Lördag!

I natt har varit en jobbig natt Melwin har vaknat en gång i timmen, så man här inte så jätte pigg idag det skall man ju ärligt erkänna. Men vi låg i sängen och mste i morse och Melwin pratade jätte mycket med oss :).

Sedan gick vi och mötte min mamma vid hennes jobb eftersom Obelix ändå var tvungen att komma ut så kunde vi ju slå två flugor i en smäll :).

Det trillar in svar på inbjudningarna och det verkar som att dom flesta kommer att komma :). Min ena kusin kommer inte men det kan jag ju förstå eftersom hon skall ha barn två veckor efter dopet och de kan ju bli tidigare så jag hade inte heller vågat åka iväg då.

 

Nu väntar vi på att mamma och pappa skall bli klara för vi skall åka iväg till freeport och kolla lite sen skulle vi åka till Lantmännen, och senare sen så skall vi käka pizza :) allihop för det finns en pizzeria i Gamlestan som har vegan pizza och därför kan även min lillebror vara med och käka pizza så det skall bli kul att äta allihopa tillsammans det var ett tag sedan. Senare ikväll blir det Melodifestivalen jag hoppas verkligen att det är några bra med idag...jag tycker inte att det har varit sådär jätte många som varit bra men men man kan ju inte tycka om allt.

 

Skriver lite senare skall gå ut och hålla dom sällskap när dom dricker kaffe sen blir de till att åka iväg :) Kram på er!!


Mysig dag på stan!

Idag har vi varit nere i stan jag och mina två älsklingar :).

Vi skulle kolla lite grann efter saker till dopet, och vi hittade lite saker som vi skall använda, riktigt kul alltså att planera och leta runt efter saker att ha :)

Sedan var vi runt på lite andra affärer också, och jag köpte mig en foundation, en rouge och ett par örhängen till dopet :)

Just nu är vi 30 stycken som kommer att vara på dopet om alla som hört av sig och sagt att dom skall komma kommer, men det är fortfarande 2 dagar kvar för alla att tacka ja eller nej.

Men vi hade jätte mysigt på stan idag sen så åkte vi hem för att det var en liten kille som ville ha mat, som för övrigt sov hela tiden inne i stan ända tills vi kom in genom dörrarna i trappuppgången då vaknade han och ville ha mat.

Sen åkte jag och Magnus ner till Hemköp på Frölunda Torg och köpte lite mat som resulterade i Fläskkarre och Rusti :) så himla gott har vart jätte sugen på en kött bit så himla länge men inte blivit så. Och sen fick vi en liten beställning också så vi handlade chips till min lillebror och dricka och choklad till mamma och pappa :).

 

Och så måste jag berätta något ganska kul, varenda gång som jag skall skriva här så skriker min lille älskling är de inte konstigt....han tycker inte om att hans mamma bloggar antagligen, det är ju lite konstigt.

Så nu måste jag sluta skriva och puss på min lilla sötnos! Men först så vill jag tacka min stora älskling för en jätte mysig dag på stan det var skönt att bara vara vi och få umgås lite :) Tack älskling för att du finns och för att du är bara min :). Älskar dig!!!!


Äntligen helg!

Äntligen fredag, så himla skönt med helg men innan vi får ta helg så har vi lite saker att göra. Vi måste ta upp tvätten som vi har tvättat sen skall vi göra oss i ordning och gå ner till arbetsförmedlingen men min stora älskling sover fortfarande, min lilla älskling sitter i sin babysitter och kollar på svärdet i stenen.

Sen funderade vi på att åka in till stan för jag skulle vilja komma till panduro och kolla lite på saker till dopet. Men vi får se om det blir idag det vet jag inte det beror ju lite på snön och så för spårvagnarna går ju inte riktigt som dom ska nu när det är en massa snö ute.

Igår var vi och jobbade lite på kontoret, är riktigt kul faktiskt. Sen var vi och handlade åt min mormor och hennes man eftersom dom är sjuka och inte kan gå ut, och som tack för hjälpen så fick vi en Aladdin ask som tack för hjälpen, som vi delade på allihopa till kvällskaffet.

