Hör och häpnad!

Ja kors i taket men jag ligger i sängen för att ta natten. Känner mig sliten, trött och less så jag låter mina böcker vila ikväll och tar tag i dom i morgon istället.
Idag vaknade jag runt halv elva och gick och la mig ca halv sju på morgonen så man kan nog säga att jag var lite trött..men men, jag låg och små slumrade i min mammas och pappas soffa på förmiddagen medan mamma och melwin busade med varandra. Min pappa var sjuk idag stackarn så han visade sig inte ens.
Av en chockbankning på dörren vart vi överraskade när lillebror Marcus dök upp med sin underbara Emma vid sin sida. Jätte kul överraskning vart de. Vi myste och åt pannkakor tillsammans och sen åkte dom.
Melwin fick sin present från Marcus och Emma idag också och den vart verkligen uppskattat skall försöka ta ett kort på en i morgon och även lägga in kort på Melwins alla paket han fick på sin födelsedag :)
Nu skall jag sova så puss och kram på er!


Natten eller morgon

Så nu gör jag så att jag tar natten, dom flesta sover säkert för länge sedan och vissa som jobbar idag dom har kanske till och med redan stigit upp. Jag har i alla fall hela natten försökt att komma underfund med en och samma uppgift nu känns det som jag fått lite grepp om den och tar med mig de och sover på saken och hoppas kunna lösa uppgiften när jag vaknar.
I morgon får jag träffa min underbara älskling som jag inte träffat sen i torsdags förutom snabbisen i fredags när jag lämnade över ett par skor till honom. Så det skall bli mysigt.
Nu börjar jag verkligen känna av nedräkningen till terminens slut och jag känner mig lite stressad men jag hoppas verkligen och håller alla tummar att jag skall hinna klart. Men många nätter och mycket pluggande så skall de nog gå ganska bra.
Men nu skall jag sluta babbla....GRATTIS IGEN MARCUS till körtkortet. Och puss och kram på er!!


Graaaaaaaattis!!

Grattis Lillebror till Körkortet nu är det bara att tuta och köra!!!!
Kör försiktigt!!
Du är grym!!
Bra kämpat


Göteborg...

Idag vaknade jag och Melwin run tio tiden efter at ha kommit i säng väldigt sent, och efter orolig sömn under natten som gjorde att vi båda var väldigt trötta. Vi åt frukost och gjord oss klara för att åka till göteborg med tåge som gick 13.50 väl framme där tog vi spårvagnen till Magnus jobb. Sen fixade vi lite små saker innan vi åkte vidare till marcus och emma där vi fikade och hade allmänt mysigt. Klockan 20.02 tog vi tåge tillbaka. Våran trötta lilla hjälte somnade i vaknen sittandes rakt upp hade inte ens lutat sig bakåt hihi tröttisen somnade om snabbt. Nu ska jag sova tidigt idag har redan sovit en timme på soffan godnatt på er. Tack marcus.oxh emma!


Godnatt

Nej nu har jag varit duktig och återigen för fjärde kvällen irad suttit och pluggat hela natten, dock var Melwin väldigt besvärlig och hade väldigt svårt att komma till ro. Jag funderar på om det kan vara så att han kände på sig att Linda skall åka hem idag och han ville hinna få umgås så mycket som möjligt med henne. Han gillar Linda, dom har dansat tillsammans, busat lekt och myst. Melwin har både kramat och pussat sin älskade moster så det blir tomt för oss när hon åker.

Nu skall jag i alla fall gå och lägga mig tycker att jag varit väldigt duktig ikväll som satt uppe trots att Melwin krånglade med mig fram till halv ett. Nu tänker jag på min stackars man som skall jobba 14 timmar. Du klarar det älskling!! Älskar dig! Godnatt på er och hoppas att ni får en jätte bra dag!!
Puss och kram

kurser 2012


Natti, natti

2011-11-21_05_04 (MMS)

Då var de upp ritat hur mina kurser ser ut nästa termin eftersom jag kommer att läsa ett ämne i taget krävs extra mycket planering. En kurs på tre veckor...de ska bli intressant och se hur det kommer att gå. Nu har jag gjort fem inlämningar och skrivit ner den mesta av texten till min hemsida. Klockan är tio över fem och jag tar natten.


Tröööött

Ja idag är jag verkligen trött usch. Det vart inte sängen igår när jag skrev sista inlägget. Somnade gjorde jag runt klockan 08.45 eftersom jag beslutsamt skulle göra klart den inlämningen som jag höll på med i alla fall.
Telefonen ringde runt tolv då var det min man som ringde för att fråga hur det var. Han skulle börja jobba klockan två så han ville ringa innan han började och prata lite. När klockan var runt 13.00 så började jag plugga igen :) så nu sitter jag här igen och pluggar och pluggar. Det är tur att man vet att det kommer löna sig med allt slit i slutändan annars hade varit riktigt svårt att motivera sig. Hade tänkt bli klar med tre inlämningar innan min kära son kommer hem så vi får väll se hur jag lyckas med de. Puss och kram på er så hörs vi senare :)


Sooovaa!

