Melwin!


Ja igår var det då Melwins födelsedag meningen var att detta inlägget skulle kmma in igår men eftersom tiden var en bristvara igår så kommer det idag :) Jag har nämligen tänkt att skriva lite om min 2 åriga lilla prins.

Melwin föddes ju då som ni alla förstår den 30 Oktebor 2011 klockan var 20.36 när han fick se världen för första gången. Denna dagen skulle förändra hela mitt liv, jag får vara en del av denna vackra lilla människas liv, att se honom växa upp få se hans första skratt, första steg. Nu har vi fått spendera två helt underbara år med dig Melwin och mamma älskar dig överallt annat!! Melwin är en mycket glad kille men med bestämda åsikter, om han vill någonting så kämpar han till det han vill få gjort är gjort. Säger man nej till nått så testar han om han på något sätt kan slingra sig ur det där nejet. Men när han väl inser efter ett antal försök att det kommer inte att funa då blir han riktigt sur det är då han ser ut så här:


Melwin spenderar sina dagar hemma med sin mamma på heltid och hittar på massor av mysiga saker, vi träffar familjen och vi går på lekland och museer. vi besöker lekplatsen ofta och mata ankor är någonting som Melwin också tycker är väldigt mysigt.
Melwin kan väldigt mycket saker så skulle jag sitta här och skriva upp allt som han kan göra så skulle ju listan bli lång och jag skulle också missa en hel del saker är jag rädd men tänkte skriva några saker:

Melwin kan gå.

Melwin säger några få ord (t.ex anka, mamma, pappa) sen har han för viss sina egna ord för saker.

När Melwin får en tablettask så öppnar han pappret ställer ner asken och så springer han och slänger pappret innan han börjar att äta asken.

Melwin äter helt själv utan hjälp.

Melwin tar sig upp och ner för trappor själv. (men man behöver gå bakom utifall faran är framme)

Om jag fråga Melwin "Vem älskar mamma?" Så pekar han på sig själv :)

Som sagt tänker inte göra en jätte lista.
Någonting annat som ligger Melwin väldigt varmt om hjärtat det är kossor. Muuu är ett uttryck som går varmt hemma i våran familj.

Sen vill jag avsluta detta inlägg med att skriva hur mycket Du betyder för mamma Melwin:
Du förändrade faktiskt mitt liv, du fick mig att inse vad som är viktigt i livet. Att få vara mamma till en så underbar kille med så mycket glädje och så mycket energi gör mig stolt. Varje dag gör Melwin saker som får mig att känna mig stolt.
Jag hade inte velat valt en annan väg än att få vara mamma till dig. Att få vakna upp och bli väckt av denna underbara stolstråle är verkligen den perfekta väckningen.
Mamma älskar dig Melwin!! Du betyder världen för mamma!!


Dagen innan den stora dagen!

Ja idag är det då dagen innan våran stora prins fyller två år.

Idag har vi spenderat tiden med familjen. Igår kom nämligen hela syskonskaran hit som då inte redan var här. Efter en lång arbetsdag för vissa, och en lång shopping dag i Ullared för andra så somnnade alla runt tolv slaget. För mig blev det dock tårtbak, som tur har jag världens underbaraste man som hjälpte mig med detta annars hade jag fått hålla på hela natten. Vi var uppe till ca halv fyra och då vart resultatet två stycken tårtot. Bilder kommer att komma ut i morgon förhoppningsvis :)
Vi vaknade runt 10 idag och åt frukost, och jag kan lova att när det är 10 vuxna och fem barn som skall göras i ordning så tar det lite tid innan man kommer iväg. Men vid halv två lämnade vi huset i tre bilar in mot Falköping. Vi handlade lite och sen vart det bara att åka tyillbaka för att göra tacos och äta. Senare på kvällen åt vi tårtorna som vi gjorde i natt, måste faktiskt säga att jag blev ganska nöjd med dom :) hihi.
Och eftersom att min äldsta bror med familj plus min näst äldsta bror åker hem i morgon, så firade vi Melwin lite i förtid. Han fick jätte fina presenter, tack så jätte mycket Robban och Jessica!!
Nu har jag precis fått Melwin att somna och det verkar som det blir film mys nu och sen blir det nog en natt till för mig med tårtbak, men nu är ju som tur det mesta redan förberett men i och för sig så kall jag göra två smörgåstårtor idag också...Men kanske kan jag få Magnus att hjälpa mig idag med hihi. Nej nu skall jag försöka slita mig från min mys son som somnat i min famn när vi lyssna på musik.
Mamma älskar dig verkligen Melwin du betyder allt för mamma!!!