Och igår hittade jag blåa ljus som jag tänkte skulle användas på dopet, dom var väldigt fina men dom måste bearbetas lite först :).

Men nu skall jag gå och göra mig i ordning för att hämta tvätten.

Men skriver lite senare.

Kram på er allihop


Onsdag!

Idag vaknade jag klockan 09.00 för att jag skulle köra pappa ner till kontoret eftersom att vi behövde låna bilen av mamma och pappa. Fan alltså det var inte så jätte lätt att köra bil i det här vädret det var första gången som jag körde bil och det var så mycket snö ute, men det var ju egentligen bara att köra försiktigt. Så när jag hade kört pappa till jobbet så körde jag hem och ställde bilen i graget och gick hem, käkade frukost, duschade och gjorde i ordning Melwin för att vi skulle träffa Pastorn klockan 14.00. Men vid halv ett så kom mamma hem och då tänkte jag att eftersom att hon skulle ner till pappas kontor så kunde vi lika gärna köra henne dit så slapp hon att gå i denna snö kaos.

Så jag matade Melwin sen så åkte vi iväg.

Trodde att dopsamtalet skulle ta typ 40 minuter men det tog lite längre tid än så. Alltså måste säga att den pastorn vi valt är väldigt trevlig lättsam och rolig.

Så nu ser jag fram emot den 27e :).

Sen åkte vi hem och gjorde lite mat sen hämtade vi mamma och pappa på kontoret och åkte hem och nu sitter vi här efter att ha varit ute med Obelix en sväng.

 

Jag vet inte om jag har skrivit det men jag har fått tag i en tjej som eventuellt skall sjunga på dopet, det beror ju på om hon kan det datumet. JAg håller tummarna och hoppas på det, för jag tycker att hon sjunger jätte fint.

Sen på Söndag är det sista datumet för att svara på inbjudan så det skall bli intressant och se hur många det är som kommer. Vi bjöd 51 stycken så vi får väll se, det är ju inte så jätte många som har svarat ännu men det brukar väll ske i sista inuten så funkar jag ju själv så kan inte begära från andra att det skall bli tidigare.

Tänkte att vi skulle försöka ta oss till IKEA i helgen och titta lite på servetter och ljus inför dopet.

Sen måste jag ju hitta något att ta på mig och jag vet inte riktigt ännu vad det skall bli faktiskt men jag ger er en uppdatering när jag själv har kommit underfund med vad jag skall ha.

 

Nej nu skall jag vara lite social här borta plus att min lilla älskling börjar ge ifrån sig lite ljud.

Men kanske skriver lite senare. kram på er!! Melwin sitter också här och försöker skriva tänkte ifall ni ville veta


Tisdag!

Idag började morgonen med plättar, glass och sirap fanns några kvar från igår så då fick det bli det. Sedan hände inte sådär jätte mycket vi tog det ganska lugnt, och gjorde inte sådär jätte mycket eftersom jag skulle vänta på att mamma skulle komma hem så att vi kunde åka ner till kontoret och jobba lite grann. Så mamma kom hem först och hämtade min lillebror för han hade ett ärende nere på Frölunda Torg och under tiden som hon körde honom så matade jag Melwin och klädde på honom så att vi var klara när dom kom för att hämta oss. Väl nere på kontoret så var det bara att sätta fart att börja knappra siffror och bläddra i papper. Alltså det är ganska kul ändå att sitta där nere :).

När vi var klara så åkte vi till Willys först och köpte min lillebrors sojakyckling det är nämligen så att min lillebror är vegan. Och sedan åkte vi till ICA Maxi och handlade resterande saker :).

Sen när vi kom hem så gjorde jag och Magnus köttfärssås och spaghetti så himla gott.

