Midsommarafton

Ja då var det midsommar igen, men det blev tyvärr ingen dans runt midsommarstången eftersom vi kom lite för sent och det var fullt med bilar och det fanns ingen parkering och min pappa klarar inte att gå för långt så vi tänkte att idag gör inget om det inte blir något men nästa år när Melwin kan gå själv då blir det dans runt stången :)

Vi har varit och handlat idag och så har vi gjort smörgåstårta, inte det traditionella sill och potatis här inte :) Så nu skall vi äta så därför hinner jag inte skriva mer just nu kanske skriver senare!!

Önskar er alla en mysig och trevlig midsommar Puss på er!!


Underbar dag

Idag har jag och mina älsklingar haft en underbar dag nere på stan. Vi åkte ner vid halv ett så följde vi med min lillebror till tågstationen eftersom han och hans tjej skulle ta tåget till Falköping och låna våran lägenhet. Sen när dom hade åkt så gick vi inte på Västtrafik och köpte ett Regionen Runt kort till Magnus så att han kan ta sig hemmifrån till jobbet. Sen gick vi äntligen för att hämta mina glasögon som jag har väntat så himla länge på, två par var det och dom var jätte fina :) Inga bilder har jag kunnat ta eftersom jag inte har någon kamer :( den är fortfarande "borta" fast jag har slutat tapp hoppet om den. I alla fall så beställde jag ett par till glasögon eftersom jag även skulle få det tredje paret för halva priset, men så frågade hon mig om jag ville ha dom som solglasögon istället och då skulle dom kosta 600 för solglasögon med min styrka....helst sjukt ju hur kan det vara så himla billigt. Jag räknade ut att jag kan köpa 8 par glasögon för samma pris som ett par har kostat för mig.

När glasögonen var uthämtade så gick vi och köpte lite mat och tog med oss och satte oss i Bältespennaparken, där även Melwin satt på filten och han tyckte det var jätte kul.

 

Sen tog vi ett varv inne i Saluhallen, det var ju hundra år sedan jag var där inne kommer inte ens ihåg hur det ser ut. Sen gick vi runt på stan ett tag och Melwin käkade mat på gräsmattan vid domkyrkan och lyssnade på musik när han avnjöt sin lasagne.

 

Sen skulle vi möta Melwins mormor som också skulle köpa glasögon, hon lyckades få en synundersökning direkt och hittade två jätte fina bågar som verkligen passade henne så dom beställde hon, medans pappa och min andra lillebror väntade på att vi skulle åka vidare till barnens Hus där vi köpte Melwin en ny bilbarnstol.

Han satt som en prins och inga mer stora krokodil tårar för att det är för trångt. Mammas prins skall ju sitta som en prins också :)

www.barnenshus.se

 

Jag måste bara länka till synaffären där jag köpte glasögon och rekomendera dom, vet inte hur det är i andra städer men personalen i Göteborg är i alla fall jätte trevlig och jag gick därifrån supernöjd, både med Glasögonen och Priset.

 

http://www.smarteyes.se


Våran lägenhet :)

Idag tog vi tåget klockan 10 till Falköping, pappa körde oss ner och vi tog Melwin i bärsele och satte oss på tåget. Väl framme i Falköping så gick vi in på Ica och köpte lite bröd så vi kunde äta frukost i våran fina lägenhet. Sen skulle vi gå hem, hmm men helt nya i stan och aldrig gått från stationen så gick vi lite fel och istället för att det skulle ta 10 minuter så tog det 30 minuter, men men ingen skada skedd eftersom det var fint väder och vi svävade på moln för att vi skulle till VÅRAN lägenhet.

 

Vi har plockat i ordning i våran lägenhet och gjort i ordning hyfsat, finns en del kartonger kvar att packa upp och en del påsar men eftersom mamma och pappa kom och hämtade oss så kunde vi inte fortsätta idag, utan får fortsätta nästa vecka, men vi är på god väg så det känns skönt.