Hoppas att ni haft en lika mysig dag idag som vi haft!!

Uppsala :)

Ja då började dagen med att jag gick upp ca halv åtta, efter att ha suttit uppe och pratat med mamma till ca kvart över tre. Jätte mysigt och vart värt att vara lite trött idag. Jag hjälpte mamma att packaa ner saker åt Melwin och att få dom att komma iväg. Ca nio gick deras bil mot Göteborg. Jag had som mål att ge mig iväg klockan tio men kom inte iväg förrän kvart i elva. Jag rullad på upp till Skövde och MediaMarkt där jag köptbilladdare till mobilen och ett nyt minneskort till kameran. Nästa stopp blev i örebro :) där jag handlade presenter till Leon, Leah och Liam :). Sen körde jag raka vägen till Uppsala. Hör och häpnad hittade skapligt :). Sen kom lite bekymmer haha slog in brorsans adress på gpsen i mobilen och fick åka etttrecligt varv i stan till och med lite sick sack på gatorna i centrum haha men kom fram gjorde jag. Har varit jätte nysigt Jessica och Roberth bjöd på mat och så hade domnågra bekanta här också. Det var trevligt och presenterna blev lyckade hihi. Nu ska jag flrsöka sova så natti natti på er i morgon väntar nya äventyr hihi


Tisdag!

Ja denna dagen började med att Melwin väckte mig haha som vanligt. Sen käkade vi lite frukost och sen har vi plockat lite här hemma. Vikt lite tvätt och så. Nu har vi gjort oss i ordning och duschat och satt på oss fina kläder ;) haha för nu skall vi åka och storhandla med mamma och pappa som är så snälla och kör oss så vi kan handla ordentligt. Och morfar!! Jag vet att du läser detta, vi skall inte storhandla i Tidaholm antingen blir det ICA i Falköping eller så blir det City Gross i Skara. Men nu kommer nog snart mina söta föräldrar så ni får ha det så bra så länge så skriver jag lite senare :) Skall försöka ta lite kort också :) Puss och kram.


Sängen!

Ja då har denna dagen också passerat. Nu är det i och för sig natten och dags för mig att sova lite känner jag. Har inte blivit mycket pluggande ikväll då Melwin valde att inte vilja sova utan ville hellre ligga i mammas famn och gosa. Klockan var ca 23.00 när han stängde sina vackra små ögon.
Då gick jag upp och diskade och plockade lite i ordning i lägenheten eftersom dom på onsdag kommer för att mäta radon i lägenheten och kommer att gå in med huvudnyckel eftersom varken jag eller magnus är hemma så vill man ju ändå ha plockat upp och i ordning efter sig :).
Denna veckan kommer att bli en innehållsrik vecka och en väldigt rolig vecka ser fram emot den jätte mycket!
I morgon står det storhandling på schemat, det är dock inte så jätte kul, eller det är ju kul när det är klart och kylen och frysen är full men annars är det inte lika roligt :)
Nej nu skall jag göra mig i ordning för att hoppa i säng. Puss och kram på er och hoppas att ni sover gott!!

Början på veckan....

Ja idag är de då början på en ny vecka med nya möjligheter. Dagen börjar dock att lida mot sitt slut, och här hemma har vi inte gjort vidare mycket faktiskt. Tagit det väldigt lugnt. Vi ha också varit nere en tur till källaren där vi rotat fram lite vinterkläder. Blandannat melwins gammla overall som vi skall lämna in på en affär här istan där man kan lämna in barnsaker så säljer dom dom sakerna åt än och så tar dom en viss procent för sakerna dom säljer. Så vi hittade lite saker faktiskt som jag ska gå ner med i veckan. Nu skall jag mysa lite med min lilla prins innan det är dags för honom att sova. Hoppas ni haft en bra dag så här långt. Puss och kram


Landat hemma...