 

Måste få skriva av mig lite om våran boende situation. Vi mellan bor ju hemma hos min mamma och pappa i en 5 rummare i Göteborg tillsammans med min mamma, pappa, mina två små bröder, katten Zimba, jag och Magnus; melwin och Obelix. Alltså jag är jätte tacksam för att vi fick komma hit och mellan bo här!! Verkligen men ibland måste jag ju erkänna att det blir väldigt trångt, men det är också jobbigt att behöva anpassa sig efter så många andra...och så skall jag nämna att min pappa har kontrollbehov så det är väll därifrån jag har ärvt mitt. Så man kan inte riktigt göra som man själv vill. Man kan inte kolla på vad man vill på tv. Men det handlar ju om en kortare period så det är ju acceptabelt men skulle inte klara av det en längre period. Men som sagt jag är verkligen jätte tacksam till min mamma och pappa som står ut med att ha oss här!

Älskar er jätte mycket!!

 

Nu skall jag försöka att natta lilleman som för övrigt absolut inte vill sova för han kan ju missa någonting.

 

Natti natti på er!! Kankse skriver mer senare men om jag inte gör det så får ni sova så jätte gott!!


Början på veckan!

Så var det måndag igen och veckan har börjat. Och idag har vi inte gjort sådär jätte mycket faktiskt. Jag vaknade vid 10 och sen så gjorde jag lite plättar till frukost med glass och så provade vi att ha sirap på..de var faktiskt riktigt gott.

Har haft ont i huvudet nu i tre dagar...jag börjar fundera på om det kan bero på att jag har fel styrka på mina glasögon...kanske snart dax att skaffa ett par nya.

Sen var vi ute på en promenad med Obelix och snart blir de nog matlagning.

Idag blir det kycklingkebab med ris och vitlökssås! GOTT :).

Vi hörs lite senare!! Kram på er!


Slut på veckan!

Nu har denna veckan också nått sitt slut. Fan det är sjukt vad snabbt tiden går, och känns inte som man hinner med någonting. Inatt har det varit full rulle på lilleman, han har vaknat 3 gånger och väckt sig mamma. Alltså att vakna är väll inte så jobbigt det jobbiga är att han skriker och att tårarna sprutar...så himla jobbigt.

Annars har jag inte hunnit  med så mycket nu på morgonen har ätit lite frukost och bytt lite blöja och sen så har jag nattat om Melwin som just nu ligger och sover i sin pappas säng. Våran lilla ängel.

Igår kväll höll jag på och leta runt för att se om jag kunde hitta någon som är bra på att sjunga och spela piano för vi måste ju hitte någon som kan sjunga på dopet....så om de är någon som läser detta och känner någon i närheten av Göteborg som är duktig på att sjunga och spela så får ni gärna hojta till!

Annars läste jag ett ganska bra tips på ett par som inte tyckte att det kändes värt att hyra in någon som kunde sjunga och spela så dom körde en skiva istället.....hmm jag vet inte om det ger sådär jätte bra ljud...vi får väll se de är ju en månad kvar ungefär så har ju lite tid att fundera, och är det någon som har några tips och ideér så är dom verkligen välkomna.

Nu skall jag titta runt lite mer och se om jag kan få några mer bra ideér, men skriver nog lite senare igen :)

Puss på er


Dopet börjar närma sig!

Nu är de lite mer än en månad kvar till dopet och det sjuka är att jag börjar redan få panik hur allt skall bli så bra som möjligt och hur allt skall hinnas med. Har redan börjat planera dekoration och tårtan är nästa bestämd sen får man ju se hur många tårter vi måste göra eftersom vi inte ännu vet hur många som kommer...Sista dagen för svar är 28 februari så det är ju bara att avvakta och se. Har massa roliga och bra ideér i huvudet måste bara sortera upp det så att det blir en så bra dag som möjligt. Nu i veckan skall vi träffa Pastorn för att gå igenom själva dopet med henne, om hur det skall gå till, vilka psalmer vi ska ha osv. Alltså jag älskar verkligen sånt här tycker det är skit kul. Så himla ledsen bara att min kamera är borta och att jag inte kommer att ha någon chans att leta fram den innan dopet. Däremot så har Melwins mormor och morfar gått och skaffat en videkamera som jag antar kommer att användas flitigt på dopet.