Däremot har vi ett litet bekymmer för när vi var på väg hem så grät våran lille skrutt för att han vill inte sitta i sin babystol mer, den är nog för liten men den skall räcka till nio månader men han gillar inte att ligga ner utan vill ha en stol där han kan sitta, så imorgon skall vi se om vi kan hitta en ny till lillplutten så han sitter bra och är glad för det är ju a och o.

 

Imorgon skall jag äntligen få åka och hämta ut mina glasögon :).

Men nu skall jag ta och titta runt lite på datan och snacka lite på msn sen skall jag sova och hoppas på att lilleplutten fortsätter att sova.

 

Natti natti på er sötnosar


Nu skall John Blund snart få komma

Nej nu har Melwin precis somnat äntligen lilla gubben var så trött jobbigt när tårarna rinner och ögonen är röda av trötthet min lille prins. Men som sagt nu äntligen ligger han i sin säng och sover så nu skall jag sitta uppe en liten stund och njuta av tystnaden :) och bara få sitta här lite för mig själv kan kännas skönt ibland ännu skönare när vi snart har våran lägenhet och man faktiskt kan sitta själv när mina två små prinsar har lagt sig sitta på balkongen en stund och bara ta de lugnt.

Så jag önskar er alla en godnatts sömn och i morgon skall vi till lägenheten och göra i ordning skall bli kul :) tåget går klockan 10 så kommer nog inte hinna att skriva innan men skall försöka orka skriva när vi kommer tillbaka. Puss på er !!


Livet

Just nu leker livet :) vi har en fin lägenhet världens finaste och underbaraste son, jag har en underbar man, underbara föräldrar och syskon och underbara vänner. Så hoppas att livet får flyta på så här nu ett tag och att detta året förblir så underbart, för det tycker jag att vi förtjänar efter ett jobbigt år förra året. Sen icke att förglömma så har vi världens finaste hund.

Jag känner mig som den lyckligaste tjejen på jorden.Idag har jag inte gjort så mycket Melwin har varit på myshumör och hans mamma har varit trött så vi har bara tagit det lugnt. och just nu sitter melwin här jämte och vill också vara med och skriva trots att han har ett eget tagentbord men mycket roligare med mammas. Så får ta och sysselsätta honom :)

 Puss på er och hoppas att ni haft en bra dag


hahaha så himla söt

http://video.se.msn.com/watch/video/samba-baby-samba/1jjh6rlfo

 

Ni måste bara kolla in den länken så himla rolig :)


Tisdag!

Hej på er :)

Så var det då tisdag igen....idag skall jag försöka plocka lite och tvätta lite och göra i ordning inför våran flytt till lägenheten. Och i morgon åker jag och Magnus upp över dagen till lägenheten och plockar i ordning lite eftersom Magnus är ledig och mina föräldrar har vägarna förbi Falköping så tar vi tåget upp på morgonen och åker med dom tillbaka hem sen på eftermiddagen så det skall bli kul att försöka komma lite i ordning. Nämliugen så också att lillebrorsan kanske skall vara i lägenheten en natt med sin tjej så då måste det ju vara lite i ordning så dom slipper att kliva i alla kartonger. Så vi får se hur mycket vi hinner med i morgon.

 

Har inte skrivit så mycket om lägenheten men det finns inte så mycket att skriva mer än att vi kommer att trivas som fan och att allt just nu känns perfekkt. Vi har en bra och fin balkong ett badkar jippi och ett ordentligt kök det är våra plus det var exakt dom sakerna som vi ville ha.

Sen bor det en hund precis under oss som verkar att vara i Obelix ålder så det kan nog bli kul man kanske kan snacka med dom så kanske Obelix också får en kompis. Verkar inte kunna bli bättre, bara stackars Magnus som måste pendla men jag får se till att uppmuntra honom.

Nu skall jag göra lunch till min man så kanske skriver lite senare :)

Puss på er!!


God Natt

Nu blir det sängen och förhoppningsvis en godnatts sömn, och ännu en dag närmare inflyttningen till lägenheten. Så ville bara säga att jag älskar min underbara man och min underbara son!!