Ja då var klockan 06.15 och vi har pluggat hela natten, framåt går det i alla fall. Några timmars sömn sen attakerar jag böckerna igen :) Puss på er!!


Plugga, Plugga, Plugga

Nu kör vi hård pluggning här borta! Jag somnade i morse klockan sju och sedan gick vi upp klockan 12. Sen har det varit pluggning hela dagen, dock vart det en seg början men nu tar vi igen det nattetid haha håller på med min tredjeinlämning just nu och målet innan jag tänker kasta mig i säng är att jag skall ha gjort 6 stycken vi får väll se om jag kan lyckas med de. Om inte min kropp bestämmer sig för att somna på plats haha.

Tack mamma och pappa för att ni är så underbara och ställer upp och tar hand om Melwin över helgen så att jag kan få en chans att ta mig ikapp. Jag har verkligen världens bästa föräldrar.

Sen Tack min plugg coach mitt stöd, min pluggvän Linda, blir så mycket enklare att motivera sig att plugga när man har någon att plugga med :) Nej nu fortsätter jag. Skall se om jag kanske gör ett inlägg här innan jag somnar så får vi se när jag somnar ;) haha puss och kram på er alla jag tror dock att alla jag känner ligger och sover just nu.


Tomt ett tag!

Ja då vart det helt plötsligt tomt en liten stund här hemma, magnus har gett sig av för att jobba i morgon och sover därför i Göteborg över helgen och Melwin har åkt till sin mormor och morfar för att spendera helgen där så hans mamma kan få plugga!! Alltså jag har verkligen världens underbaraste föräldrar, denna helgen lägger jag i högsta växeln och pluggar på som f*n så kanske man är nästan klar till söndag när plutten kommer hem igen.
Om ett litet tag kommer min pluggvän :) och mitt stöd och då går allt mycket lättare, det är sjukt hur mycket lättare det går när man är två som pluggar tillsammans och stöttar varandra än vad det gör när man sitter själv och försöker motivera sig själv.
Nu hoppas jag att ni får en super bra fredag, det skall jag med ha fast att plugga står på schemat, men jag kommer ju ha världens bästa Linda här så det gör ingenting :)


Fredag!

Ja  då var det fredag. Här vaknade min mänskliga väckarklocka klockan kvart i nio. Så då tittade vi lite på Pippi som Melwin har börjat att gilla. Måste ju säga att de är lite nostalgi över dessa gammla pippi avsnitt :).
Sedan åt vi frukost och började göra i ordning här. Så jag har hunnit att diska medan Magnus dammsuger. JUst nu skall jag försöka få min lilla prins att sova lit han är jätte trött stackarn.
Kram på er!


Mycket att göra!

Ja nu har det fått vara ett uppehåll här på bloggen, kommer nog tyvärr att bli lite hopp emellan inläggen nu fram till skolan är klar för denna terminen eftersom att jag har väldigt mycket att stå i. Men vill ändå tala om att jag har inte glömt bort bloggandet, har bara inte lyckats att peta in det i mitt pressade schema.
Det har inte hänt sådär jätte mycket, vi har gjort en jätte fin lekhörna till Melwin i vårat vardagsrum där han nu har alla sina leksaker lätt åtkommliga. Dock skall vi på IKEA inhandla lite mer förvarings grejer så det blir lite bättre ordning. Och eftersom nu då våran klädkammare blev ledig så kommer det att bli ett skrivbord där inne och en stol så jag kan ha alla mina papper och böcker på ett ohc samma ställe och inte behöva flytta runt data och skrivare och böcker utan få ha en fast punkt för detta.

På fars dag så hade vi mina föräldrar över på middag, tyvärr så jobbade Magnus så han kunde inte vara med men jag och Melwin bjöd på kyckling och ris och så vart det en kanon go chokladtårta :)

Igår besökte jag och Melwin Öppna förskolan Spira för första gången, de är en öppna förskola som ligger centralt i Göteborg. Måste säga att jag gillade den öppna förskolan och för delen är att dom på måndagar och onsdagar har öppet till 16.30 och på fredagar har dom öppet till 15.30.

Idag har jag och Melwin bara tagit det lugnt, han har varit lite trött. Kanske körde jag slut på honom igår. Så vi har städat och tagit det lugnt. I morgon är pappaMagnus ledig första dagen denna veckan så vi får se vad vi skall hitta på dammsugning och tvättagolv står på schemat sen får vi se.

