om att vara världens lyckligaste tjej :) Älskar mina prinsar!!

 

God natt på er!!


en tripp till Skövde

Idag fick det bli en tripp till Skövde trots att vi är lite små dåliga här hemma. Men nu har vi varit inne i tre dagar och vi alla behövde komma ut och se lite folk. Så vi duschade klädde på oss och tog bussen in till centralen för att hoppa på tåget till Skövde.

Duschningen hade vi kunnat hoppa över för när vi var 20 meter hemifrån så var man ändå redan svettig, det är ju sjukt varmt och kvavt ute.

Väl framme i Skövde gick vi runt lite i stan där hittade vi ett apotek så vi köpte snorsugsfilter till Melwin så vi kunde snyta honom när vi kom hem, för när han vaknade i morse så var han full av snor, så inatt slipper han de!!

Sen tog vi bussen till nått köpcentrum där vi tog en runda och tittade lite grann. Här i Falköping fin

ns det inte så mycket shopping möjlgheter men nu vet man att nästa gång man får pengar och behöver shoppa så är det bara att ta tåget 18 minuter till Skövde :)

 

När vi kom hem så var vi alla varma och irriterade så det fick bli en kall dusch och ett ljummet bad till lilleman. Sen åt vi lite mat kollade lite på tv och vid ca 22.30 så somnade lilleman efter en del tårar och gnäll, så vi får väll se hur länge han sover. Men nu får man inte vara allt för chockad om han vaknar några gånger eftersom han är sjuk.

Men nu skall jag göra mig i ordning för att sova är som sagt fortfarande dålig så ni får ha en underbar kväll och natti natti på er!!


Sjuka!!

Idag har det inte vart någon vidare dag, hela familjen (dock inte Obelix) är sjuka :( så här har vi inte gjort alls mycket bara legat framför tv:n och försökt att krya på oss. Sen tog jag och Melwin en promenad in till stan för vi skulle köpa filter till Melwins snorsug men det visade sig att dom inte hade de där så vi får lov att försöka hitta ett apotek i morgon om inte lillemans näsa är bättre.

 

TIPS!!!

Jag tar jätte gärna emot tips och råd på hur man skall få den lille envisa skiten att vilja sova! Kan ta mellan 1-3 timmar att natta honom. Han kan hålla sig vaken till 23.00 och ibland till och med till 00.30. Även om jag går in i sovrummet med honom och lägger mig och nattar honom i lugn och ro så fort han hamnar på ryggen eller börjar förstå att det är dags för nattning så gallskriker han. Och det värsta är att han ger sig inte han skriker och skriker tills han inte får luft.

Så snälla om ni har några bra förslag så ge mig dom.

Och det sjuka är att nu kanske ni tror att han sover mycket på dagen men det gör han inte det heller mellan 30 min till 1,5 h max. Någon dag kan det bli 2 timmar men det är väldigt sällan!

 

För er som undrar så mår Obelix mycket bättre han haltar inte längre och verkar väldigt pigg och glad.

 

Nu skall jag kolla några små saker sen skall jag gå och sova men som sagt glöm inte om ni har nått tips skriv de till mig blir så tacksam!!

 

Natti natti på er!!


Glömde skriva!!

Glömde ju tala om att Melwin kryper, han har ju hasat sig fram i ca två månader och de har gått framåt men i onsdagskväll kröp han på riktigt för första gången, det går inte så fort men han kryper :) :) Mammas lille plutt blir större och större kryper sig och reser sig mot saker så nu får man ha ögon åt alla håll så är det någon som har ett par ögon att skänka mig så vore det tacksamt :) :) Haha


Nu skall det bli bättre hoppas jag

Nu har vi fått internett här hemma för ett tag i alla fall :) Har fått låna min pappas dongel ett tag framöver så nu skall jag försöka bättra mig och uppdatera er lite oftare.

 

Så vad har hänt sen jag skrev sist. Ja nte sådär jätte mycket faktiskt, har haft mamma och lillebror på besök redan dagen efter vi flyttade och sen så var mamma, pappa och lillebrorsan och hans flickvän på besök i Torsdags och min bror och hans tjej stannade kvar över natten och åkte hem igår.