Äntligen!

Så nu har vi flyttat in våra saker i våran lägenhet, det var tungt och jobbigt men värt besväret för lägenheten var jätte fin. 

Vi hade kollat lite fel för vi trodde att vi skulle bo i ett höghus men det var det inte så när vi kom dit och fick se att vi skulle bo i ett låghus och det inte fanns någon hiss så vart vi ju lite besvikna för vi hade hoppats att slippa bära så mycket. Och inte bara det de va spiraltrappor och högsta våningen...men nu är allt i lägenheten dock inte på plats för det ser just nu ut som ett bombnedslag, men vi får packa upp lite i taget och de får ta den tid de tar nu har vi en lägenhet med våra saker i så de känns jätte bra.

Bilder kommer på lägenheten när vi har fått lite ordning.

Och jag måste passa på att tacka alla för hjälpen utan den hjälpen vi fick igår hade vi aldrig klarat de, kommer inte kunna säga tack nog.

 

Så nu går vi bara i väntans tider på att få flytta in, men först skall vi fira midsommar med familjen. Och måste ju tala om för er som såg att vi sökte hundvakt att de löste sig, vi köpte en hundbur och så fick Obelix följa med, han älskar ju att åka bil så de blev jätte bra för honom.

 

Kram på er nu skall jag göra mig i ordning och gå ut en sväng :) Puss på er


I morgon smäller det!

I morgon...eller egentligen idag så skall vi se våran lägenhet för första gången. Helt sjukt att det äntligen har kommit till den dagen. 

Så nu har vi handlat soffor, köksbord, soffbord och lite små saker. Sen fattas det bokhylla och massa smått som t.ex lampor men allt kommer succesivt, lite itaget inget att stressa för vi har i alla fall våran lägenhet. 

Sen hade vi lite problem med hur vi skulle göra med hunden eftersom vi bara skall flytta alla saker i morgon och sen åka med tillbaka till Göteborg för att fira midsommar här. Men hittade en hundbur på blocket som pappa och Magnus åkte och hämtade så nu får han följa med istället. Kul för honom slipper han sitta ensam.

 

Så vad har man gjort idag, jag och mamma har suttit bänkade framför tv:n och kollat på bröllopet. När det gäller kungafamiljen så tänker jag inte yttra mig om min åsikt men bröllopet var fint och kul att titta på så måste säga Grattis till Victoria och Daniel att dom äntligen fick gifta sig med varandra. 

 

Nu skall jag gå och sova för imorgon väntar en lång dag med mycket bärande och mycket spänning :) 

 

Sov så gott och dröm så sött Kram på er!!


Nyckeln

Idag kom nyckeln på posten till våran lägenhet :) eftersom vi flyttar på söndag så kan vi ju inte hämta nycklarna då eftersom det är stängt. Men dom var gulliga och skickade en nyckel så att vi kan komma in i lägenhetn. 

Vi är fortfarande på jakt efter saker till lägenheten för att det skall bli komplett vilket kommer ta sin lilla tid, det som skall inhandlas innan söndag är i alla fall köksbord och stolar och soffbord. Vi vet vilket soffbord vi skall ha värre med köksbord...så är de någon som känner någon eller som har ett köksbord till övers så är det bara att hojta till. 

Vi behöver egentligen en bokhylla också men det får vi ta sen vi får ta lite i taget :) det är ju våran lägenhet, vårat hem och nu skall de göras till vårat. 

Våran första lägenhet som gifta, känns helt ofattbart kul. 

 

Så nått annat som hänt....hmm ja vi var på BVC igår och Melwin vägde 8780 gram och var 72 cm lång hans huvudomfång var 47 cm och första tanden håller på och växer fram. 

BVC-sköterskan sa att han verkar väldigt med och aktiv och väldigt pratglad, så hon frågade mig om jag får sova någonting, och nej det är inte mycket men det gör inte så mycket jag har ju en guldklimp som förgyller min dag :). 