Landat hemma... Ja då har vi landat hemma. Vi var väll hemma runt halv nio ikväll, då mötte Magnus upp oss eftersom han hade med en pärm som min pappa behövde ha. Väl hemma fick Melwin varva ner lite grann och sen var de bara att borsta tänderna och bums i säng eftersom han gått över sin sovtid redan. Melwin brukar somna vid åtta på kvällen. När han hade somnat gjorde jag lite mat sen har vi kollar på fråga olle dokumentären och jag duschade. Och nu hör och häpnad alla såbligger jag i sängen och bloggar från mobilen men jag skall inte plugga utan jag skall sova. Så jag hoppas att ni får sova så gott massa kramar till er alla.


Omgjort!

Som ni ser så är bloggen omgjord igen :) är väldigt nöjd denna gången. Och headern gjordes av en vän till mig mycket stort Tack :) och sorry att jag var lite besvärlig hihi. Så vad har ni hittat på idag då, veckans sista dag. Jag och melwin är hos mormor och morfar forrfarande. Jag somnade väll vid halv sex sex i natt och min undrbara mamma och son lät mig för första gången på mycket länge ha sovmorgon. Jag vaknad kvart över tolv :). Vi har precis ätit och jag sitter nu och tittar på min underbara son som håller på och dammsuger. Nu skall jag återgå :)


Bloggar från mobilen :)

Ja då var de lördag, och hittils har man hunnit vakna, äta frukost, börjat hjälpa till att rensa i ett rum som mamma och pappa har och sen har jag fått min undeebara prins att sova lite. Inatt pluggade jag ett tag och det känns i kroppen idag måstw erkänna att jag känner mig mer död än levande. Vad hittar ni på en dag som denna? Nej nu skall jag åtegå till min plikt. Hoppas ni får en super bra dag puss och kram


Första inlägget från mobilen

2011-10-21_15_52 (MMS)

Nu ska vi se om detta funkar. Kände för att se om jag kan få bloggandet från mobilen att funka. För gör det de så kanske de kan bli lite lättare att få tiden att räcka till. Jag la också in en bild i mitt första blogg inlägg via sms för sisr jag bloggade loggade jag ju in på nätet på mobilen, nu skall jag testa om jag kan "mmsblogga". Nu har jag nog också pluggat klart så jag gör mig förtjänt av att få sova ;) puss o kram sov så gott :(


Bilder


Melwin sitter på tåget på väg ner till Göteborg, men Melwin har kommit
underfund med att man kan sitta på "fönsterbrädan" och inte på
sittplatserna.

Melwin är jätte duktig och hjälper mamma att tvätta. Om man ber honom
ploka ur tvättmaskinen så gör han det. Sen brukar jag sortera ut
vad som skall in i torktummlaren och då slänger han in
det och sedan stänger han luckan och sätter på den :) Mammas duktiga kille.

Melwin fick höra att han skulle få kolla på film och kröp då upp i denna
ställning i soffan och låg snällt och fint och väntade på filmen.

Förra helgen när vi var hos mina föräldrar så hände de nått och Melwin
ville verkligen inte sova, han höll sin stackars mamma vaken till
halv fem på natten och då såg han ut så här, kunde liksom inte låta
bli att ta kort.


Uppdatering!

Nu har det återigen varit väldigt mycket med massa annat och bloggen har fått komma i skymundan. Har varit en hel del pluggande oh massa bus. I går hade jag prov i Lidköping så innan det städade jag och Melwin hemma vi dammsög, tvättadegolven och gjorde fint. Sen kom mina föräldrar och hämtade oss och åkte med till Lidköping, medan jag gjorde mitt prov som för övrigt känndes som det gick bra så var dom och fikade.
Sedan gick vi in på Ittala outlet som låg precis bakom där jag gick i skolan och där hittade jag lite grejer som jag vill köpa hann dock inte titta så noga eftersom Melwin nu förtiden absolut inte vill sitta i någon vagn utan vill springa runt, och jag vet men jag ville absolut inte släppa honom lös i en affär full med porslin där bara en mugg typ kostar 179 kr. Hade ju kunnat komma ut därifrån betydligt mycket fattigare.
När vi hade tittat runt där inne ett tag så åkte vi vidare till Skara där det var tänkt att bli Pizza men efter mycket letande så struntade vi i det och de fick bli McDonalds istället. Hem till oss efter det och hämta saker som jag behövde ha med mig till huset och sen handlade vi lite och sen åkte vi hem till mina föräldrar :)