 

Och i torsdags kväll hände något väldigt jobbigt. Min lillebror och hans flickvän skulle gå ut och gå med Obelix och vi har en nosgrimma på honom inte för att han är farlig utan för att han drar väldigt mcket när man är ute och går med honom. Och ibland försöker han att dra av den med tassarna vilket hände i torsdags inte för att han lyckades dra av den utan han fastnade i den kabinhaken som sitter på kopplet som du fäster i den öglan till nosgrimman. Han fastnade mellan tårna  huden mellan där. Och han skrek jätte högt.

Så min lillebrors tjej ringer till mig och säger du måste komma ut så jag springer ut och det ser ut som den sitter riktigt illa och när jag rör vid de så skriker han bara och när jag försökte se om jag kunde ta loss den så försökte han hugga efter mig och det är ju hans sätt att försvara sig. Min lllebrors tjej springer iväg för att skicka ner Magnus eftersom Melwin ligger och sover så måste ju någon sitta och ta hand om honom. Magnus kommer ner men ingen av oss vågar riktigt ta loss den eftersom han skriker så mycket.

Vi ringer 112 som vidareskickar oss till Räddningstjänsten som i sin tur ger oss ett nummer till jourhavande veterinär här i Falköping. Men hur skall vi ta oss dit skall vi lägga hunden på axeln och gå 40 minuter för att komma dit det funkar inte.

Men redan när Obelix första skrik kom så flockades de människor runt oss som ville hjälpa till och försöka göra sin insats, där har vi småstads mentaliteten alla hjälper alla så gott de går. Så då var den en herre som verkligen var till stor hjälp och stannade hela tiden och även erbjöd sig att köra dit oss, och stanna där tlls vi var klara. Där kan vi snacka om dagens hjälte.

När vi väl kom till veterinären så sövde hon Obelix och plockade bort kabinhaken, dock var det inte så illa som vi trodde den hade nte gått igenom, lite smärtlindring och en uppvaknings spruta och han var på fötter igen dock lite haltandes men han var den glada pigga Obelix igen.

Men det skar verkligen i mitt hjärta när jag hörde honom skrika.

Vill också tacka alla som var där och hjälpte till på ett eller annat sätt!!

 

Annars har det inte hänt så mycket jag har varit dålig i två dagar men börjar nu att bli bättre, så hoppas att de får hålla sig bra :).

Nu vaknade min lille plutt så skall gå och mysa med honom en stund skriver kanske mer ikväll. puss och kram på er :)


Inget internett

Nej nu har man inte bloggat på ett tag och det beror inte på att jag inte har velat, för det sjuka är nu när jag inte har kunnat då har jag velat blogga och när jag kan då vet jag inte vad jag skall skriva är det inte sjukt...??

Så andledningen till att jag inte har skrivit är att vi har flyttat och vi har inget internett där för tillfället men skall försöka fixas så snart som möjligt.

 

För övrigt trivs vi väldigt bra i vårat nya område med våran fina lägenhet och närheten till naturen. Vi har en "djurpark" typ 20 minuters gångavstånd hemifrån oss, alltså inte så mycket djur men kossor, gätter, grisar hästar och fåglar och kaniner och ett utkikstorn så man kan se hela Falköping. Men jag lovar det var en match att gå upp i det 35 meter höga tornet med 192 trappor och 14 ståltrappor så en tripp upp i det tornet varje dag så har man nog tappat magen snart :).

Så vad skall man mer skriva om, de har varit mycket upppackande av våra grejer och mycket plockande i lägenheten. Bilder kommer när vi har kommit lite mer i ordning.

Just nu är vi i Göteborg eftersom vi skall åka med mamma och pappa och mina syskon på dop i morgon till våra kusiner. Melwins syssling så det skall bli kul skriver lite mer i morgon för just nu är jag trött och skall slå in paket sen skall jag sova för i morgon bär det av klockan åtta och då skall man hinna göra sig i ordning innan dess så bäst att försöka sova.

Men godnatt på er och hoppas inte ni saknat mig för mycket :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!