 

Några planer för sommaren, nej det har vi faktiskt inte eller jo en sak finns inskriven på vårt sommarschema och det är att vi skall på dop den 4 juli, så vi håller på och försöker hitta någon som kan passa våran hund under den dagen....men det verkar bli svårt så vi får se hur vi skall lösa de. Någon frivillig??

 

Nu skall jag göra lite mellanmål som Melwin skall få när han vaknar så puss på er!


Uppdatering

Så en uppdatering av vad som händer...inte så jätte mycket :) vi bara går i väntans tider att få flytta. Men från och med idag är lägenheten våran men Magnus jobbar hela veckan så det får bli på Söndag som vi flyttar. Så nu har vi köpt jätte fina soffor :) skall lägga ut bilder sen när vi flyttat in i lägenheten och ställt sofforna på sin rätta plats, just nu står dom i mammas och pappas vardgasrum. 

Annars har det inte hänt så jätte mycket tagit det väldigt lugnt och nu äntligen har vädret börjat bli lite bättre, tänkte vi skulle ha gått till slottsskogen idag men så tråkigt att gå själva så vi väntar jag och Melwin kanske kan göra de någon annan dag.

Nu skall jag passa på att gå in och duscha medans Melwin sover!

Puss och Kram på er!!


Lördag

Så idag var det lördag och älsklingen har varit ledig idag, och det är han i morgon och på måndag också. Men vi har inte gjort så jätte mycket mest tagit det lugnt sen var vi nere på Frölunda Torg en sväng och tittade lite eftesom Melwin behöver nya kläder.

Sen har jag suttit en del vid datan och kollat lite på soffor och så...hittade två jätte fina som vi skall åka och titta på i morgon klockan 11 hoppas att dom är fina för då köper vi dom så är det en ska mindre att ordna till lägenheten :)

Just nu sover Melwin och jag sitter vid en dator och min andre hälft sitter vid en, så så romantiska är vi :P haha

Nej nu skall jag se om jag kan försöka hitta ett snyggt köksbord också så är dom två största grejerna ordnade i alla fall!

Kram på er :)


Vad fan är det här????!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7289486.ab

 

Vad fan är det för jävla idioter som beter sig på de här sättet!!??

Har dom inget vett innanför pannbenet för fem öre eller vad är det som är fel.

Det sker så himla mycket vålödtäckter just nu så det är helt sjukt, vad tänker folk med varför gör man en sån sak?? Jag skulle så gärna vilja veta varför?? Hur idioterna tänker!!

Tänker dom alls på dom människor vars luiv blir förstörda? Dom stackars tjejer som blir utsatta för detta, som kommer plåga dom resten av deras liv??

Och vad får dom för straff ingenting vart är vårat samhälle på väg liksom??

1 år för våldtäckt och ett par år för skattefusk är det rätt?? Det är altså värre att fuska med skattepengar än att våldföra sig på en kvinna? Hur fan kan det vara så. Nej ett skott i pannan på dom eller vad som helst, ta bort dom härifrån eller utsätt dom för det dom utsätter sitt offer för!! Nej usch var bara tvungen att skriva av mig! Blir så jävla irriterad!


Torsdag

Så då var det Torsdag igen, undrar hur många torsdagar man egentligen har varit med om här i livet...jag vet att jag i alla fall föddes på en torsdag, en skärtorsdag till och med.

 

Så vad har man gjort idag?? Dagen började klockan 8.20 då gick jag och lilleman upp, fast Melwin var jätte trött och ville inte alls gå upp så tidigt han som är van vid att få sova till halv tio tio. Men idag skulle vi ner på stan och träffa en gammal klasskompis till mig sen grundskolan. Så vi skulle ses klockan 10 nere vid Domkyrkan. 

Vi vart lite sena jag och Melwin men hon var fortfarande kvar så vi gick in på Smart Eyes och jag bokade en synundersökning för jag har länge och väl behövt ett par glasögon men inte riktigt känt att det vart någon prioritet eftersom mina glasögon brukar kosta runt 5000 kr men så fick jag syn på denna affären här för ett tag sedan och där skall tydligen alla glasögon kosta 995 kr oavsett styrka. 