Idag väcktes jag av min underbara son när han gav mig en jätte go puss :) hihi så underbart. Sen har bara hela dagen varit väldigt seg det har liksom inte hänt så mycket meningen var att vi skulle börja plockat lite men så blev det inte kanske var vi alla lite trötta. Däremot har jag idag provbakat Melwins två årstårta som han skall få nästa vecka, men eftersom den var lite avancerad så kände jag att jag ville göra den en gång innan så det inte sulle bli en hel natts bak nästa vecka när tårtan väl skall göras.
Men jag måste verkligen säga att jag är väääldigt nöjd och de blev väldigt lyckat, dock är det ju så att den måste klara morgondagens  test också :)
Sen filar jag på en tårta till som skall göras nästa vecka :) men tänker inte berätta mer än att jag har två syskon som är veganer så skall se till att göra en vegantårta men mer säger jag inte :)

Nu skall jag gå och städa upp i köket efter mig och sen får det bli att plugga. Idag lägger jag mig tidigt tror jag känner att min kropp verligen behöver det. Puss och Kram på er alla :)

Det gör ont!!

Ja idag vaknade vi av att Melwin hade 38,6 graders feber :( och stackarn var jätte varm. Jag gav honom lite alvedon och så kollade vi på film, det är vad denna dagen än så länge bestått av då Melwin inte släpper taget om mig idag så har jag snällt och fint fått hålla om honom och kolla film med honom så vi har hunnit med Lejonkungen, Kojänget, Micke och Molle och Madagaskar. Precis innan Melwin somnade tog jag tempen igen och då hade han 39,4 :( så då fick han mer alvedon och då hade det också gått 4 timmar sen han fick första gången. Och nu sover han min prins stackar svettas jätte mycket. Och det gör så ont i mamma hjärtat, man önskar liksom man kunde byta med dom. Ska försöka se om jag kan smita loss och fixa lite mat till han vaknar och se om han är sugen på att äta lite. Hoppas ni haft en bra dag hittils massa kramar :)


Allt i sin ordning

Ja nu har ju då Melwin varit hos sin mormor och morfar och jag är verligen evigt tacksam för detta har resulterat i att jag sen i söndags gjort 10 inlämningar :) och lyckats komma ikapp i nästan två ämnen men är inte långt ifrån att komma ikapp i alla. Så nu kämpar jag på lite varje dag. Får passa på när Melwin sover och när Melwin roar sig själv. Men idag så har jag bara myst med min lilla prins så idag blir nog inte så mycket pluggande faktiskt utan tänkte vara en duktig flicka och inta sängen ganska snart.
Han var hemma runt sju och Magnus och Melwin kom ungefär samtidigt så nu är hela familjen samlad, känns mysigt. Tyvärr jobbar ju då Magnus i morgon men på fredag är han ledig fram tills dess att han måste åka till Göteborg för att jobba.
Så vad skall jag och Melwin hitta på i morgon några förslag? (och morfar!!Vi skall inte åka till Tidaholm haha). Kanske blir de lite lekparks mys och någon mysig film :) vi får se vad vädret tillåter. Puss och kram på er nu skall jag göra mig i ordning för natten och pussa massa på min lilla prins ha en bra kväll!!


Godmorgon

Vaknade för en timme sedan, är fortfarande gör trött men måste verkligen sätta igång och plugga så får inte sova mer nu fast jag är barnledig oh hade kunnat sova hur länge jag ville så vakna jag ändå klockan 10...eller första gången vaknade jag vid sju typ hihi men lyckades somna om. Så nu skall jag äta lite frukost sen blir det att plugga stenhårt.
Magnus kom hem inatt, men det var mest bara hem för att sedan vända och åka till jobbet, så vi hann snacka lite sen somnade han. Hoppas att ni får en underbar dag i det fina vädret, ni får gå ut lite för mig också för jag kommer inte kunna gå ut :(


Nu börjar de lida mot slutet

Ja då är vi inne på kvällen, måste ju ärligt erkänna att det har inte blivit lika mycket gort idag som det blev igår. Men det beror ju på att jag är mycket trött och att igår hade jag underbara Linda här som peppade mig och att vara två och göra saker tillsammans känns ju skönare än att sitta här och plugga ensam liksom. Men fått gjort lite grann och det blir sängen i tid idag så att jag får sova lite också nu när Melwin inte är hemma. Inatt kommer min man hem som jag inte träffat sen i fredag :) så det skall bli trevligt dock hinner vi inte träffas knappt eftersom ahn är hemma halv ett och skall upp och jobba tåget går 5 på morgonen...men, men jag får ju se honom i alla fall. Sen får vi väll se om Melwin kommer hem i mon eller inte :) nus kall jag plugga några timmar till i alla fall innan det blir sängen. Puss och Kram på er allihop.