Nu måste jag sluta skriva för llleman skriker för fullt men ha de bäst och natti natti på er.


Snart Melodifestivalen

Hmm idag har det inte hänt sådär jätte mycket det är ju massor med snö ute helt galet alltså...och måste få gnälla lite vart fan är alla jävla plogbilar det är ju helt sjukt går ju knappt att komma fram på gångbanorna. Men men det är ju bara att pulsa fram. Annars som sagt har det inte hänt sådär jätte mycket, vi har tagit det lugnt och jag har hjälpt min mamma och hennes kusin litegrann...det är nämligen så att dom gick en pilgrimsled förra året (jakobsleden) dom gick inte hela men dom gick i 14 dagar typ, och nu har dom fått i uppdrag att hålla ett föredrag om detta!! Och detta skall ske den 14e mars så nu kämpar dom varje helg för att få ihop det så att det skall bli bra, men dom börjar ju i olika ändar så jag försökte att hjälpa dom att organisera sig lite grann :) Men jag tror nej jag tror inte jag vet att det kommer att bli jätte bra!! Dom är så himla duktiga!

Bara dom samlar sig och tror på sig själa så kommer det att gå jätte bra!

Nej nu har vi lagat mat det blir potatisgratäng med skinka i, kommer att bli kanon gott!! Sen blir det chips dricka och melodifestivalen, hoppas att det är några bra med idag, för förra veckan tyckte jag inte att det var några som var sådär jätte bra.

Och så måste jag uppdatera er om Melwin, han fick ju spruta igår och han har varit gör pigg ingen feber eller någonting, så himla duktig liten kille vi har!! Och sen så fick han lite gröt igår också....visserligen fick han inte i sig sådär jätte mycket men han såg klart intresserad ut!! Nu vaknar plutten och maten e snart klar så nu blir det slut på skrivandet.

Kram på er


Äntligen!!!

Nu är lilleman äntligen fått sin 3 månaders spruta, men däremot var det inte lika roligt med vikten han vägde 6730 g och var 67,3 cm lång längden och huvudmåttet ligger han fortfarande en bit över sin växtkurva men när det gäller vikten så har han sjunkit tillbaka till normal från att ha legat ca 3 streck över sin växtkurva. Men vi frågade lite vad vi skulle göra åt det och hennes tips var att vi skulle börja ge honom gröt på kvällarna för att se om de är så att han kanske växer för fort och inte riktigt nöjer sig med mammas mat.

Den 11 mars skall vi tillbaka till BVC och väga och mäta honom och så skall vi även få reda på lite grann om smakprover lite tips och så på vad man skall och kan ge honom. Så ikväll blir första smakprovet och jag skall låna mammas kamera och fota så att ni får se :).

Nu skall jag käka lite frukost och sen så skall vi vänta på att mamma slutar så att vi kan åka och hämta henne sen skall vi åka och jobba på kontoret några timmar sen tänkte jag att vi skulle åka  och köpa en söt liten tallrik och en sked till Melwin :), lagom till hans första smakprov.

Så jag önskar er alla en kanon dag så uppdaterar jag under dagen :) 


God natt

Inte hänt sådär jätte mycket sen jag skrev sist....nattade Melwin men det gick inte så bra han bara skrek så vi gick ut en promenad och la honom i hans vagn och då dröjde det inte många minuter innan han somnade. Vårat lilla hjärta!! Fan vad man känner sig värdelös när dom bara skriker och tårarna bara sprutar!! usch blir så himla ledsen när det blir så!

Annars har jag bara suttit här vid datan och kollat runt lite grann på nätet och nu blir det snart sängen eftersom vi skall upp tidigt i morgon.

 

Så natti natti på er och sov så sött!!!