Men jag trodde inte på detta utan tänkte det måste finnas några dolda avgifter som dom inte informerar om så jag boka en synundersökning och pratade med dom, och helt sjukt men sant det stämmer glasögonen kostar bara 995 kr, plus att dom hade vårerbjudande nu så man fick andra och även tredje paret för halva priset. Helt sjukt.

Så när vi gick in fick vi veta att det fanns en tid klockan 13.40.

Vi tog ett varv på stan och kollade runt lite grann, och jag köpte en jätte fin mössa till Melwin sen fick han en jätte söt nalle från min gammlaklasskompis.

  

www.polarnopyret.se

 

Sen gick vi och tog en fika inne på Åhlens i nordstan, där vi satt och snacka lite och lilleman fick lite mat så han blev mätt och belåten. Sen var min klasskompis tvungen att gå för hon skulle hem till sin killes föräldrar och äta lunch med sin kille. Då uppsökte vi toalett och bytte blöja på Melwin och sen begav vi oss tillbaka till glasögonaffären :)

När vi kom dit och jag fick gjort min synundersökning så fick jag reda på att min syn hade blivit sämmre, inget jag blev förvånad över direkt eftersom den brukar pendla upp och ner, klart är det tråkigt men men vad skall man göra, jag har dom ögonen jag har och får väll vara tacksam för att jag inte är blind.

Sen var det dags att välja bågar och snacka om beslutsångest när det finns typ 200 par att välja mellan. Men efter lite hjälp, tips och smakråd hade vi hittat tre par, men det fick bli två och så skall jag fundera på om jag skall ha det tredje eller inte för om jag vill ha det så kan jag beställa dom när jag hämtar ut dom andra och då kommer dom bara att kosta 500 kr. Helt sjukt hur kan ett par glasögon där kosta mellan 995 - 500 kr när dom på andra ställen kostar ca 5000, är dom andra företagen så fräcka för att dom vet att folk måste ha det?? Jag menar jag skulle ju inte klara mig utan min aglasögon då skulle jag ju vara tvungen att skaffa mig en ledsagare....

När beställningen var klar så tog vi spårvagnen hem och lagade lite mat, sen var jag jätte trött så jag passade på att ta en liten vila med lilleman för att sedan sitta och prata lite med mamma och pappa och kolla lite på tv och nu sitter man här, Melwin har äntligen somnat efter ca 1,5 timmes försök. Stackars liten att han har så svårt att sova det är jobbigt att se när ögonen är röda och nästan rinner av trötthet.

 

Nej nu skall jag kolla runt lite på blocket och se om jag kan hitta nått fint till lägenheten, som sagt vi behöver nästan allt så har ni nått ni inte vill ha utan vill sälja typ en soffa :) så hojta till. 

Godnatt och sov så gott :)

 


Tisdagen är snart slut

Så nu var det ytterligare en tisdag tíll spillo, har inte gjort så jätte mycket idag faktiskt mest tagit det lugnt och plockat lite. Har haft en liten som bara sovit 1,5 timme på hela dagen. Men just nu sover han i sin säng som en liten stock tills han vill ha vällingen :). Sen så har jag städat vårat rum och börjat packa ner saker i kartonger lagom till vi skall flytta. Nu verkar det som att det blir den 17 i alla fall om nu alla kan då :).

 

Imorgon är min älskling ledig och vad vi skall hitta på det vet jag faktiskt inte vi har inget direkt inplanerat. Allt beror ju lite grann på vädret också.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag skall skriva skall nog snart gå och lägga mig och sova!!

Så hoppas att ni haft en bra dag och att ni somnar gott natti natti på er :)


Tvätta

Har hunnit tvätta fyra tvättar under dagen så nu har vi bokat tvättstugan för att hänga upp tvätten eftersom det inte finns så mycket plats här uppe. Men jag har tvättat i mammas och pappas tvättmaskin för då luktar tvätten gott för deras tvättstuga är så himla dålig så tvätten luktar surt!!