Godmorgon!!

Ja då har vi vaknat här borta, och vi somnade vid halv fyra inatt. Men det är så sjukt jag var jätte trött igår när jag satt här vid datan så vart jag as trött men när jag väl la mig i sängen för att sova då vart jag helt plötsligt pigg....däremot när Linda kom in och väckte mig i morse då tog det verkligen emot jätte mycket, var verkligen asss trött. Men men nu är jag uppe och väntar på att vi skall äta lite frukost för att sedan följa Linda till tågstationen. När jag väl kommer hem så är det stenhård diciplin, skall plugga stenhårt och sen ikväll 17.30-19.00 så blir det lektion i Företagsekonomi B. Men nu skall jag umgås lite med Linda och äta. Så hoppas att ni får en jätte bra och mysig dag idag puss och kram


Ursäkta!!

Nej nu känner jag att jag har varit väldigt dålig på att skriva och detta beror endast på, på tok för mycket att göra i skolan eller snarare att jag ligger efter så mycket att jag varit tvungen att plugga massor. Dock ligger jag fortfarande efter men fick lite blogg abstinens hihi.
SÅ det som hänt den senaste tiden är väll mest att jag har pluggat och Magnus har jobbat, det har tyvärr inte hänt sådär jätte mycket roligt. Det roligaste som hänt är faktiskt att LInda kom hit i lördags. Melwin är hos sin mormor och morfar sen i söndags kväll då jag och Linda åkte från huset och hem till oss för att plugga. I går kväll satt vi och pluggade till två på natten och idag satt vi från 12.00 till typ halv tre på natten och detta har resulterat i 6 inlämningar för min del så jag måste ju säga att jag är lite stolt över mig själv faktiskt.
Är nu ikapp i Administrativ data och jag har fyra till ämnen att komma ikapp i men eftersom att Melwin skall vara hos sin mormor och morfar fram till på onsdag så kommer jag att diciplinera mig själv att sitta hela dagen i morgon även fast min älskade pluggkompis inte kommer att vara här och hjälpa mig bli motiverad. Allt blir ju så himla mycket roligare om man är två.

Men nu skall jag i alla fall ta och sova och i morgon blir det att ta adjö av Linda som åker klockan 11.52, sen får vi se om min älskade man kommer hem i morgon eller inte. Vi har inte setts sen i fredags så känns lite konstigt.
Men skall faktiskt ge Magnus jävligt mycket beröm, för han jobbade 14 timmar lördag och 14 timmar söndag och har än så länge på 10 dagar fått ihop 98 timmars arbete. Älskar dig Magnus du är grymt duktig.

Så förutom plugg idag har vi förrästen haft det väldigt mysigt med pizza mys och bra musik och underbart sällskap!! Tack linda för för att du finns :) hihi

Nu säger jag godnatt mina sööta läsare och jag skall verkligen försöka ta mig i kragen och skriva lite oftare

slitsamt

Ja idag har varit en slitsam dag, vi har tvättat jag och Melwin hela dagen. Och det har inte varit populärt att vi varit hemma och donat hela dagen, för tillskillnad fårn alla andra dagar när vi faktiskt brukar vara ute i alla fall en liten sund så har vi idag varit hemma hela dagen och fixat lite, plus att vädret har ändå varit skittråkigt så jag tycker faktiskt inte att vi gick miste om någonting.
Vi tittade på kogänget också idag som är en film med kossor i och kan lova att Melwin som älskar "Muuuu" tyckte den var jätte bra. Haha jag tror lätt av 1,5 timmes film sa melwin muuu i 1 timme hihi min lilla sötunge. Sen har vi ätit och myst massor, nu väntas två timmarspluggning, eftersom det var segt för Melwin att somna så har jag inget hunnit innan. Snart kommer mitt stora hjärta hem också. Så jag hoppas att ni haft en bra dag idag alla söta!!!