Torsdag

IDag vaknade vi klockan 9.00 eftersom att Magnus skulle vara på Arbetsförmedlingen klockan 11 och vi skulle gå ner dit och det tar ca 40 minuter, eftersom att det är en hel del snö ute och trögt att dra vagnen. För jag och Melwin var tvugna att följa med eftersom min kära älskling inte hittar dit ner själv. Så vi gick ner till Frölunda Torg och därifrån till Arbetsförmedlingen där han skulle på ett handledningsmöte så jag och Melwin fick vänta utanför i ca 40 minuter. Igår var jag förrästen nere på pappas kontor tillsammans med mamma, pappa och Melwin och jobbade lite grann. Kul faktiskt det är inte så tråkigt som man tror.

Efter vi hade varit på Arbetsförmedlingen så gick vi hem och lagade lite mat som resulterade i ost och skinksås med pasta. det var faktiskt gott och under tiden så kollade vi på en film. Sen var meningen att jag skulle åka ner till kontoret...pappa ringde och sa till mig att göra mig i ordning så jag gjorde de och klädde på Melwin kläder och helt plötsligt så ringer mamma och säger att det inte blir något kontor idag....hmm...jaja det blir i morgon istället för i morgon slutar mamma klockan 12 så då skall vi åka och jobba lite på kontoret.

Sen så har det inte hänt så mycket annat än det vanliga mata Melwin och natta honom..han har sovit väldigt dåligt dom senaste dagarna och gråtit och skrikit en hel del och jag vet inte vad det beror på, men han har fått börja med sina magdroppar igen så får vi se om det hjälper. Sen så pratade jag med BVC häromdagen och dom sa att det kan också vara så att han är i någon så kallad tre månaders utveckling som gör att han är lite gnällig. Men i morgon skall vi till BVC så får prata lite mer med dom i morgon och se om jag kan få något svar.

Skriver kanske lite senare så puss och kram på er så länge


Onsdag

Idag vaknade lilleman ganska tidigt och har varit vaken till och från hela natten, så nu har jag gjort i ordning i det rummet som vi sover i och ställt upp en säng till, skall se om det är för att han ligger så nära mig som han vaknar hela tiden och vill ha mat. För när han sover hos sin mormor och morfar så vaknar han inte så ofta. Så vi får prova det ikväll.

Annars idag så har jag som sagt gjort i ordning i det rummet som vi sover i och vikt kläder, dammsugit och så bäddat i ordning en säng till Melwin.

Nu sitter jag här och äter lite chips :) och väntar på att min pappa skall ha besiktat klart bilen för sen så skall han komma förbi och hämta mig och Melwin för vi skall ner till pappas kontor och jobba lite, så för er som inte hört det så håller jag på och försöker lära mig en liten del av det arbete som min pappa göra så jag kanske kan sitta där och jobba lite :). Och igår när jag letade runt lite på olika utbildningar så hittade jag en utbildning som jag tänkt söka till Augusti. ( Ekonomiassistent ).

Sen så ringde jag BVC idag och dom hade äntligen fått Melwin journaler så nu ska han äntligen nästan 3 veckor försent få sin 3 månaders spruta.

Nä nu skall vi göra oss i ordning men skriver kanske lite senare!

Kram på er


Lite blandade bilder på min ögonsten

 

 

 

 

Ny duschad :)

 

 

Sover sött

 

 

 

 

 

Mammas och Pappas Sötnos

 

  

Tuffa killen ;)


Christine :)