Just det jag har kommit in på mina kurser också som jag sökt för nästa termin:
Administration A
Finansiering och Kalkylering
Textkommunikation A
Pesonaladministration
Småföretagande A
Småföretagande B
Programhantering
Vi har också bestämt att Melwin kommer att vara hemma med mig nästa termin också :) så antingen får han börja dagis till Augusti 2012 eller så väntar vi till Januari 2013 vi får känna av lite hur det känns. Vi tycker våra besök på öppna förskolan än så länge duger.
Nu skall jag ta och nana för i morgon blir en lång och tuff dag!! Kram på er!!


Zumba :)

Yes, jag har köpt Zumba, skit kul ju. Det skall vara kul att träna är min åsikt. Och det var det verkligen gjorde mitt första pass idag en timme i vardagsrummet med fördragna gardiner haha så ingen kan se när jag flaxar runt haha. Nu är jag taggad så en timme varje dag och så skall vi se till så inte crosstrainern längre skall samla damm. Har ju en motivation nu, då min bror skall gifta sig nästa år och man måste tydligen ha klänning på sig. Så nu kör vi hårt, lovar att uppdatera er om mina framgångar ;) haha.
Nu blir det en snabb dusch och sedan bör maten vara klar så jag kan forsätta mitt pluggande, har gjort tre inlämningar idag. Puss och Kram på er!!


Plugghäst :)

Ja nu har jag blivit det som jag aldrig trodde jag skulle bli haha en plugghäst. Igår satt jag nästan hela dagen och långt in på morgonen. Men fastnade på en inlämning som tog mycket längre tid än jag hade avsatt till den. Men nu är jag på fötter igen och skall bara äta frukost sen kastar jag mig över mina böcker igen, och för er som missat det så är Melwin med sin mormor och morfar fram till måndag nästa vecka, så kommer att plugga hela tiden och bara ha rast för att äta och toa besök :) Så hoppas jag att jag skall vara ikapp när Melwin kommer hem igen :)
Nu får ni ha en super bra dag för nu skall jag äta frukost. Skall försöka göra nått mer inlägg innan kvällen :) Puss och Kram på er!!


Upprörande!

Hur många av er såg Kalla Fakta igår på 4:an klockan 21.30. Riktigt upprörande fatiskt.
För er som inte såg det så handlade det om olyckor på dagis, att lite mer än 6000 barn skadas såpas allvarligt på dagis per år så dom måste uppsöka sjukhus. Det värsta var ändå dom två olyckorna som dom berättade om i programmet ett barn som hade ramlat ner från ett staket och slagit sig ordentligt och sen de barnet som dog på dagiset för att fröken lämnade gården för att hämta post på andra sidan vägen så detta stackars lilla barn bokstavligen hängdes till döds i ett träd!! Så himla hemsk jag känner verkligen med föräldrarna till detta stackars barn. Den stackars pappan som pratade i programet och man riktigt såg smärtan i hans ögon!!

Jag säger inte att alla dagis är skit, men är det verkligen mening att vi föräldrar skall vara oroliga för att lämna våra barn på dagis. Jag måste ju själv säga att man har sett när man går förbi vissa dagis att fröknarna bara sitter och inte har någon som helst uppsikt över att barn på gården. Sen finns det säkert dagis som är jätte bra och vissa olyckor kan man ju inte undvika vissa olyckor händer ju även om barnen skulle vara hemma.
Men såhär kraftiga olyckor där förskolan brustit i sin uppsyn av barnen det är ju sjukt.
Jag håller med den mamman som pratade i programmet igår och sa att hon skiter i om hennes son kan läsa och räkna till hundra när han är fyra. Det viktigaste är ju att barnet har en trygg och säker miljö med bra uppsyn av vuxna ögon!

Detta program upprörde verkligen mig!! När jag skall välja dagis till Melwin så skall jag verkligen undersöka först olika dagis så man hittar det som är bäst och de som brister minst i sina rutiner.

Fick mig en tankeställare de är en sak som är säker!!


Helgen!

Här kommer lite bilder i ett bildspel ifrån helgen :)




Melwin 2 år!

Här kommer ett litet filmklipp med bilder på Melwin några bilder ända ifrån början till nu :) tyvärr så får jag ju inte plats med alla bilder utan har valt ut några stycken, och tro mig det är svårt att välja bland 4500 bilder.
Sen har jag massor av fina bilder med Melwin och andra personer men eftersom det finns en del som inte vill ligga ute med sina bilder på nätet så får vi behålla dessa till våra familjefotoalbum :)


Mer i morgon!

Mer uppdatering, film och bilder om helgen kommer att komma i morgon för just nu är jag för trött, plus att bildspelet som jag håller på och gör tar jätte lång tid och jag är vääldigt trött så ni får ha lite tålamod. Hihi massa ramar till er alla och ett jätte TACK till alla som på ett eller annat sätt firat Melwin på hans födelsedag. Han var jätte nöjd och somnade på mindre än 40 sekunder på sin stora dag :) hihi ett mycket gott tecken. I morgon när vi kommer hem skall jag också försöka ta kort på alla paket som Melwin fick :) kraaam på er.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!