Seeg

Usch idag är jag riktigt seg, kom inte i säng förrän halv fyra och om inte det var nog så hade jag jätte svårt att somna. Melwin vaknade klockan 9 och var pigg....så blev frukost med pappaMagnus innan han åkte iväg för att jobba kvällen.
Här står på schemat idag tvättning mellan 12.00-22.00 och sedan blir det en massa pluggande idag, så idag håller vi oss tyvärr inne hela dagen :( Men i morgon åker vi förhoppningsvis till Göteborg om allt blir som det är tänkt :) Kram på er allihop och hoppas att ni får en jätte bra dag!!


Natti natti alla söta!

Ja då är dags för mig också att ta natten, klockan slår snart 03.00. Och det som såg ut att bli en grym kväll med massa inlämningar sket sig ganska fort....fick i ordning på första och tänkte precis börja på andra inlämningen när jag insåg att shit jag har gjort ett stort fel på den första, och i min tro att börja rätta till den så fick jag problem...haha har hållt på med skiten hela kvällen och den är fortfarande inte inskickad....hmm kan jag skylla på att klockan är mycket och att min hjärna säkert sover för länge sedan!!

Usch vad jag är trött på att plugga!! haha trodde faktiskt inte att jag skulle säga detta, har tyckt att det varit okej ett bra tag nu, men det är inte själva pluggandet jag tycker är tråkigt och jobbigt utan själva tröttheten. Känslan av att aldrig vara utvilad och känslan av att det ständigt finns något att göra, är det inte plugga så är det disk är det inte disk är det städning och är det inte städning så är det tvättning. Och för alla er som säger att det inte är ett heltidsjobb att vara hemma med barn, då skall ni prova på det!!?? Vilket då inne bär att jag har en heltidstjänst med Melwin (vilket är helt underbart om jag bara kunde få ha den var jag nöjd haha), sen har jag en halvtid att vara nästan helt ensam om hushållet och sen har jag heltid på distans med skolan, så det är faktiskt inte så konstigt att jag känner mig trött och matt!! Men men det är bara att kämpa på, det är värt varenda minut när jag får vara med Melwin hela dagarna och ge honom den tryggheten :)
Puss och Kram på er nu kryper jag ner jämte mina prinsar!!


plugg

Nej nu har Melwin äntligen somnat och det är dags för mig att plocka fram böckerna och plugga :( usch inte alls motiverande men tyvärr ett måste. Först skall jag nog ta och duscha så jag piggnar till lite. Hoppas att ni får en jätte mysig kväll och för er som snart skall gå och lägga er hoppas jag att ni får sova jätte gott!!


Slödag

Ja idag har det blivit en riktig slö dag för mig och Melwin, både jag och Melwin är trötta och slöa idag. Försökte ta ett ryck här hemma och börja städa men då kom Melwin och tog mig i handen och gick in till sovrummet och pekade på datan haha då ville min lilla sötunge kolla på film, och jag menar hur många kan helt ärligt säga att dom skulle välja att städa före att kolla på film och mysa med världens mysigaste unge hihi.

Nu väntar vi på att pappa Magnus skall komma hem så skall jag göra mat, pastasås och pasta :) får det bli idag. Även maten får spegla att jag har en slö dag idag haha.
Puss och Kram på er så länge så skall jag se om jag i alla fall kan kasta mig över disken innan jag skall laga mat, nu när Melwin ändå stigit ur sängen och börjat leka med sina leksaker :)


Godmorgon!

Ja då var vi vakna här borta också :). Magnus gick upp tidigt i morse för att jobba 07.00-15.30. Så jag och  Melwin skall fortsätta våran städdag här hemma idag för i morgon tar vi oss nog en tur till Göteborg. Men först skall vi se klart på Lejonkungen 2 och sedan får det bli frukost. Melwin är så mysig på morgonen han vakna och så väcker han mamma, sen försöker han lyfta upp datan i sängen för att visa att han vill se på film och mysa :) hihi såå söööt min prins. Men nu skall jag se film med mitt hjärta och önskar er alla en jätte bra dag!!


Världens finaste!!