Alltså nu skall jag tillägna ett inlägg åt dig lilla gumman...lilla och lilla

Alltså det är sjukt hur länge vi har känt varandra vi träffades första gången när vi gick i 7:an tillsammans på Vasa, dock så umgicks vi inte så jätte mycket med varandra när vi gick i skolan men av någon konstig anledning eller konstig och konstig av någon lycklig andledning så tog vi upp kontakten med varandra efter vi hade slutat nian och vi började umgås med varandra och blev väldigt nära varandra!! Vi har många roliga och mysiga minnen att titta tillbaka på, tjockisfrukost ;), Gretas m.m. Vi har gjort mycket tillsammans skrattat, gråtit och bara varit, men jag har alltid kännt att jag kan vara mig själv med dig. Alltid kunnat snacka med dig om allt utan att du skall döma mig eller tycka att jag är konstig! Även om vi vid vissa tillfällen kanske inte har snackat med varandra varje dag och vissa gånger har det till och med gått ett litet tag mellan samtalen så har det ändå varit samma sak när vi väl har snackat med varandra, vi kan lätta våra hjärtan för varandra och ge varandra råd om hur vi skall gå vidare med våra bekymmer!! Vill bara att du skall veta att Jag älskar dig gumman och Tack för att du finns!! Tack för att du är min psykolog ibland eller min axel som jag kan gråta hos!! TACK VÄNNEN!!!!


Tisdag :)

Idag är det fettisdag och vi har faktiskt käkat semlor ;) Fast vi smg startade och åt i helgen, så himla gott fast det är inte gott när man äter för många men de är ju bara en period om året som man äter semlor liksom. Idag har det inte hänt sådär jätte mycket, Melwin var vaken ganska mycket i natt vilket resulterade att jag var jätte trött i morse så när han hade varit vaken en stund och pratat lite med oss och vi hade käkat frukost så gick jag och la mig en stund.

När vi vaknade så lagade vi lite mat och sen så skulle mamma och pappa komma och hämta oss så åkte vi till MediaMarkt eftersom Magnus har en gammal barndoms kompis som jobbar där som han inte har pratat med på ca 12 år. Men ändå kände dom igen varandra haha lite kul faktiskt. Under tiden så åkte mamma och pappa och handlade och sen åkte vi hem och käkade semlor :)

Och nu sitter dom och kollar på OS alltså alla ni som gillar OS ni får ursäkta mig men för mig är det totalt ointressant alltså det finns ju inget annat på tv:n skall man titta på detta i två veckor liksom...det är ju helt sjukt tråkigt!!

Jag menar dom spelar ju till och med in de dom missar de är ju sjukligt...finns det inget botemedel haha. Jaja vi skall vara glada att det bara håller på i två veckor det kunde ju ha varit värre.

Just nu ligger lilla underverket och sover i soffan här jämte oss och undrar ni varför det inte kommer in några nya bilder så beror detta på att min kamera har försvunnit någonstans i flytten...kanske ligger den i någon kartong bland alla våra saker som står på ett lager i Falköping det vet jag inte och det kommer jag inte att få reda på förrän om 1,5 månad när vi får lägenheten och det känns ju lite tufft. Tänk om den är borta tillsammans med alla kort på Melwin, det vore ju katastrof jag skulle bli knäckt. Men vi får hoppas på det bästa.

 

Puss på er!!


Alla Hjärtans Dag!

Vi fuskade ju och firade Alla Hjärtans Dag en dag tidigare... :) eftersom vi hade en massa att göra idag. Så idag på morgonen så har vi tvättat och det var verkligen ett måste för ingen av oss hade nästan några kläder att sätta på sig, sen så har vi vart ute med hunden och tagit det ganska lugnt. Nu är det snart dax att gå ner och plocka upp det sista ut tvättrummet och börja vika tvätten, skönt med rena kläder dock inte lika kul att tvätta men men det är ju ett måste.

Vi köpte även en varsin sån chokladhjärtan ask från Marabou till min mamma och pappa, vilket verkade göra succé :).

Snart skall det lagas lite mat för sen skall vi åka iväg till kyrkan och prata med pastorn om Melwins dop som för övrigt är bestämt ska ske den 27e mars kl 15.00, inbjudningskorten är skickade och bör dimpa ner i brevlådorna i nästa vecka.