Lilleman ligger och sover nu äntligen efter att ha sovit enbart 1 timme på hela dagen!! Men han sov gott i natt han vaknade vid 4 och somnade om vid 05.30 efter att ha fått välling och då sov han till klockan 09.50. Så vällingen verkar ha gjort susen får gå iväg och köpa ett jätte paket för det får aldrig ta slut :), vill inte ha tillbaka skriknätterna för dom var hemska!!!


Måndag

Idag är det en ny vecka igen :) tiden går så himla fort det är helt sjukt känns inte som man hinner med någonting utan tiden bara rinner iväg!

Idag händer inte så jätte mycket har väldigt ont i magen så det blir en slappar dag och så måste vi tvätta också för finns inte så mycket kläder som är rena.

Sen håller jag på och kollar runt lite på nätet efter möbler till lägenheten!

Räknar verkligen dagarna det skall bli så kul :)

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva och om jag skriver massa nu så kommer det bara att bli blajblaj så bättre jag låter bli :)

Ni är väldigt dåliga på att kommentera eller skriva till mig vad ni tycker eller om ni vill veta någonting! :) Kram


Nedräkning!! 10 dagar kvar.

Ja som ni alla vet eller som jag tror att jag har nämnt i alla fall så har vi fått lägenhet :) Kontraktet är påskrivit och iväg skickat så det borde komma i retur nästa vecka! Så nu räknar vi dagarna till vi får flytta in den 15e, fast vi kommer inte kunna flytta den 15:e eftersom Magnus jobbar då men denna månaden blir det flytt. Det jobbiga blir väll att Magnus måste pendla så börjar han klockan 7.00 så måste han börja åka klockan 05.08, men det får vi stå ut med. Han har sagt att det är okej så vi kämpar tillsammans.

Så nu håller vi på och letar efter en soffa och hoppas på att hitta något snyggt :) Även köksbord och en sängstomme och lite till är vi på jakt efter. Så är det någon som har några möbler till övers eller som ni inte behöver så är det bara att hojta till :).

Nu skall jag hitta på något annat än att bara sitta här vid datan :) Kram på er!!

 

ÄLSKAR ER!! MELWIN OCH MAGNUS!!!!!


Veckan är slut!

Nu är veckan och helgen slut och i morgon börjar ytterligare en ny vecka!! Känns intye som att man hinner med någonting alls längre!! Så vad har man gjort under helgen?? Ja här har det varit till att ta det lugnt, igår var vi på City Gross vilket egentligen skulle skett i fredags men det blev inte så. Efter vi vart på City Gross så åkte vi hem och käkade lite och kollade på en film, tyvärr blörjade filmen lite sent och vi kom inte i säng förrän klockan var 1 eller nått.

Sen måste jag ju uppdatera lite när det gäller Melwin, har ju skrivit mycket om att han sover dåligt osv. Så nu har jag börjat att ge ´honom gröt (samma som tidigare) vid klockan 20.00 och sen så ger jag honom välling när han vaknar någon gång runt 22.00-00.00 då sover han mycket bättre då vaknar han bara en gång på natten och det känns väldigt skönt men kanske inte skall skrika jippi ännu för detta har bara provats i 3 dagar så vi fortsätter och hoppas att det skall funka.

Sen kan jag också meddela att mammas lille skrutt börjar få en tand :) man kan känna den och se en liten vit sak som tittar upp längst ner. Shit alltså tiuden går så himla fort!! Så nu har vi börjat med tandborstning också, inte för att Melwin bryr sig så mycket han försöker bara tugga på den :).

 


Tack älskling!

Tack för en helt underbar dag med dig älskling!! Det var verkligen jätte mysigt. Dagen resulterade i thai käk på en thai restaurang, sedan åkte vi ner till stan och käkade lite glass och sedan blev det slottsskogen där vi träffade en gammal klasskompis till mig och hennes kille och en vän till henne så vi satte oss faktiskt ner med dom och snackade med dom en stund. Och sedan åkte vi hem efter en helt underbar dag med världens bästa!!!!! 