 ´

Du är en underbar människa, jag älskar dig och du gör mig otroligt lycklig, men du är
också den person som kan göra mig riktigt förbannad ;) Men hur sur jag än blir så vet jag alltid innerst inne att det är dig jag vill spendera resten av mitt liv med. Det är dig jag vill somna jämte på nätterna och det är dig jag vill vakna brevid på morgonen när jag slår upp mina ögon.
Min man :) bara min och ingen annans!!
Du fångade mitt hjärta och fick en väldigt speciell plats där. Du är en underbar pappa och
en underbar man! Jag är stolt över dig och hur hårt du kämpar på jobbet.
Massa kärlek till dig min vackra :)


Ny design

Så nu har jag förnyat sidan lite och hittat en ny gratis design på http://www.designadinblogg.se. finns faktiskt några fina där och har man lite hum om HTML så kan man faktiskt ändra lite själv i mallarna :)
Kommentera gärna vad ni tycker. Och kom även med tips om det är något ni tycker är mindre bra eller vad det är ni tycker är bra :)
Kram på er nu skall jag gå och sova :)


Bilder


Min prins mamma älskar dig av hela sitt hjärta!!

Här är Melwin lite grinig!!


Vuxit!!

Shit alltså när man ser sitt barn hela dagarna så känns det inte som man tänker på hur mycket han vuxit, klart jag ser ju att Melwin blivit större men det är först när man varit från honom en dag eller så som man inser hur stor han blivit, och vart har tiden tagit vägen liksom. Någon mer förälder som känner likadant?

Melwin är verkligen en jätte mysig kille, han älskar att kramas och gosa men det skall vara när han känner för det haha. I morse så frågade jag Melwin om mamma kunde få en puss då sprang han iväg och så gav han mig en släng puss. Någon timme senare satte jag mig på golvet för att leka lite med honom då kröp han upp i min famn och kramde mig och gav mig en puss. Min lilla sötunge.

Sen om jag frågar Melwin " Vem älskar mamma?" Då smilar han och så pekar han på sig själv min gosepojk.


Dålig uppdatering!

Yes i helgen har det varit dåligt med uppdatering och detta beror på att jag pluggat jätte jätte mycket. Jag åkte ner med Melwin till min mamma och pappa i fredags och sedan åkte jag hem och började plugga. På lördagen satt jag från 11 när jag vaknade till halv fem på natten det enda jag gjorde var att äta, gå på toa och plugga. Resultatet blev 6 inlämningar inskickade till mina lärare och ikapp i ett ämne. På söndagen åkte jag med tåget klockan 15.50 för att hämta min lilla prins när jag kom bort till mamma och pappa blev jag välkommnad med slängpuss från fönstret, och en glad Melwin som skulle visa massa saker hihi.
Sedan kom Marcus och Emma bort en sväng så vi hann fika lite och sedan fick jag rusa till tåget. Marcus och Emma följde med en bit.
Melwin somnade nästan med en gång på tåget och sov fram tills vi kom in i trapphuset då han vaknade och var jätte tjurig för att han inte fick sova vidare haha jag bar upp honom och alla saker och sedan fick han somna om igen och det skedde faktiskt ganska fort.

Sedan tog jag det lugnt och sängen intogs ganska så tidigt eftersom jag var jätte trött. Idag har min kära man varit ledig och vi har myst lite hela familjen. Melwin och Magnus var ute på äventyr också medan jag lagade mat och diskade har också nästan städat hela lägenheten och tänkte fortsätta i morgon.
Skall verkligen försöka bättra mig på att blogga.
Hoppas att ni haft en bra helg med massor av mys :)


Nedräkning...

Ja då var det igår får det bli nu då när jag såg att klockan precis slagit över till nytt dygn, exakt en månad kvar tills Melwin fyller 2 år. Vart tar tiden vägen...hur kunde det gå så fort. Inbjudningskort är skickade, dock till ett begrensat antal denna gången, det blir bara dom närmaste. Planer inför melwins tårta är på G och jag vet exakt vad jag skall göra men den skall bara provbakas innan så det verkligen blir som jag har tänkt mig, jag har ju lite prestationsångest, det skall ju vara perfekt till den perfekta lilla prinsen :). Lite närmare framåt födelsedagen så kommer jag lägga upp bildspel som representerar Melwins två år :) även skriva lite om vad han kan och så :) men det tar vi inte nu för nu skall jag verkligen lägga all min tid till att plugga en timme till sen får det bli sängen :) Puss och Kram på er och sov så gott :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!