Och eftersom det är Alla Hjärtans Dag och kärleken snurrar i luften så tänkte jag skriva ett par rader om min älskling :)

Vill bara skriva att jag älskar dig Magnus, du betyder så himla mycket för mig!! Vi har kämpat oss igenom mycket tillsammans det har varit både roliga och tråkiga saker men jag älskar dig ändå :) Älskar dig mer och mer för varje dag och det sjuka är att det spelar ingen roll om du bara skall gå ut för att kasta soporna eller bara lämna mig ensam i någon minut så saknar jag dig så otroligt mycket!! Du har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha en plats där! Du har gett mig den finaste gåvan som en människa kan få!! Våran son, våran skatt vårat undervärk!!

Älskar verkligen er två så himla mycket!!!


Lördag!

Nej nu har jag varit väldigt dålig på att skriva...men det har hänt en hel del saker för oss...tänker inte berätta allt för ni som känner mig vet vad det är som har hänt och alla andra behöver inte veta....vi bor nu i Göteborg hemma hos min mamma och pappa i väntan på våran lägenhet i Falköping, som vi egentligen skulle ha flyttat in i redan den 1 mars men pga av att det vart lite struligt för dom som bor där så är datumet ändrat till den 1 april.

Att vi blev tvugna att flytta var inte sådär jätte kul kanske men ibland finns det inte mycket man kan göra, och visst kan man vara efterklok och säga att man skulle gjort vissa saker annorlunda, men vad tjänar man på det nu? Det som har hänt det har hänt, och vissa skäller på en och säger att ni skulle tänkt på det och tänkt på den och den.....men jag menar vi måste ju tänka på oss själva och nu blev det som det blev och visst jag förlorade personer längs vägen men jag har en familj jag måste tänka på det viktigaste för mig var att lösa det för mig och min familj och kan inte vissa människor acceptera det utan lägga skuld på mig eller andra över det vad skall jag då göra åt saken...?? Jag är jätte tacksam och glad över att jag har min mamma och pappa, en bättre mamma och pappa kan man inte hitta!!

Men i alla fall nu är vi i Göteborg ca 2 månader framåt och vi får göra det bästa av situationen :). Vilket inte är så svårt för det går faktiskt väldigt bra! Det enda jobbiga är att vi har haft diskussioner med BVC om hur vi skall göra med Melwins 3 månaders spruta för han hann inte att få den i Karlstad och då var meningen att han skulle få den här men än så länge har dom inte kunnat hjälpa oss...men nu lovade BVC sköterskan att hon skulle skicka Melwins journal till BVC här så skall ringa på måndag och kolla om dom har fått den så att lilleman kan få sin vaccination. Och för alla er nu då som tänker att det inte är bra att han inte fått den än så kan jag meddela att jag kände lika dant och var jätte uppstressad över det jag med men enligt dom som kan och vet så är det tydligen inte farligt att vänta utan det enda som händer är ju att hela vaccinationen skjuts upp.

Vi har inte hunnit göra sådär jätte mycket här i Göteborg, Ludwig var här i nästan en vecka och det var jätte trevligt :).

Och idag har vi firat Alla Hjärtans Dag i förväg, eftersom vi skall iväg till kyrkan i morgon och snacka med pastorn om Melwins dop. Så vi gick på bio eftersom Melwins mormor och morfar passade Melwin så var vi och kollade på Luftslottet som sprängdes. En riktigt bra film faktiskt eller alla dom tre filmerna är väldigt bra. Det var verkligen jätte mysigt att få göra någonting bara vi två! Det var ju ett tag sedan man får ju inte riktigt den tiden med varandra längre bara vi två när man har barn.

Sen när vi kom hem så pussade jag nästan ihjäl våran lilla kärlek :) sen var det bara att mata lilleman och sen laga vi lite mat och kollade på Melodifestivalen och åt semla :) mamma bakade semla.

Nej nu skall ta hand om mina små älsklingar och sedan blir det nog snart sängen! Nu skall jag försöka bättra mig och uppdatera er lite oftare :)

Natti natti på er och sov så sött


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!