Och jag måste också få tacka min underbara mamma och pappa för att dom alltid ställer upp för Melwin!! 

Mycket kärlek i detta blogg inlägget :) Men det gillar vi!!


Nu börjar helgen!

Igår var det bilfärd hela dagen! Vi var och kollade på tre olika hus med mamma och pappa, som funderar på att köpa hus. Så med i bilen var det jag, Melwin, min lillebror och min mamma och pappa. 

Fast jag tror inte att funderingarna bara är funderingar längre utan om allt går vägen så är dom nog husägare inom ett par månader så vi håller tummarna för det!! Och så hoppas vi att dom köper ett av dom husen vi kollade på igår som ligger 15 minuters bussresa in till Falköping där vi har fått våran lägenhet :). 

Vi var också och kollade på det området där vi har fått lägenhet. Vi har ju liksom inte sett hur det ser ut varken i området eller lägenheten! Och stackars Magnus vet fortfarande inte hur de ser ut där. Men det var fint såg mysigt ut och de människor vi såg var bara äldre damer. 

Efter tre husvisningar var vi trötta och hungriga så det blev käk på Sibylla sen åkte vi hem och handlade lite sen blev det film och godis, men för mig blev det att avbryta mitt i filmen och gå och natta min lille älskling och då somnade jag också så det blev ingen film för mig igår men det gjorde inte så mycket för jag var helt slut. 

Idag är det inte så mycket planer på schemat så vi får väll se älsklingen är ju ledig så vi får se han kanske vill hitta på något :). Runt halv fem skall vi åka med mamma och pappa och mina bröder till City Gross i Kungälv i alla fall så tills dess vet jag inte vad vi skall göra :) 

Men njut i det fina vädret och kram till er så skriver jag lite senare kanske.


Två år!!

Idag firar jag och Magnus två år tillsamman!! 

Tiden har gått så himla fort och vi har hunnit med mycket under dom här två åren :), förlovning, barn, flytt och giftemål. 

Känns helt skumt att tiden bara har försvunnit iväg. Jag minns forfarande när vi träffades eller veckorna innan vi träffades för första gången.

Jag och Magnus träffade varandra via E-kontakt, en sida här på internett. Vi skrev till varandra några rader och sedan pratade vi vidare på msn.

Helt plötsligt utan att tänka mig för så frågade jag efter hans telefon nummer. Då var jag inte säker på om han skulle ge det till mig eller inte....men jag fick det och jag ringde upp honom ganska så direkt.

Första, andra och tredje kvällen pratade vi med varandra hela natten, vi pratade om allt och vi hade fortfarande saker att säga varandra, pirret i magen fanns där men kunde man verkligen bli kär i någon över telefon??? Jag lugnade mitt sinne och tänkte detta kanske bara varar en stund kanske hör han inte av sig mer kanske var jag bara en rolig grej för honom. Men vi snackade med varandra i 3 veckor innan vi bestämde att vi skulle träffas. Han skulle komma hem till mig. Vi skulle mötas vid systembolaget i Karlstads centrum. 

Jag var så nervös hela den dagen gick jag runt och funderade tänk om han visar sig vara något helt annat än vad han har uppgett sig för att vara, tänk om han inte är den personen som jag har inbillat mig att han är???

Var det så smart av mig att bjuda hem honom till mig att sova där?? Många i min omgivning tyckte inte det var en sån bra idé han kunde ju vara en mördar......Stunden var inne då jag gick gatan fram och vi slutligen mötte varandra, det var en nervös känsla och värmen ute gjorde inte saken bättre. Båda var vi nog nervösa och sa inte så jätte mycket till varandra, men det kändes ändå bra.

Och nu sitter jag här två år senare gift och mamma till hans barn och det känns helt underbart!! Jag tänker vilken tur det var att jag satte mig vid datorn just den dagen och vågade skicka iväg några rader till honom. Tänk om han inte hade svarat.

Jag älskar verkligen dig Magnus och jag hoppas att du vet och att du känner det!! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!